Σετ μύλου για αλάτι και πιπέρι TAHITI, 20 cm, σε μαύρο/άσπρο, από ξύλο οξιάς, Peugeot

Code: PG224277
Brand: Peugeot
92,51 €
Online σε απόθεμα (14 pcs)

TAHITI Peugeot σετ μύλων πιπεριού και αλατιού με λίγα λόγια:

Detailed information

Product detailed description

TAHITI Peugeot σετ μύλων πιπεριού και αλατιού με λίγα λόγια:

  • Κάθε μύλος έχει τον δικό του ειδικό μηχανισμό άλεσης που έχει αναπτυχθεί μόνο για το άλεσμα πιπεριού ή χοντρού αλατιού.
  • Κατασκευασμένο από ποιοτικό λουστραρισμένο ξύλο οξιάς.
  • Αναγνωρίσιμο με μια ματιά.
  • Κατασκευάζεται στη Γαλλία.
  • Οι μύλοι παραδίδονται γεμάτοι.
  • Επέκταση της εγγύησης 5 ετών για το σώμα του μύλου.
  • Ο μηχανισμός λείανσης είναι εγγυημένος για όλη του τη ζωή.

Το TAHITI είναι μια σειρά μοντέρνων νεανικών μύλων. Με την πρώτη ματιά, μπορείτε εύκολα να διακρίνετε έναν μύλο πιπεριού από έναν μύλο αλατιού από το χρώμα του. Είναι εξοπλισμένα με μηχανισμό αμφίδρομης λείανσης με δυνατότητα επιλογής ρύθμισης της χονδρότητας λείανσης στην κορώνα του μύλου. Οι μύλοι διακρίνονται από τα γράμματα P και S στο επάνω μέρος της κορώνας.

Λεπτομέρειες του μηχανισμού άλεσης πιπεριού Peugeot:

Ο μηχανισμός αποτελείται από μια οδοντωτή σπείρα διπλής σειράς που οδηγεί και συγκρατεί τέλεια τους μεμονωμένους κόκκους πιπεριού. Ο χάλυβας από τον οποίο είναι κατασκευασμένος ο μηχανισμός είναι ειδικά επεξεργασμένος με μια πατενταρισμένη αντιδιαβρωτική διαδικασία. Ως αποτέλεσμα, ο μηχανισμός διατηρεί την ευκρίνεια και την αντοχή του.

Τι πιπέρι να χρησιμοποιήσω

Για ιδανικά αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε κόκκους πιπεριού με διάμετρο 5 mm ή μικρότερη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαύρο, λευκό ή πράσινο πιπέρι. Τα μείγματα χρωματιστών πιπεριών δεν πρέπει να περιέχουν περισσότερο από 15% ροζ (κόκκινο) πιπέρι. Ο αποξηραμένος κόλιανδρος μπορεί επίσης να αλεσθεί στους μύλους πιπεριού Peugeot.

Λεπτομέρειες του μηχανισμού άλεσης αλατιού Peugeot:

Ο μηχανισμός άλεσης αλατιού έχει αναπτυχθεί ειδικά για την άλεση χονδροειδούς και ξηρού θαλασσινού αλατιού. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ώστε να μην κινδυνεύει από διάβρωση που προκαλείται από το αλάτι.

Τι αλάτι να χρησιμοποιήσω

Για την ιδανική λειτουργία και χρήση του μύλου, συνιστούμε χοντρούς κόκκους αλατιού με διάμετρο έως 4 mm. Χρησιμοποιείτε πάντα χοντρό αλάτι, είτε ξηρό θαλασσινό αλάτι είτε πετρώδες αλάτι.

Peugeot, μια μάρκα που κυκλοφορεί στην αγορά από το 1810, αποτελεί σύμβολο της γαλλικής γαστρονομίας και του γαλλικού τρόπου ζωής. Τα σώματα των μύλων Peugeot και οι μηχανισμοί άλεσης κατασκευάζονται στη Γαλλία. Οι μύλοι συναρμολογούνται με το χέρι και στη συνέχεια ελέγχονται πολύ προσεκτικά. Η άψογη λειτουργία είναι αυτονόητη για τη μάρκα Peugeot. Οι μηχανισμοί λείανσης καλύπτονται από ισόβια εγγύηση.

Additional parameters

Category: Μύλοι μπαχαρικών
Warranty: 2 years
Weight: 0.6 kg
Χρώμα: Λευκό
Τύπος μύλου: Ηλεκτρικό
Τμχ ανά σετ: 2 τμχ
Τύπος προϊόντος: Μύλος
Συλλογή: Peugeot TAHITI
Margin: D
Μέγεθος: 20 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
S2: G2-1

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: