Εξαρτήματα για καφετιέρες KitchenAid

5 items total
Μύλος καφέ 5KCG8433EDG, γκρι ματ, KitchenAid
Sticker
249 €
KA5KCG8433EDG
Μύλος καφέ 5KCG8433EOB, σε μαύρο, KitchenAid
Sticker
249 €
KA5KCG8433EOB
Μύλος καφέ 5KCG8433EAC, απόχρωση αμύγδαλου, KitchenAid
Sticker
KA5KCG8433EAC
Μύλος καφέ ARTISAN 5KCG8433EMS, σε ασημί-γκρι, KitchenAid
Sticker
KA5KCG8433EMS

Βελτιώστε την εμπειρία σας με τον καφέ με τα εξαρτήματα καφετιέρας από την KitchenAid!

Αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με τον καφέ με την ποικιλία υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων καφετιέρας της KitchenAid, σχεδιασμένη ειδικά για καφετιέρες. Από ακριβείς μύλους καφέ έως κομψά εργαλεία πιέσεως, η συλλογή μας προσφέρει διάφορα εξαρτήματα που θα σας βοηθήσουν να παρασκευάζετε τον τέλειο φλιτζάνι καφέ κάθε φορά.

Ανακαλύψτε την τέχνη του άλεσης των δικών σας κόκκων καφέ με τους πρωτοκαθεδρίες μας αλεστήρες καφέ, οι οποίοι εξασφαλίζουν σταθερό μέγεθος άλεσης και βέλτιστη απόδοση αρώματος. Βελτιώστε τις δεξιότητές σας στην παρασκευή εσπρέσο με τα βαθμονομημένα εργαλεία πιέσεως που εξασφαλίζουν ομοιόμορφη πίεση για ένα πιο ισορροπημένο και γευστικό εσπρέσο.

Για όσους αγαπούν τα αφράτα ποτά, ανακαλύψτε την επιλογή μας από κανάτες αφράτου γάλακτος και εξαρτήματα αφράτου. Δημιουργήστε εύκολα lattes και cappuccinos ποιότητας καφετέριας, καθώς τα εξαρτήματά μας σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε βελούδινο μικροαφρό για το τέλειο φινίρισμα.

Εξερευνήστε τη σειρά μας από ανταλλακτικά και εξαρτήματα συντήρησης για να διατηρήσετε τη μηχανή καφέ σας σε κορυφαία κατάσταση. Από φίλτρα νερού έως ταμπλέτες καθαρισμού, τα εξαρτήματά μας σας βοηθούν να διατηρήσετε τη μακροζωία και την απόδοση της αγαπημένης σας μηχανής καφέ.

Σχεδιασμένα με ακρίβεια και ανθεκτικότητα στο μυαλό, τα εξαρτήματα της KitchenAid είναι φτιαγμένα για να βελτιώσουν την εμπειρία σας με τον καφέ. Είτε είστε έμπειρος barista είτε λάτρης του καφέ στο σπίτι, τα εξαρτήματά μας σας παρέχουν τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε καφετέρια καφέ που ανταγωνίζονται τα αγαπημένα σας καφεκοπτεία.

Αναβαθμίστε την τεχνική σας στην παρασκευή καφέ και ανακαλύψτε τη συλλογή μας από εξαρτήματα KitchenAid για καφετιέρες σήμερα. Βελτιώστε την εμπειρία σας με τον καφέ και απολαύστε το τέλειο φλιτζάνι καφέ κάθε πρωί, όλα με την άνεση και την αξιοπιστία της εταιρείας KitchenAid.