σετ πιάτων

8 items total

Σετ πιάτων - προσθέστε λίγο στυλ στο τραπέζι τραπεζαρίαςσας

Ποια είναι τα διάφορα είδη σετ πιάτων

Στο Kulina προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σετ πιάτων, ανάλογα με την περίσταση και τις δικές σας προτιμήσεις. Αυτά είναι μερικά παραδείγματα κοινών σχεδίων σετ πιάτων:

Κλασικό: Κλασικά σετ πιάτων συχνά περιλαμβάνουν απλά, όμορφα μοτίβα και λεπτές υφές. Μπορεί να έχουν λίγο τυπική αίσθηση λόγω της εστίασης σε συμβατικές μορφές και χρώματα.

Ασία: Τα παραδοσιακά κινεζικά ή ιαπωνικά σχέδια πορσελάνης και κεραμικών χρησιμοποιούνται συνήθως ως έμπνευση για σετ πιάτων ασιατικού τύπου. Συνήθως έχουν μινιμαλιστική αισθητική με καθαρές γραμμές και ουδέτερη χρωματική σύνθεση, και μπορεί να έχουν λεπτεπίλεπτα φλοράλ ή γεωμετρικά σχέδια. Αν ψάχνετε για ένα Σετ ιαπωνικών χειροποίητων κεραμικών, δείτε την προσφορά μας για το Made in Japan - ένα brand που είναι πραγματικά made in Japan.

Ρουστίκ: Τα ρουστίκ σετ πιάτων περιλαμβάνουν συνήθως οργανικά, τραχιάς υφής και γήινα μοτίβα. Συχνά έχουν σπιτική ή ατελή εμφάνιση και μπορεί να είναι κατασκευασμένα από υλικά όπως πήλινα ή πέτρινα σκεύη. Αν σας αρέσει αυτό το στυλ, δείτε τα προϊόντα της Bitz.

Μινιμαλιστικό: Μινιμαλιστικά σετ πιάτων συχνά περιλαμβάνουν σαφείς γραμμές, απλά σχέδια και δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην πρακτικότητα. Συνήθως έχουν μια πολύ μοντέρνα ή σύγχρονη αίσθηση και μπορούν να κατασκευαστούν από υλικά όπως η λευκή πορσελάνη.

Πλαστικά πιάτα: Πλαστικά πιάτα: Τα πλαστικά πιάτα είναι ιδανικά για πάρτι στον κήπο, πάρτι γενεθλίων ή μπάρμπεκιου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την προσφορά της μάρκαςKoziol για μια επιλογή διαφορετικών χρωμάτων.

Είναι αγένεια να στοιβάζετε πιάτα στο τραπέζι

Σε ορισμένους πολιτισμούς και πλαίσια, το στοίβαγμα πιάτων στο τραπέζι μπορεί να θεωρηθεί αγενές ή ασεβές, καθώς μπορεί να θεωρηθεί ως ένδειξη ανυπομονησίας. Ωστόσο, η στοίβαξη πιάτων θα μπορούσε να επιτρέπεται ή ακόμη και να προωθείται σε διαφορετικά περιβάλλοντα ή πολιτισμούς. Η κατανόηση των τοπικών κοινωνικών και πολιτιστικών κανόνων είναι ζωτικής σημασίας.

Πώς τοποθετώ τα πιάτα στο τραπέζι

Τοποθετήστε το πιάτο γεύματος μπροστά από την καρέκλα σε ένα σουπλά. Βάλτε το πιάτο σούπας πάνω του. Το πιάτο ψωμιού μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από τα πιρούνια, στην αριστερή πλευρά του τραπεζιού. Εάν σερβίρεται κέικ, μπορεί να τοποθετηθεί ξεχωριστή πιατέλα για κέικ πάνω από τα μαχαιροπήρουνα.

Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει επαρκής χώρος μεταξύ των πιάτων, ώστε οι καλεσμένοι να μπορούν να τα χρησιμοποιούν χωρίς να αισθάνονται στριμωγμένοι. Κάθε πιάτο πρέπει να απέχει ομοιόμορφα από τα άλλα και τα υπόλοιπα αντικείμενα του σερβιρίσματος.

Δείτε τη συλλογή πιάτων σούπας και μπολ φαγητού του Kulina, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σερβίρισμα σούπας και άλλων υγρών γευμάτων με μια ξεχωριστή προσέγγιση.