Αντικολλητικό τηγάνι TITANIUM NOWO, 26 cm, για επαγωγική εστία, τιτάνιο, WOLL

Code: WL526IL
Brand: WOLL
109 € –14 %
Αντικολλητικό τηγάνι TITANIUM NOWO, 26 cm, για επαγωγική εστία, τιτάνιο, WOLL
109 € –14 % 93 €
Εξαντλήθηκαν
The item has been sold out…

Τα κορυφαία αντικολλητικά τηγάνια τιτανίουTitanium Nowo από τη γερμανική μάρκα WOLL έχουν γίνει κλασικά στις παγκόσμιες αγορές τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Η σειρά συνδυάζει χειροποίητα, υψηλής ποιότητας υλικά υψηλής τεχνολογίας με σύγχρονες τεχνικές κατασκευής και προσεγμένο σχεδιασμό για να εγγυάται άριστα αποτελέσματα μαγειρέματος. Η υψηλή ποιότητά του έχει ήδη αποδειχθεί από τον ίδιο τον χρόνο. Δεν είναι τυχαίο ότι η Nowo φέρει στο όνομά της το όνομα του ιδρυτή της εταιρείας, Norbert Woll.

Detailed information

Product detailed description

Τα κορυφαία αντικολλητικά τηγάνια τιτανίουTitanium Nowo από τη γερμανική μάρκα WOLL έχουν γίνει κλασικά στις παγκόσμιες αγορές τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Η σειρά συνδυάζει χειροποίητα, υψηλής ποιότητας υλικά υψηλής τεχνολογίας με σύγχρονες τεχνικές κατασκευής και προσεγμένο σχεδιασμό για να εγγυάται άριστα αποτελέσματα μαγειρέματος. Η υψηλή ποιότητά του έχει ήδη αποδειχθεί από τον ίδιο τον χρόνο. Δεν είναι τυχαίο ότι η Nowo φέρει στο όνομά της το όνομα του ιδρυτή της εταιρείας, Norbert Woll.

Τα συμπαγή τηγάνια Nowo από τιτάνιο είναι ιδανικά για υγιεινό και ενεργειακά αποδοτικό μαγείρεμα με λίγο ή καθόλου λίπος. Η σκληρυμένη επιφάνεια τιτανίου διαθέτει εξαιρετικά ανώτερες αντικολλητικές ιδιότητες και είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτική στις γρατζουνιές. Τα τηγάνια καθαρίζονται εύκολα και αντέχουν εύκολα το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων ή τη χρήση, για παράδειγμα, μεταλλικών μαγειρικών σκευών.

Το άνετο κράτημα εξασφαλίζεται από την εργονομική συνθετική λαβή με αντιολισθητική λαβή αντίχειρα και οπή για κρέμασμα. Το τμήμα στήριξης της λαβής είναι χυτευμένο στο χυτό μέρος του ταψιού. Αποτελούν μια ενιαία μονάδα, η οποία εξασφαλίζει ασφαλή εφαρμογή. Ένα άλλο πλεονέκτημα της σειράς Titanium Nowo είναι η τέλεια κατανομή και συσσώρευση θερμότητας. Τα τηγάνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τύπους θερμότητας, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγής, ακόμη και για ψήσιμο στο φούρνο, έως 250 °C.

Σειρά τιτανίου Πρόσφατα

 • Τηγάνια τιτανίου υψηλής ποιότητας για καθημερινή χρήση, πατενταρισμένη παραγωγή
 • Χειροποίητο, μονοκόμματο για μεγαλύτερη μηχανική και θερμική αντοχή
 • Συνδυάζουν δεξιοτεχνία με καινοτόμες τεχνολογίες
 • Στιβαρό, σταθερό ως προς τις διαστάσεις, κατάλληλο για επαγγελματίες σεφ λόγω της ποιότητάς του
 • Εξαιρετικά ανθεκτική αντικολλητική επιφάνεια για υγιεινό μαγείρεμα χωρίς λιπαρά
 • Σκληρυμένο, ανθεκτικό στις γρατσουνιές, κατασκευασμένο χωρίς PFOA
 • Χάρη στην υψηλή αντοχή της επιφάνειας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και μεταλλικά σκεύη κουζίνας
 • Για την προετοιμασία ευαίσθητων τροφίμων και για τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες
 • Βάση από σιδηρομαγνητικό χάλυβα πάχους περίπου 9 mm κατασκευασμένη ειδικά για WOLL
 • Τέλεια κατανομή και συσσώρευση θερμότητας, μεταφορά θερμότητας σε ολόκληρη την επιφάνεια
 • Εξοικονομεί έως και το 1/3 της ενέργειας σε σύγκριση με τα παραδοσιακά τηγάνια από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Για όλες τις πηγές θερμότητας, ιδανικό για επαγωγικές εστίες
 • Ενισχυμένες άκρες για καλύτερη αντοχή σε κρούση
 • Σχεδιασμένο για εύκολη έκχυση χωρίς να στάζει
 • Λαβές από συνθετικό υλικό ανθεκτικό στη θερμότητα, κατάλληλο για ψήσιμο στο φούρνο
 • Πολύ εύκολο στο καθάρισμα, ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων

Χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες και υλικά

WOLL τα επαγγελματικά προϊόντα χύτευσης αντιπροσωπεύουν προϊόντα "Made in Germany" κατασκευασμένα με την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής. Αυτό παρακολουθείται επίσης συνεχώς κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιεί το WOLL είναι επίσης φιλικές προς το περιβάλλον, με χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Όλα τα μαγειρικά σκεύη WOLL από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας χυτεύονται στο χέρι, γεγονός που τα διαφοροποιεί από τη συμβατική ανώνυμη εργοστασιακή παραγωγή. Η αργή χύτευση με το χέρι αποτρέπει το σχηματισμό θυλάκων αέρα που μειώνουν την ποιότητα του υλικού.

Αρκετές ακόμη στρώσεις εφαρμόζονται στο προκύπτον χυτό αλουμίνιο για μεγαλύτερη αντικολλητικότητα και ανθεκτικότητα των μαγειρικών σκευών. Πριν από αυτό, ωστόσο, η επιφάνειά του αμμοβολήθηκε αρκετές φορές. Σε ένα επόμενο στάδιο, το σώμα του τηγανιού ή του δοχείου σκληραίνεται με σωματίδια τιτανίου και ψήνεται με ακροφύσιο πλάσματος σε ακραίες θερμοκρασίες άνω των 20.000 °C. Τα πιάτα είναι έτσι σταθερά ως προς τις διαστάσεις και ανθεκτικά σε μηχανικές ζημιές. Το δεύτερο στρώμα προστατεύει το υλικό από τη διάβρωση, ενώ το τρίτο στρώμα παρέχει εξαιρετικές αντιολισθητικές ιδιότητες. Το τελευταίο σκληρυμένο ανώτερο στρώμα είναι αντικολλητικό, σκληρυμένο με τη χρήση σωματιδίων τιτανίου. Λόγω των εξαιρετικών ιδιοτήτων του, προστατεύεται από ένα μυστικό κατασκευής. Η μοναδική μέθοδος παραγωγής της επαγωγικής πλάκας από σιδηρομαγνητικό χάλυβα εξασφαλίζει επίπεδο πυθμένα και γρήγορη και ομοιόμορφη θέρμανση του τηγανιού χωρίς απώλεια θερμότητας.

Χάρη σε μια ειδική διαδικασία κατασκευής, η υψηλής ποιότητας αντικολλητική επιφάνεια αντέχει στο πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων ή ακόμη και στη χρήση μεταλλικών εργαλείων κουζίνας. (Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των μαγειρικών σκευών σας, ωστόσο, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε πιο ήπια ξύλινα σκεύη ή σκεύη σιλικόνης.) Η ειδικά σκληρυμένη αντικολλητική επιφάνεια του WOLL είναι αποδεδειγμένα υγιεινή για μαγείρεμα με λίγα ή καθόλου λιπαρά. Είναι ασφαλές και χωρίς PFOA. Τα πιάτα που προκύπτουν είναι τόσο πλούσια σε βιταμίνες. Χάρη στην αντοχή του στη θερμότητα έως 250 °C, είναι κατάλληλο όχι μόνο για ευαίσθητα τρόφιμα, αλλά και για τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες. Τα μαγειρικά σκεύη Nowo από τιτάνιο αντέχουν επίσης πολύ καλά στους κλυδωνισμούς της θερμοκρασίας και μπορούν να θερμανθούν γρήγορα χωρίς τη χρήση λίπους. Χάρη στις ανώτερες αντικολλητικές του ιδιότητες, το σκεύος καθαρίζεται πολύ εύκολα.

Additional parameters

Category: Τηγάνια Universal
Warranty: 2 years
Weight: 1.79 kg
Υλικό: Τιτάνιο
Πληροφορίες προϊόντος: Ασφαλές για φούρνο
Τύπος προϊόντος: Τηγάνι Universal
Συλλογή: WOLL Titanium Nowo Induction
Margin: D
Μέγεθος: 26 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: