Αλουμινόχαρτο για ηλεκτρική σκούπα Η μητρα WMF 30 x 600 cm 2 ρολά

Code: WM419980041
Brand: WMF
24,90 €
Online σε απόθεμα (>5 pcs)

Τα φύλλα σκούπας Lono WMF είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό υλικό. Το αλουμινόχαρτο διατηρεί το άρωμα, τη γεύση και τη ζουμερότητα του παρασκευασμένου φαγητού. Το πλεονέκτημα αυτών των μεμβρανών είναι ότι μπορείτε να φτιάξετε την τσάντα στο μέγεθος που χρειάζεστε. Η συσκευασία περιέχει 2 ρολά των 30 x 600 cm.

Detailed information

Product detailed description

POPIS

Η συσκευασία των 2 ρολών αλουμινόχαρτου χρησιμοποιείται κυρίως για το σκούπισμα των τροφίμων και το μαγείρεμα με τη μέθοδο Sous-Vide. Το ρολό αλουμινόχαρτου 30 x 600 cm διατηρεί , μεταξύ άλλων, το άρωμα, τη γεύση και τη ζουμερότητα του παρασκευασμένου φαγητού. Οι μεμβράνες σκούπας Lono WMF σας επιτρέπουν να διατηρείτε τα τρόφιμα φρέσκα έως και 5 φορές περισσότερο στο ψυγείο, την κατάψυξη ή το ντουλάπι.

Συμβουλή: Το μεγάλο πλεονέκτημα του αλουμινόχαρτου είναι ότι μπορείτε να φτιάξετε την τσάντα ακριβώς στο μέγεθος που χρειάζεστε. Απλά κόψτε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, σφραγίστε πρώτα τη μία πλευρά του στην ηλεκτρική σκούπα, στη συνέχεια γεμίστε τη σακούλα με τα υλικά και απορροφήστε τον αέρα με την ηλεκτρική σκούπα.

Συμβουλή : Μπορείτε να μαγειρεύετε, να ξεπαγώνετε και να βάζετε κατεψυγμένα τρόφιμα σε αλουμινόχαρτο.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΈΣ

Διαστάσεις: 30 x 600 cm (κάθε ρολό)

Additional parameters

Category: Συσκευές μαγειρέματος σε κενό αέρος Sous-vide
Weight: 0.85 kg
Τύπος προϊόντος: Συσκευή μαγειρέματος sous vide
K překladu: CZ AUTO
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: