Μαχαίρι για σκάλισμα PROFESSIONAL "S", 20 cm, Zwilling

Code: ZW31020201
Brand: ZWILLING
115 € –38 %
Μαχαίρι για σκάλισμα PROFESSIONAL "S", 20 cm, Zwilling
115 € –38 % 70,35 €
Online σε απόθεμα (1 pcs)

Το μαχαίρι κρέατος PROFESSIONAL "S " είναι ένα λεπτό μαχαίρι με στιβαρή λεπίδα μήκους 20 cm και λεπτή κόψη. Είναι κατάλληλο για την προετοιμασία όλων των ειδών κρέατος και για το σκάλισμα ψητών.

Detailed information

Product detailed description

Το μαχαίρι κρέατος PROFESSIONAL "S " είναι ένα λεπτό μαχαίρι με στιβαρή λεπίδα μήκους 20 cm και λεπτή κόψη. Είναι κατάλληλο για την προετοιμασία όλων των ειδών κρέατος και για το σκάλισμα ψητών.

Σειρά PROFESSIONAL "S"

 • Ένα κλασικό ανάμεσα στα ποιοτικά μαχαίρια
 • Εργονομική συνθετική λαβή σε παραδοσιακό σχέδιο με τρία πριτσίνια
 • Πρότυπο πατρωνίας
 • Ομαλή μετάβαση μεταξύ προστατευτικού και λαβής
 • Ειδικός χάλυβας που παράγεται για ZWILLING J. A. Henckels
 • Λεπίδα FRIODUR®, παγωμένη
 • Μαχαίρι SIGMAFORGE® - σφυρηλατημένο από ένα κομμάτι
 • Σκληρότητα περίπου 57 HRC Κλίμακα Rockwell
 • Λείανση με το χέρι
 • Έλεγχος λεπίδας λέιζερ
 • Ισόβια εγγύηση για κατασκευαστικά ελαττώματα στη λεπίδα
 • Τα μαχαίρια μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων - ωστόσο, συνιστάται το πλύσιμο στο χέρι

Τα μαχαίρια της σειράς PROFESSIONAL "S " φημίζονται παγκοσμίως για την επιμελημένη κατασκευή τους, τη βέλτιστη κατανομή βάρους και την ασφαλή χρήση τους. Πρόκειται για κλασικά μαχαίρια σε σχέδιο με τρία καρφιά που διαθέτουν υψηλή και μακράς διάρκειας αιχμηρότητα χάρη στη χρήση ειδικού χάλυβα και το ακριβές ακόνισμα με το χέρι. Επαγγελματίες σεφ σε όλο τον κόσμο τα εμπιστεύονται, δοκιμάστε τα κι εσείς! Μετά την πρώτη χρήση, δεν θα θέλετε να το αλλάξετε.

Χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες και υλικά

Για την παραγωγή των μαχαιριών χρησιμοποιήθηκε ένας ειδικός χάλυβας υψηλής ποιότητας με βέλτιστη ποσότητα χρωμίου και άνθρακα, ο οποίος παράγεται σύμφωνα με ειδικές απαιτήσεις αποκλειστικά για το ZWILLING J. A. Henckels. Με σκληρότητα Rockwell περίπου 57 HRC, αυτός ο χάλυβας είναι εύκαμπτος, έχει καλή αρχική απόδοση κοπής, μεγάλη διάρκεια ζωής της λεπίδας και τέλεια αντοχή στη διάβρωση. Τα μαχαίρια από αυτό το ειδικό ατσάλι ακονίζονται επίσης εύκολα. Επιβεβαίωση της σωστής "συνταγής" για την παραγωγή του είναι το γεγονός ότι πάνω από 100 εκατομμύρια μαχαίρια έχουν ήδη κατασκευαστεί από αυτό χωρίς να αλλάξει η σύνθεση του χάλυβα.

Οι ιδιότητες του χάλυβα βελτιώνονται περαιτέρω για την παραγωγή μαχαιριών με μια ειδική πατενταρισμένη μέθοδο σκλήρυνσης FRIODUR®, κατά την οποία ο χάλυβας καταψύχεται στους -70 °C μετά από θέρμανση σε θερμοκρασία άνω των 1000 °C και σκλήρυνση και στη συνέχεια θερμαίνεται άλλες δύο φορές σε θερμοκρασία περίπου 250 °C. Η προκύπτουσα μοριακή δομή αυξάνει σημαντικά τη σκληρότητα, την ανθεκτικότητα και την αντοχή του μαχαιριού στη διάβρωση.

Η λεπίδα σφυρηλατείται από ένα ενιαίο κομμάτι χάλυβα με τη μέθοδο SIGMAFORGE®, η οποία βελτιώνει τις ιδιότητες του χάλυβα. Οι λεπίδες που σφυρηλατούνται με αυτόν τον τρόπο έχουν πυκνότερη και πιο ομοιογενή δομή, η οποία εξασφαλίζει μεγαλύτερη αντοχή, ανθεκτικότητα και αντίσταση στο θάμπωμα.

Η σταθερή λεπίδα και η τέλεια γεωμετρία της λεπίδας έχουν ως αποτέλεσμα εξαιρετική απόδοση κοπής και ακριβή έλεγχο της κοπής. Η αιχμηρή γωνία παρέχει ακόμη μεγαλύτερη οξύτητα, γεγονός που κάνει το κόψιμο σε φέτες πιο ευχάριστο. Χάρη στη σφηνοειδή κοπή, το μαχαίρι διεισδύει αβίαστα στο φαγητό. Το σχήμα της βάσης βοηθά στη διαισθητική χρήση του μαχαιριού για εύκολη και ακριβή κοπή.

Το προστατευτικό Standard είναι ενσωματωμένο ως μέρος της λεπίδας σε ένα κομμάτι χάλυβα. Εξασφαλίζει τη σωστή κατανομή του βάρους, προστατεύει τα δάχτυλα από την ολίσθηση στη λεπίδα και εξασφαλίζει ακριβή έλεγχο του μαχαιριού.

Η εργονομική λαβή είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό συνθετικό υλικό που είναι ανθεκτικό σε θραύσματα, χτυπήματα ή οξέα τροφίμων. Είναι ασφαλές για πλυντήριο πιάτων. Τα στελέχη στερεώνονται στο στέλεχος με τρία πριτσίνια. Η τέλεια συγκόλληση των επιμέρους τμημάτων αποτρέπει την παγίδευση καταλοίπων και βακτηρίων, έτσι ώστε τα μαχαίρια να ανταποκρίνονται στα αυστηρά πρότυπα υγιεινής.

Συντήρηση μαχαιριών ZWILLING

Τα μαχαίρια με πλαστικές λαβές μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων, αλλά συνιστάται το πλύσιμο στο χέρι, καθώς είναι πιο απαλό για το μαχαίρι. Εάν προτιμάτε να πλένετε στο πλυντήριο πιάτων, λάβετε υπόψη σας ότι τα μαχαίρια υψηλής ποιότητας μπορεί να καταστραφούν εάν έρθουν σε επαφή με άλλα μαχαιροπήρουνα, κατσαρόλες ή τηγάνια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πλύσης. Κατά την τοποθέτηση των πιάτων στο πλυντήριο πιάτων, είναι επομένως απαραίτητο να ελέγχετε ότι οι λεπίδες των λεπίδων δεν μπορούν να αγγίξουν άλλα αντικείμενα. Ο κατασκευαστής συνιστά επίσης ένα οικονομικό πρόγραμμα με μέγιστη θερμοκρασία 55 °C για πιθανή χρήση του πλυντηρίου πιάτων.

Ακόνισμα μαχαιριών ZWILLING

Κάθε μαχαίρι πρέπει να ακονίζεται από καιρό σε καιρό. Για το ακόνισμα των μαχαιριών της σειράς PROFESSIONAL "S " μπορούμε να σας προτείνουμε όλα τα ακονιστήρια και τις λειαντικές πέτρες ZWILLING που μπορείτε να βρείτε στην προσφορά μας, ή μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πέτρες ακονίσματος. Προσφέρουμε επίσης αρχική ακόνισμα απευθείας στον κατασκευαστή - μπορούμε να κανονίσουμε την αποστολή του μαχαιριού στο ZWILLING J. A. Henckels στη Γερμανία. Εάν είναι απαραίτητο, μπορούμε επίσης να σας συστήσουμε έναν κόπτη μαχαιριών με εμπειρία στο ακόνισμα μαχαιριών ZWILLING στην Πράγα.

Additional parameters

Category: Μαχαίρια κρεοπώλη
Warranty: 2 years
Weight: 0.24 kg
Μήκος λεπίδας: 20 cm
Πληροφορίες προϊόντος: Ασφαλές για πλυντήριο πιάτων
Τύπος προϊόντος: Μαχαίρι Universal
Συλλογή: ZWILLING PROFESSIONAL "S"
Margin: D
Μέγεθος: 20 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Naprostá špička mezi výrobci kuchyňských produktů
✓ Dlouholetá historie, moderní technologie výroby a inovace 
Kalení oceli mrazem - technika FRIODUR® - zvyšuje tvrdost a odolnost čepelí
Nože, příbory, nerezové nádobí, manikúry apod.

104438

Solingenská značka ZWILLING se za svou 300letou historii vyšvihla mezi špičku výrobců kuchyňského sortimentu. V její nabídce najdete kvalitní kované nože a nůžky, elegantní nerezové nádobí, pomocníky do kuchyně či krásné manikúry. Dlouholetý úspěch značky ZWILLING tkví především v používání kvalitních materiálů a moderních technologií výroby, které jdou ruku v ruce s kvalitním řemeslným zpracováním.

Německá společnost ZWILLING J. A. Henckels je jednou z nejstarších značek na světě. Od roku 1731 až do dnešních dnů vyrábí produkty vysoké kvality, s vynikající kvalitou zpracování a ze špičkových materiálů. Mezinárodní úspěch značky se zakládá na neustálých inovacích, kvalitě používané oceli a spojení tradice s novými technologiemi. Historickým milníkem firmy, jejíž mistrovství spočívá především ve výrobě nožů, byl objev metody tvrzení oceli mrazem. Ta zásadně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost proti korozi. Svůj vynález firma nechala patentovat pod ochrannou známkou FRIODUR®. Dnes jsou výrobky společnosti ZWILLING J. A. Henckels prodávány ve více než 100 zemích po celém světě a její sortiment obsahuje nože rozličných velikostí a tvarů, příbory, nerezové nádobí, pánve, kuchyňské náčiní, nůžky a manikúry. Nesmí chybět ani příslušenství k nožům jako bloky a magnetické lišty na nože, brousky a ocílky či nezbytná prkénka na krájení.