Πιάτο κρεμ μπρουλέ, 12 cm, απόχρωση κρέμας, από πηλό, Emile Henry

Code: EH021013
12,60 €
Εξαντλήθηκαν
The item has been sold out…

Το μπολ Créme Brulée είναι ιδανικό για την προετοιμασία και το σερβίρισμα της Créme Brulée, αλλά φυσικά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για παγωτό, διάφορα μους, κομπόστες κ.λπ. Χάρη στο κομψό σχήμα και το χρώμα του, θα αποτελέσει διακοσμητικό στοιχείο του σκάφους σας.

Detailed information

Product detailed description

Το μπολ Créme Brulée είναι ιδανικό για την προετοιμασία και το σερβίρισμα της Créme Brulée, αλλά φυσικά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για παγωτό, διάφορα μους, κομπόστες κ.λπ. Χάρη στο κομψό σχήμα και το χρώμα του, θα αποτελέσει διακοσμητικό στοιχείο του σκάφους σας.

Το Emile Henry είναι ανθεκτικό στα χτυπήματα και τις γρατσουνιές χάρη στην τεχνολογία High Resistance®, ώστε να μπορείτε όχι μόνο να ψήνετε, αλλά και να μοιράζετε και να σερβίρετε φαγητό. Όλα τα δοχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο φούρνο μικροκυμάτων. Μόλις βγάλετε το Emile Henry από την κατάψυξη , μπορείτε να το βάλετε αμέσως στο φούρνο ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Αυτά τα μαγειρικά σκεύη δεν προορίζονται για χρήση σε άμεσες πηγές θερμότητας, όπως εστίες αερίου ή ηλεκτρικές εστίες. Όλα τα πιάτα από το Emile Henry είναι ασφαλή για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων. Αντέχει σε θερμοκρασίες έως 250 °C.

Το ήξερες ότι...

το Emile Henry είναι μια παραδοσιακή γαλλική μάρκα που προμηθεύει τα νοικοκυριά με ποιοτικά κεραμικά της Βουργουνδίας από το 1850. Όλα τα προϊόντα είναι ως επί το πλείστον χειροποίητα, οπότε κάθε κομμάτι είναι πρωτότυπο. Σφραγισμένη σήμανση στην κάτω πλευρά, π.χ. Το JN3 δεν είναι ο αριθμός της κανάτας ή του καλουπιού σας, αλλά η υπογραφή του τεχνίτη και μια φευγαλέα ανάμνηση της στιγμής που δημιουργήθηκε το προϊόν στο Marcigny της Γαλλίας.

Additional parameters

Category: Κεραμικά φορμάκια
Warranty: 2 years
Weight: 1 kg
Χρώμα: Κρεμ
Τύπος προϊόντος: Σκεύος φούρνου
Συλλογή: Emile Henry Clay
Margin: E
Μέγεθος: 12 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: