Κορνέ ζαχαροπλαστικής

4 items total

Μανίκια ζαχαροπλαστικής - εξαιρετικό εργαλείο για τους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής

Τι είναι τα μανίκια ζαχαροπλαστικής

Ένα μανίκι ζαχαροπλαστικής, που μερικές φορές αναφέρεται ως"σακούλα διοχέτευσης" ή "σακούλα ζαχαροπλαστικής", είναι ένα κωνικό αξεσουάρ ψησίματος - μια σακούλα με μια τρύπα στο άκρο και μια μύτη για τη διακόσμηση κέικ ή μάφιν, πίτες, μπισκότα και άλλα γλυκίσματα. Ορισμένα μανίκια ζαχαροπλαστικής είναι μίας χρήσης, ορισμένα είναι επαναχρησιμοποιήσιμα και όταν αγοράζετε ένα σετ διακόσμησης που περιλαμβάνει μια σακούλα ζαχαροπλαστικής, συνήθως παίρνετε επίσης ένα σετ ανταλλασσόμενων άκρων με διαφορετικά μεγέθη οπών και οπών για διαφορετικά είδη σχεδίων κρέμας.

Για τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σακούλα διοχέτευσης

Υπάρχουν διάφορες χρήσεις ενός μανικιού ζαχαροπλαστικής που μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμες για εσάς. Τι μπορείτε να κάνετε με μια σακούλα για πίπες

  • να διακοσμήσετε κέικ, μπισκότα και κάθε είδους γλυκίσματα
  • συμπιέζει ζύμες, μείγματα, κρέμες και χτυπημένα ασπράδια αυγών σε λαμαρίνες ψησίματος
  • διαμορφώστε το πιάτο σας πιέζοντας πολτοποιημένα συστατικά όπως οι πατάτες σε πιάτα ή πιατέλες

Πώς να διαλέξετε τη σωστή σακούλα διοχέτευσης και πώς να τη χρησιμοποιήσετε

Πρώτα απ' όλα πρέπει να ελέγξετε μια συνταγή, να διαβάσετε τις οδηγίες ψησίματος και να δείτε τις εικόνες για να αποφασίσετε τι είδους μύτη για τη σακούλα σας θα χρησιμοποιήσετε.

Στο Kulina, μπορείτε να βρείτε και τα δύο - μανίκια ζαχαροπλαστικής μίας χρήσης και επαναχρησιμοποιήσιμα και η επιλογή εξαρτάται από τη συνταγή και τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

  • οι σακούλες ζαχαροπλαστικής μίας χρήσης είναι πιο φιλικές προς το χρήστη, δεν χρειάζεται να τις καθαρίζετε και αν χρησιμοποιείτε μια σακούλα για πίπες μόνο μια φορά στο τόσο, είναι επίσης δυνατό να φτιάξετε μια DIY σακούλα για πίπες από μια πλαστική σακούλα που χρησιμοποιείτε για παράδειγμα για την κατάψυξη.
  • ωστόσο, αν ψήνετε και διακοσμείτε συχνά κέικ, αν χρειάζεστε πολλή κρέμα ή γλάσο και αν θέλετε να χρησιμοποιείτε λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον, θα πρέπει να επιλέξετε ένα επαναχρησιμοποιούμενο μανίκι ζαχαροπλαστικής από βαμβάκι ή νάιλον.

Πώς γεμίζονται τα μανίκια ζαχαροπλαστικής

Θα χρειαστείτε ένα μεγάλο ποτήρι ή ποτήρι ζέσεως για να διπλώσετε τις άκρες των μανικιών ζαχαροπλαστικής προς τα κάτω πάνω από την κορυφή ενός μεγάλου, άδειου δοχείου. Έτσι διατηρείται στη θέση του, ενώ χρησιμοποιείτε μια λαστιχένια σπάτουλα για να βάλετε την κρέμα ή το γλάσο από το μπολ στη σακούλα.

Γεμίστε τη σακούλα κατά τα δύο τρίτα περίπου. Έτσι θα έχετε καλύτερο έλεγχο της ποσότητας της κρέμας που θα βγάλετε από τη σακούλα. Για να κρατήσετε το γλάσο στη θέση του, μπορείτε να στρίψετε τη σακούλα και να την δέσετε στο πάνω μέρος.

Στο Kulina θα βρείτε μανίκια ζαχαροπλαστικής της μάρκας de Buyer, αλλά και πολλά άλλα αξεσουάρ αρτοποιίας, όπως ταψιά, σπάτουλες διακόσμησης και επικάλυψης και σερβίτσια για κέικ.