Μαχαίρι κρέατος Wüsthof

7 items total
Μαχαίρι φιλεταρίσματος CLASSIC, 20 cm, Wüsthof
107 €
WU451820
Μαχαίρι ψαριού GOURMET, 20 cm, εύκαμπτο, Wüsthof
80 €
WU1035047620
Μαχαίρι φιλεταρίσματος GOURMET, 16 cm, Wüsthof
60 €
WU1035049116
Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος CLASSIC, 18 cm, Wüsthof
110 €
WU1030103818
Μαχαίρι φιλεταρίσματος CLASSIC IKON, 16 cm, Wüsthof
116 €
WU4556
Μαχαίρι σολομού GOURMET, 29 cm, Wüsthof
76,90 €
WU1035047029

Τα μαχαίρια φιλεταρίσματος Wüsthof είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της κουζίνας ή επαγγελματία σεφ. Αυτά τα μαχαίρια είναι ειδικά σχεδιασμένα για να κάνουν κοπές ακριβείας όταν εργάζονται με ψάρια, πουλερικά και άλλα ευαίσθητα κρέατα. Κατασκευασμένα με απόλυτη φροντίδα και ακρίβεια, τα μαχαίρια φιλεταρίσματος Wüsthof φημίζονται για την κοφτερή τους οξύτητα και την ανθεκτικότητά τους.

Οι λεπίδες αυτών των μαχαιριών φιλεταρίσματος σφυρηλατούνται με δεξιοτεχνία από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, διασφαλίζοντας ότι διατηρούν την ακμή τους ακόμα και μετά από επανειλημμένη χρήση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βασίζεστε σε αυτά τα μαχαίρια για καθαρές, ομαλές κοπές κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.

Η Wüsthof προσφέρει μια ποικιλία επιλογών μαχαιριών φιλεταρίσματος που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες. Είτε προτιμάτε μια εύκαμπτη λεπίδα για περίπλοκες εργασίες φιλεταρίσματος είτε μια πιο σκληρή λεπίδα για περισσότερο έλεγχο, θα βρείτε το τέλειο μαχαίρι στη συλλογή τους. Οι εργονομικές λαβές είναι σχεδιασμένες για άνεση, επιτρέποντάς σας να εργάζεστε για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να κουράζονται τα χέρια.

Όταν επιλέγετε ένα μαχαίρι φιλεταρίσματος Wüsthof, επενδύετε σε ένα μαχαιροπήρουνο που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια. Αυτά τα μαχαίρια έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στις κακουχίες μιας πολυάσχολης κουζίνας και είναι εύκολα στη συντήρηση, καθιστώντας τα εξαιρετική επιλογή τόσο για επαγγελματίες σεφ όσο και για οικιακούς μάγειρες.

Είτε φιλετάρετε ένα λεπτό κομμάτι σολομού είτε σπάτε ένα ολόκληρο κοτόπουλο, τα μαχαίρια φιλεταρίσματος της Wüsthof παρέχουν την ακρίβεια και την αξιοπιστία που χρειάζεστε για να πετύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα στην κουζίνα. Εξερευνήστε την επιλογή μας σήμερα και ανακαλύψτε το τέλειο μαχαίρι φιλεταρίσματος για να απογειώσετε τις μαγειρικές σας ικανότητες.