Επιτραπέζια ηλεκτρική γκριλιέρα LONO, WMF

Code: WM415340011
Brand: WMF
151 €
Online σε απόθεμα (11 pcs)

Η ηλεκτρική επιτραπέζια σχάρα Lono WMF έχει ισχύ 2300 W και μεγάλη σχάρα σχάρας από ανθεκτικό χυτό αλουμίνιο με αντικολλητική επιφάνεια, η οποία χωρίζεται σε ένα επίπεδο και ένα ραβδωτό τμήμα. Η σχάρα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα 18/10 Cromargan®.

Detailed information

Product detailed description

Ηλεκτρική επιτραπέζια ψησταριά Lono WMF εν συντομία:

  • Μεγάλη επιφάνεια ψησίματος 27 x 41 cm
  • Δυνατότητα ρύθμισης διαφόρων ρυθμίσεων γκριλ
  • Αντικολλητική επιφάνεια σχάρας σχάρας με επίπεδες και οδοντωτές επιφάνειες
  • Εύκολη συντήρηση των πλακών κάτω από τρεχούμενο νερό
  • Αφαιρούμενος δίσκος σταγόνων και πλάκα γκριλ με το πάτημα ενός κουμπιού
  • Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 Cromargan®, το οποίο είναι υγιεινό, δεν απορροφά οσμές ή γεύσεις, είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής

Η ηλεκτρική επιτραπέζια σχάρα Lono της WMF είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα Cromargan®, ο οποίος είναι υγιεινός, ανθεκτικός στη διάβρωση, δεν πιάνει οσμές ή γεύσεις και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Η σχάρα είναι ιδανική για υγιεινό ψήσιμο ψαριών, κρέατος ή λαχανικών χωρίς λίπος.

Η σχάρα είναι εξοπλισμένη με 1 πλάκα σχάρας από ανθεκτικό χυτό αλουμίνιο με αντικολλητική επιφάνεια, η οποία χωρίζεται σε ένα επίπεδο (1/3) και ένα ραβδωτό (2/3) τμήμα. Η συνολική επιφάνεια του φύλλου είναι 1107 cm2 (27 x 41 cm). Η ισχύς της φτάνει τα 2300 W ανάλογα με τη ρύθμιση της θερμοκρασίας, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί σε πολλούς βαθμούς στο κουμπί με φωτισμό LED στο μπροστινό μέρος της σχάρας.

Ο δίσκος σταγόνων, επίσης από ανοξείδωτο ατσάλι, αφαιρείται με το πάτημα ενός κουμπιού, όπως και η πλάκα γκριλ. Ο δίσκος λίπους και η πλάκα σχάρας μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων.

Additional parameters

Category: Επιτραπέζιες ηλεκτρικές ψηστιέρες
Warranty: 2 years
Weight: 5.55 kg
Τύπος προϊόντος: Ηλεκτρική ψησταριά
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: