Τηγάνι MINERAL B ELEMENT, 32 cm, με ξύλινη λαβή, de Buyer

Code: DB571032
Brand: de Buyer
109 € –24 %
Τηγάνι MINERAL B ELEMENT, 32 cm, με ξύλινη λαβή, de Buyer
109 € –24 % 81,90 €
Online σε απόθεμα (24 pcs)

Το κλασικό γαλλικό de Buyer έρχεται με μια νέα σειρά μαγειρικών σκευών και βοηθημάτων B Bois σε συνδυασμό ανοξείδωτου χάλυβα και ξύλου οξιάς.

Detailed information

Product detailed description

Το κλασικό γαλλικό de Buyer έρχεται με μια νέα σειρά μαγειρικών σκευών και βοηθημάτων B Bois σε συνδυασμό ανοξείδωτου χάλυβα και ξύλου οξιάς.

Η σειρά τηγανιών Mineral B Bois είναι ενισχυμένη με επίστρωση με βάση το κερί μέλισσας για επιπλέον αντικολλητικές ιδιότητες. Αυτό τα προστατεύει από την οξείδωση και αυξάνει τις φυσικές αντικολλητικές ιδιότητες των τηγανιών, οι οποίες βελτιώνονται με κάθε χρήση. Τα τηγάνια έχουν σχεδιαστεί για όλους τους τύπους πηγών μαγειρέματος, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγής. Τα μεταλλικά χαλύβδινα τηγάνια B είναι 100% φυσικά, οικολογικά και ανακυκλώσιμα. Οι λαβές των τηγανιών είναι κατασκευασμένες από ποιοτικό ξύλο οξιάς και προστατεύονται επίσης με κερί μέλισσας.

Τα τηγάνια Mineral B Bois εν συντομία:

  • Τα τηγάνια είναι ιδανικά για το ψήσιμο κρέατος ή λαχανικών και το ψήσιμο στη σχάρα, για τραγανές τηγανίτες και τέλειες ομελέτες.
  • Το ατσάλι είναι 100% φυσικό με φινίρισμα με βάση το κερί μέλισσας.
  • Τα τηγάνια Mineral B Bois δεν έχουν τεχνητή αντικολλητική επιφάνεια, δεν περιέχουν PFOA ή PTFE.
  • Χωρίς προσθήκη χημικών ουσιών - φιλικό προς το περιβάλλον.
  • Τα τηγάνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, στις οποίες το παρασκευασμένο φαγητό θα αποσυρθεί γρήγορα και δεν θα χαθούν βιταμίνες ή θρεπτικά συστατικά.
  • Όσο περισσότερο χρησιμοποιείται το τηγάνι, τόσο βελτιώνονται οι αντικολλητικές του ιδιότητες.
  • Εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα.
  • Στιβαρή σχεδίαση, πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.
  • Μην πλένετε στο πλυντήριο πιάτων

Πώς να χρησιμοποιείτε σωστά τα τηγάνια Mineral B Element:

Πριν από την πρώτη χρήση: ξεπλύνετε το τηγάνι με βραστό νερό και στεγνώστε το καλά. Ρίξτε το λάδι στο τηγάνι σε ύψος περίπου 1 mm και ζεστάνετε για περίπου 5 λεπτά. Αδειάστε το λάδι και σκουπίστε το ταψί με μια χάρτινη πετσέτα κουζίνας. Όσο πιο συχνά χρησιμοποιείτε το τηγάνι, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα του μαγειρέματος. Όσο πιο μαύρη είναι η εσωτερική επιφάνεια, τόσο καλύτερες είναι οι αντικολλητικές ιδιότητες. Μην πλένετε το τηγάνι στο πλυντήριο πιάτων, καθώς θα χάσει τις αντικολλητικές του ιδιότητες και θα διαβρωθεί.

Διαδικασία μαγειρέματος: ζεσταίνετε ένα τηγάνι με λίγο λάδι. Όταν η φωτιά είναι αρκετά ζεστή, τηγανίστε το πιάτο και από τις δύο πλευρές. Χαμηλώστε τη φωτιά και ολοκληρώστε το ψήσιμο όπως χρειάζεται.

Φροντίδα μετά τη χρήση: αφαιρέστε τα υπολείμματα φαγητού και ξεπλύνετε το τηγάνι με βραστό νερό. Στη συνέχεια, σκουπίστε αμέσως με ένα πανί για να διατηρήσετε τις ιδιότητες του ταψιού και να αποφύγετε τη σκουριά.

Καθαρισμός και συντήρηση: χρησιμοποιήστε χοντρό θαλασσινό αλάτι (χωρίς νερό), το οποίο βάζετε σε ένα τηγάνι και το ζεσταίνετε σε υψηλή θερμοκρασία για 1:30 λεπτά. Στη συνέχεια σκουπίστε με μια χάρτινη πετσέτα κουζίνας. Το χοντρό θαλασσινό αλάτι απομακρύνει τα καμένα υπολείμματα και τις ανεπιθύμητες οσμές. Στη συνέχεια βουρτσίστε με λάδι και αποθηκεύστε σε ξηρό μέρος.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην αφήνετε ποτέ το ταψί να βραχεί. Όταν το φαγητό καεί, τρίψτε το τηγάνι με ένα χοντρό σφουγγάρι. Μην πλένετε στο πλυντήριο πιάτων!

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: