Τηγάνι saute MINERL B ELEMENT, 32 cm, από, de Buyer

Code: DB561432
Brand: de Buyer
127 €
Online σε απόθεμα (50 pcs)

Το Mineral B είναι μια σειρά χαλύβδινων τηγανιών της γαλλικής εταιρείας de Buyer. Εταιρεία de Buyer έχει παράδοση που χρονολογείται από το 1830 και είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα, όπου τα ατσάλινα τηγάνια είναι πολύ δημοφιλή για τις αναντικατάστατες ιδιότητές τους όταν ψήνουν κρέας ή λαχανικά. Η σειρά τηγανιών Mineral B είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας χάλυβα βαρέως τύπου με φινίρισμα με βάση το κερί μέλισσας. Αυτό τα προστατεύει από την οξείδωση και αυξάνει τις φυσικές αντικολλητικές ιδιότητες των τηγανιών, οι οποίες επίσης βελτιώνονται με κάθε χρήση. Τα τηγάνια έχουν σχεδιαστεί για όλους τους τύπους πηγών μαγειρέματος, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγής. Τα μεταλλικά χαλύβδινα τηγάνια B είναι 100% φυσικά, οικολογικά και ανακυκλώσιμα.

Detailed information

Product detailed description

Το Mineral B είναι μια σειρά χαλύβδινων τηγανιών της γαλλικής εταιρείας de Buyer. Εταιρεία de Buyer έχει παράδοση που χρονολογείται από το 1830 και είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα, όπου τα ατσάλινα τηγάνια είναι πολύ δημοφιλή για τις αναντικατάστατες ιδιότητές τους όταν ψήνουν κρέας ή λαχανικά. Η σειρά τηγανιών Mineral B είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας χάλυβα βαρέως τύπου με φινίρισμα με βάση το κερί μέλισσας. Αυτό τα προστατεύει από την οξείδωση και αυξάνει τις φυσικές αντικολλητικές ιδιότητες των τηγανιών, οι οποίες επίσης βελτιώνονται με κάθε χρήση. Τα τηγάνια έχουν σχεδιαστεί για όλους τους τύπους πηγών μαγειρέματος, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγής. Τα μεταλλικά χαλύβδινα τηγάνια B είναι 100% φυσικά, οικολογικά και ανακυκλώσιμα.

Τα τηγάνια ορυκτών Β μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο φούρνο μόνο για σύντομο χρόνο ψησίματος, έως 10 λεπτά το πολύ στους 180°C. Εάν το ταψί παραμείνει στο φούρνο για μεγάλο χρονικό διάστημα, η λακαρισμένη λαβή μπορεί να καταστραφεί. Αν προτιμάτε ένα τηγάνι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο φούρνο για απεριόριστο χρονικό διάστημα, επιλέξτε ένα τηγάνι από τη σειρά Mineral B PRO ή τη γαλλική συλλογή B Element.

Τα τηγάνια Mineral B εν συντομία:

  • Τα τηγάνια είναι ιδανικά για τηγάνισμα κρέατος ή λαχανικών και ψήσιμο στη σχάρα. Για τραγανές τηγανίτες και τέλειες ομελέτες.
  • Ο χάλυβας είναι ένα 100% φυσικό υλικό με φινίρισμα με βάση το κερί μέλισσας.
  • Τα τηγάνια Mineral B δεν έχουν τεχνητή αντικολλητική επιφάνεια, δεν περιέχουν PFOA ή PTFE.
  • Χωρίς προσθήκη χημικών ουσιών - παραγωγή φιλική προς το περιβάλλον.
  • Φιλικό προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμο.
  • Τα μόρια σιδήρου από τη λεκάνη είναι ευεργετικά για την υγεία.
  • Τα τηγάνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, στις οποίες το παρασκευασμένο φαγητό θα αποσυρθεί γρήγορα και δεν θα χαθούν βιταμίνες ή θρεπτικά συστατικά.
  • Όσο περισσότερο χρησιμοποιείται το τηγάνι, τόσο βελτιώνονται οι αντικολλητικές του ιδιότητες.
  • Εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα.
  • Στιβαρή σχεδίαση, πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.

Πώς να φροντίζετε τα τηγάνια MINERAL B:

  1. Τα χαλύβδινα τηγάνια de Buyer είναι τηγάνια για μια ζωή και συνοδεύονται επίσης από εγγύηση εφ' όρου ζωής. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για αξιώσεις που οφείλονται σε κακή χρήση. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά.
  2. Το ατσάλι είναι ένα φυσικό υλικό και τα τηγάνια είναι χειροποίητα. Συνεπώς, μπορεί να έχουν μικρές φυσικές αισθητικές ατέλειες.
  3. Πριν χρησιμοποιήσετε το τηγάνι για πρώτη φορά, αποσυσκευάστε το από την αρχική συσκευασία και πλύντε το με ένα σφουγγάρι κάτω από ζεστό τρεχούμενο νερό. Ξεπλύνετε σχολαστικά το κερί από όλη την επιφάνεια του ταψιού.
  4. Κάψτε το τηγάνι, μπορείτε να δείτε τη διαδικασία στο βίντεο στα δεξιά. Βάλτε τις εστίες σε μέτρια ισχύ για να μην πεταχτεί ο πάτος (ειδικά στις επαγωγικές) και τοποθετήστε το ταψί πάνω τους. Ρίξτε περίπου 1-2 χιλιοστά λάδι στο τηγάνι και αφήστε το να ζεσταθεί μέχρι το λάδι να αρχίσει να καπνίζει = το κάψιμο έχει τελειώσει (κατά τη διάρκεια του καψίματος, γυρίστε το τηγάνι για να πάει το λάδι στις εσωτερικές πλευρές, το τηγάνι θα αρχίσει να σκουραίνει κατά τόπους στον πυθμένα).
  5. Αφήστε το τηγάνι να κρυώσει και σκουπίστε το υπόλοιπο λάδι με μια χαρτοπετσέτα ή ένα πανί, μην το πλύνετε για να διατηρηθεί η προστατευτική μεμβράνη και να αποφευχθεί η σκουριά, το τηγάνι είναι έτοιμο για χρήση.
  6. Απλά σκουπίστε το ταψί με μια χαρτοπετσέτα μετά τη χρήση, η λαδωμένη επιφάνεια προστατεύει το ταψί. Αποθηκεύστε σε ξηρό μέρος.
  7. Χρησιμοποιήστε απορρυπαντικά μόνο κατ' εξαίρεση και ΠΟΤΕ μην βάζετε το τηγάνι στο πλυντήριο πιάτων ή μην το αφήνετε να μουλιάσει!!!
    Το σταδιακό σκούρο χρώμα του τηγανιού είναι φυσικό, εξασφαλίζοντας μια καλύτερη αντικολλητική επιφάνεια. Οποιαδήποτε σκουριά που μπορεί να έχει σχηματιστεί μπορεί να αφαιρεθεί με την τραχιά πλευρά ενός σφουγγαριού και στη συνέχεια να λαδωθεί, δεν είναι λόγος να παραπονεθείτε για το τηγάνι.

Χαλύβδινο τηγάνι και επαγωγή:

Ο χάλυβας (σίδηρος) είναι ένας πολύ αντιδραστικός αγωγός της θερμότητας και, επομένως, η ικανότητα επαγωγικής θέρμανσης είναι εξαιρετική. Επομένως, τηρείτε τις ακόλουθες οδηγίες σχετικά με την επαγωγική κουζίνα:

  • μην χρησιμοποιείτε τη μέγιστη ισχύ. Ακόμη και η χαμηλότερη ισχύς στην επαγωγή είναι αρκετή για ένα εξαιρετικό ψήσιμο.
  • μην χρησιμοποιείτε τη λειτουργία booster (γρήγορη εκκίνηση της θέρμανσης)
  • μην υπερθερμαίνετε το τηγάνι αν είναι άδειο

Additional parameters

Category: Τηγάνια σοταρίσματος
Warranty: 2 years
Weight: 3.36 kg

How to season a carbon steel pan?

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: