Βιολογική καπνιστή γλυκιά πάπρικα 30 g, Mill & Mortar

Code: MM12260
12,60 €
Online σε απόθεμα (27 pcs)

Τα πιάτα σας είναι νόστιμα, αλλά νιώθετε ότι τους λείπει κάτι για να γίνουν τέλεια Mill & Mortar...

  • η καπνιστή γλυκιά πάπρικα έχει πλούσιο και έντονο άρωμα που δίνει στα πιάτα μια μοναδική και νόστιμη γεύση
  • ο συνδυασμός καπνιστού και γλυκού δημιουργεί ένα μοναδικό γευστικό προφίλ που μπορεί να ζωντανέψει ακόμη και τα πιο απλά πιάτα
  • πιστοποιημένα βιολογικά - τα συστατικά καλλιεργούνται χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων, χημικών λιπασμάτων ή γενετικά τροποποιημένων οργανισμών

Detailed information

Product detailed description

Κύρια πλεονεκτήματα:

  • η καπνιστή γλυκιά πάπρικα έχει πλούσιο και έντονο άρωμα που δίνει στα πιάτα μια μοναδική και νόστιμη γεύση
  • η καπνιστή πάπρικα έχει γεύση umami παρόμοια με το ζωμό ή το μπέικον
  • ο συνδυασμός καπνιστού και γλυκού δημιουργεί ένα μοναδικό γευστικό προφίλ που μπορεί να ζωντανέψει ακόμη και τα πιο απλά πιάτα
  • είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε μια ποικιλία πιάτων - μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την προετοιμασία κρέατος, πουλερικών, ψαριών, σάλτσες, σούπες και ακόμη και πιάτα λαχανικών
  • πιστοποιημένα βιολογικά - τα συστατικά καλλιεργούνται χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων, χημικών λιπασμάτων ή γενετικά τροποποιημένων οργανισμών
  • μπορείτε να είστε σίγουροι ότι καταναλώνετε μόνο υγιεινά και φιλικά προς το περιβάλλον συστατικά
  • καλαίσθητη και ερμητικά κλειστή συσκευασία που προστατεύει το περιεχόμενο και διατηρεί τη φρεσκάδα του - τα μπαχαρικά θα παραμείνουν γεμάτα γεύση και άρωμα, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν όποτε τα χρειαστείτε

Πρόσθετες πληροφορίες:

  • συστατικά: καπνιστή πάπρικα* (* = βιολογική)
  • καθαρό βάρος: 50 g
  • προέλευση: Ισπανία
  • πιστοποίηση: DK-ØKO-100
  • αποθήκευση: αποθηκεύστε σε ξηρό, σκοτεινό και αεροστεγές μέρος

Additional parameters

Category: Μπαχαρικά
Weight: 0.102 kg
Υλικό: Μέταλλο
Τύπος προϊόντος: Μπαχαρικά
Margin: E
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: