Τηγάνι MINERAL B ELEMENT PRO, 24 cm, de Buyer

Code: DB568024
Brand: de Buyer
84,99 € –14 %
Τηγάνι MINERAL B ELEMENT PRO, 24 cm, de Buyer
84,99 € –14 % 72,66 €
Online σε απόθεμα (55 pcs)

Το χαλύβδινο τηγάνι Mineral B Element PRO είναι κατασκευασμένο σε απλό σχεδιασμό και διαθέτει πριτσινισμένη λαβή από χυτοχάλυβα με οπή για κρέμασμα. Η γαλλική εταιρεία de Buyer, η οποία κατασκευάζει τα τηγάνια, είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα, όπου τα ατσάλινα τηγάνια είναι πολύ δημοφιλή για τις αναντικατάστατες ιδιότητές τους κατά το ψήσιμο κρέατος ή λαχανικών.

Detailed information

Product detailed description

Το χαλύβδινο τηγάνι Mineral B Element PRO είναι κατασκευασμένο σε απλό σχεδιασμό και διαθέτει πριτσινισμένη λαβή από χυτοχάλυβα με οπή για κρέμασμα. Η γαλλική εταιρεία de Buyer, η οποία κατασκευάζει τα τηγάνια, είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα, όπου τα ατσάλινα τηγάνια είναι πολύ δημοφιλή για τις αναντικατάστατες ιδιότητές τους κατά το ψήσιμο κρέατος ή λαχανικών.

Η σειρά τηγανιών Mineral B Element είναι ενισχυμένη για οικιακή χρήση με φινίρισμα με βάση το κερί μέλισσας. Αυτό τα προστατεύει από την οξείδωση και αυξάνει τις φυσικές αντικολλητικές ιδιότητες των τηγανιών, οι οποίες επίσης βελτιώνονται με κάθε χρήση. Τα τηγάνια έχουν σχεδιαστεί για όλους τους τύπους πηγών μαγειρέματος, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγής. Τα χαλύβδινα τηγάνια Mineral B Element είναι 100% φυσικά, οικολογικά και ανακυκλώσιμα. Τα τηγάνια Mineral B Element PRO μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τελειώσουν το μαγείρεμα του φαγητού στο φούρνο χωρίς χρονικό περιορισμό.

Τα τηγάνια Mineral B Element PRO εν συντομία:

  • Τα τηγάνια είναι ιδανικά για τηγάνισμα κρέατος ή λαχανικών και ψήσιμο στη σχάρα. Για τραγανές τηγανίτες και τέλειες ομελέτες.
  • Ο χάλυβας είναι ένα 100% φυσικό υλικό με φινίρισμα με βάση το κερί μέλισσας.
  • Τα τηγάνια Mineral B Element δεν έχουν τεχνητή αντικολλητική επιφάνεια, δεν περιέχουν PFOA ή PTFE.
  • Χωρίς προσθήκη χημικών ουσιών - παραγωγή φιλική προς το περιβάλλον.
  • Φιλικό προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμο.
  • Τα μόρια σιδήρου από τη λεκάνη είναι ευεργετικά για την υγεία.
  • Τα τηγάνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, στις οποίες το παρασκευασμένο φαγητό θα αποσυρθεί γρήγορα και δεν θα χαθούν βιταμίνες ή θρεπτικά συστατικά.
  • Όσο περισσότερο χρησιμοποιείται το τηγάνι, τόσο βελτιώνονται οι αντικολλητικές του ιδιότητες.
  • Εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα.
  • Στιβαρή σχεδίαση, πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.

Αντίδραση Maillard:

Όταν το τηγάνι θερμαίνεται σε θερμοκρασία άνω των 140 °C, το παρασκευασμένο φαγητό καραμελώνει γρήγορα λόγω της καραμελοποίησης των φυσικών χυμών. Δημιουργείται μια κρούστα για να αποτρέψει το στέγνωμα του φαγητού στο εσωτερικό. Το αποτέλεσμα είναι ένα καβουρδισμένο και τραγανό πιάτο με μαλακό και υγρό κέντρο. Ιδανική για ψήσιμο κρέατος, τραγανές τηγανίτες ή νόστιμες ομελέτες.

Πώς να χρησιμοποιείτε σωστά τα τηγάνια Mineral B Element:

Πριν από την πρώτη χρήση: ξεπλύνετε το τηγάνι με βραστό νερό και στεγνώστε το καλά. Ρίξτε το λάδι στο τηγάνι σε ύψος περίπου 1 mm και ζεστάνετε για περίπου 5 λεπτά. Αδειάστε το λάδι και σκουπίστε το ταψί με μια χάρτινη πετσέτα κουζίνας. Όσο πιο συχνά χρησιμοποιείτε το τηγάνι, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα του μαγειρέματος. Όσο πιο μαύρη είναι η εσωτερική επιφάνεια, τόσο καλύτερες είναι οι αντικολλητικές ιδιότητες. Μην πλένετε το τηγάνι στο πλυντήριο πιάτων, καθώς θα χάσει τις αντικολλητικές του ιδιότητες και θα διαβρωθεί.

Διαδικασία μαγειρέματος: ζεσταίνετε ένα τηγάνι με λίγο λάδι. Όταν η φωτιά είναι αρκετά ζεστή, τηγανίστε το πιάτο και από τις δύο πλευρές. Χαμηλώστε τη φωτιά και ολοκληρώστε το ψήσιμο όπως χρειάζεται.

Φροντίδα μετά τη χρήση: αφαιρέστε τα υπολείμματα φαγητού και ξεπλύνετε το τηγάνι με βραστό νερό. Στη συνέχεια, σκουπίστε αμέσως με ένα πανί για να διατηρήσετε τις ιδιότητες του ταψιού και να αποφύγετε τη σκουριά.

Καθαρισμός και συντήρηση: χρησιμοποιήστε χοντρό θαλασσινό αλάτι (χωρίς νερό), το οποίο βάζετε σε ένα τηγάνι και το ζεσταίνετε σε υψηλή θερμοκρασία για 1,5 λεπτό. Στη συνέχεια σκουπίστε με μια χάρτινη πετσέτα κουζίνας. Το χοντρό θαλασσινό αλάτι απομακρύνει τα καμένα υπολείμματα και τις ανεπιθύμητες οσμές. Στη συνέχεια βουρτσίστε με λάδι και αποθηκεύστε σε ξηρό μέρος.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην αφήνετε ποτέ το ταψί να βραχεί. Όταν το φαγητό καεί, τρίψτε το τηγάνι με ένα χοντρό σφουγγάρι. Μην πλένετε στο πλυντήριο πιάτων!

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: