Ιαπωνικό μαχαίρι ψωμιού 5000MCD, 23 cm, Miyabi

Code: MB34376231
Brand: MIYABI
519 €
Online σε απόθεμα (1 pcs)

"Το μαχαίρι κάθε σεφ είναι μια ματιά στην ψυχή του"

Detailed information

Product detailed description

"Το μαχαίρι κάθε σεφ είναι μια ματιά στην ψυχή του"

Rokusaburo Michiba, ειδικός στην ιαπωνική κουζίνα και σεφ

Το ιαπωνικό μαχαίρι ψωμιού με μακριά και αρκετά ισχυρή λεπίδα είναι ιδανικό για το κόψιμο ψωμιού και γλυκών. Η οδοντωτή λεπίδα εισχωρεί εύκολα στην τραγανή κρούστα των γλυκών, οι κοπές θα είναι καθαρές και ακριβείς. Αυτό το μαχαίρι, σχεδιασμένο με παραδοσιακό πρακτικό σχεδιασμό, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση στην κουζίνα σας. Η άνετη λαβή εφαρμόζει τέλεια στο χέρι.

Προδιαγραφές: μήκος λεπίδας 23 cm, μήκος λαβής 11,5 cm, βάρος 0,190 kg

Η σειρά μαχαιριών MIYABI 5000MCD συνδυάζει τέλεια λειτουργικότητα, εργονομία και μοναδικό σχεδιασμό. Κάθε ξεχωριστό μαχαίρι είναι το αποτέλεσμα αυθεντικής χειροτεχνίας από την "πόλη των μαχαιριών" Seki. Η παραδοσιακή δεξιοτεχνία και η σύγχρονη τεχνολογία έχουν ως αποτέλεσμα την υψηλότερη δυνατή ποιότητα μεταξύ των μαχαιριών που παράγονται στο εμπόριο. Ο εξαιρετικά σκληρός πυρήνας χάλυβα Micro Carbide MC63 σε σκόνη είναι εγκιβωτισμένος σε 100 στρώματα χάλυβα δύο διαφορετικών σκληροτήτων. Το ειδικό φινίρισμα της λεπίδας προσδίδει στη λεπίδα μια πολυεπίπεδη υφή, δίνοντας σε κάθε μαχαίρι ένα πρωτότυπο , μοναδικό μοτίβο φλοράλ Damascene. Για να επιτευχθούν ακόμη καλύτερες ιδιότητες του χάλυβα, χρησιμοποιήθηκε μια μοναδική διαδικασία σκλήρυνσης CRYODUR®, κατά την οποία ο χάλυβας παγώνει στους -196°C. Το προκύπτον υλικό διαθέτει ακραία σκληρότητα 63 Rockwell. Το μαχαίρι είναι συμμετρικά λειασμένο στο χέρι σε σχήμα "V" με γωνία 19°. Το παραδοσιακό ακόνισμα με το χέρι της Honbazuke έχει αποδειχθεί από εκατοντάδες χρόνια δουλειάς από αρχιμαχαιροποιούς. Πρόκειται για μια διαδικασία λείανσης σε πολλά στάδια, όπου το μαχαίρι αρχικά ακονίζεται χρησιμοποιώντας μια κάθετη και μια οριζόντια περιστρεφόμενη πέτρα λείανσης και τέλος η λεπίδα γυαλίζεται με μια δερμάτινη ζώνη λείανσης. Χάρη στη σφηνοειδή κοπτική ακμή, η λεπίδα διεισδύει εύκολα στα τρόφιμα. Η κλασική λαβή σε σχήμα "D" είναι κατασκευασμένη από σημύδα Masur. Η υφή και ο κόκκος του ξύλου είναι μοναδικά σε κάθε κομμάτι. Το υλικό που χρησιμοποιείται συμβολίζει απόλυτα τον ιαπωνικό σεβασμό για τη φύση. Η εκλεπτυσμένη διακόσμηση της λαβής έγκειται στις λεπτομέρειες ασιατικού στυλ - η βάση από ανοξείδωτο ατσάλι με το λογότυπο, η διακοσμητική καρφίτσα με μωσαϊκό και η κόκκινη γραμμή προσφέρουν μια ισχυρή αισθητική εμπειρία.

  • Εξαιρετικά σκληρός πυρήνας χάλυβα με σκόνη Micro Carbide MC63
  • Σκληρότητα 63 Rockwell
  • CRYODUR® - μια μοναδική μέθοδος σκλήρυνσης / σκλήρυνσης με ψύξη
  • 101 στρώματα χάλυβα
  • Δαμασκηνό (floral) σχέδιο
  • Αυθεντικό, στενό ιαπωνικό σχήμα
  • Σφηνοειδές κόψιμο σε σχήμα V
  • Μοναδική τριφασική λείανση χειρός Honbazuke
  • Άκρη Katana
  • Υψηλή συγκράτηση λεπίδων, αντοχή στη διάβρωση και βέλτιστη ευελιξία
  • Άνετη λαβή σχήματος D από σημύδα Masur
  • Τέλεια ισορροπία για άνετο χειρισμό του μαχαιριού
  • Ανοξείδωτο πόδι με λογότυπο
  • Ισόβια εγγύηση για κατασκευαστικά ελαττώματα στη λεπίδα
  • Δεν είναι ασφαλές για πλυντήριο πιάτων

Η ομορφιά και η ακρίβεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ιαπωνικής κουλτούρας και η ίδια φιλοσοφία τιμάται από τη μάρκα MIYABI από το Seki, το κέντρο των ιαπωνικών μαχαιροπήρουνων, από τον 14ο αιώνα. Η παραδοσιακή ιαπωνική εταιρεία κατασκευής μαχαιριών συνδύασε τη δεξιοτεχνία ακριβείας της με τις δοκιμασμένες διαδικασίες κατασκευής και τα πρότυπα της γερμανικής μάρκας ZWILLING J. A. HENKELS. Ο όμιλος επιχειρήσεων ZWILLING μπόρεσε έτσι να διευρύνει το χαρτοφυλάκιό του με την παραγωγή των δικών του αυθεντικών ιαπωνικών μαχαιριών στην καρδιά της ιαπωνικής βιομηχανίας μαχαιριών.

Η κατασκευή ιαπωνικών σπαθιών αποτελεί παράδοση στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου εδώ και πολλούς αιώνες. Τα σπαθιά των σαμουράι ήταν και είναι αξιοθαύμαστα για τη μοναδική κομψότητα, την οξύτητα, την ομορφιά και την τεχνική τους τελειότητα. Τα χειροποίητα όργανα MIYABI ακριβείας με αυθεντικές ιαπωνικές λεπίδες αποτελούν άξιο συνεχιστή αυτής της παράδοσης. Η εκπληκτική, σχεδόν "χειρουργική" αιχμηρότητα των λεπίδων διατηρεί την υφή των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται . Να είστε τόσο απαιτητικοί όσο οι Ιάπωνες σεφ και ο στόχος σας θα είναι πάντα ένα απόλυτα νόστιμο πιάτο.

Συστάσεις και συντήρηση:

  • Μην χρησιμοποιείτε τα μαχαίρια για να κόψετε εξαιρετικά σκληρά υλικά, όπως κατεψυγμένα τρόφιμα
  • Μην εκθέτετε το μαχαίρι σε παρατεταμένη επαφή με νερό ή αλάτι
  • Αποφύγετε την κάμψη του μαχαιριού
  • Για να διατηρήσετε την αιχμηρότητα, συνιστάται να πλένετε το μαχαίρι με το χέρι με ένα ήπιο απορρυπαντικό μετά τη χρήση και να το στεγνώνετε αμέσως
  • Προστατεύει τη λεπίδα από χτυπήματα
  • Εάν δεν χρησιμοποιείτε το μαχαίρι για μεγάλο χρονικό διάστημα, καλό είναι να το τυλίξετε σε στεγνό ύφασμα ή χαρτί εφημερίδας. Το λάδι μελανιού που χρησιμοποιείται στο πιεστήριο εκτύπωσης εφημερίδων προστατεύει τη λεπίδα από πιθανή διάβρωση
  • Η λεπίδα μπορεί να σκουπιστεί με ένα πανί εμποτισμένο με λάδι ως μέρος της φροντίδας, αυξάνοντας την αντίσταση στη διάβρωση
  • Αποθηκεύστε το μαχαίρι σε ασφαλές μέρος

Additional parameters

Category: Γιαπωνέζικα μαχαίρια
Warranty: 2 years
Weight: 0.6 kg
Τμχ ανά σετ: 1 ks
Τύπος προϊόντος: Μαχαίρι ψωμιού
Συλλογή: MIYABI 5000MCD
Margin: E
K překladu: CZ AUTO

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: