Μαχαίρι Σεφ 1905, 21 cm, F.Dick

Code: FDCK8194721
Brand: F.DICK
131 €
Online σε απόθεμα (2 pcs)

Στην καρδιά κάθε κουζίνας, και όχι μόνο σε μια επαγγελματική κουζίνα, βρίσκεται ένα μαχαίρι σεφ με σταθερή λεπίδα. Είναι το πιο σημαντικό σκεύος κουζίνας για κάθε περίσταση: κοπή λαχανικών, κρέατος ή ψαριού. Το στρογγυλεμένο σχήμα της λεπίδας διευκολύνει τις ταλαντευόμενες κοπές και είναι επομένως ιδανικό για την επεξεργασία κρεμμυδιών ή βοτάνων.

Detailed information

Product detailed description

Στην καρδιά κάθε κουζίνας, και όχι μόνο σε μια επαγγελματική κουζίνα, βρίσκεται ένα μαχαίρι σεφ με σταθερή λεπίδα. Είναι το πιο σημαντικό σκεύος κουζίνας για κάθε περίσταση: κοπή λαχανικών, κρέατος ή ψαριού. Το στρογγυλεμένο σχήμα της λεπίδας διευκολύνει τις ταλαντευόμενες κοπές και είναι επομένως ιδανικό για την επεξεργασία κρεμμυδιών ή βοτάνων.

Η αποκλειστική σειρά σχεδιασμού 1905 συνδυάζει την παραδοσιακή δεξιοτεχνία σε μοντέρνο πνεύμα με στοιχεία ιστορικού σχεδιασμού. Το 1905 ο Friedr. Ο Dick δημιούργησε μια σειρά μαχαιριών σεφ με συμπαγείς συνδέσεις για να αντικαταστήσει τα πριτσίνια που χρησιμοποιούνταν προηγουμένως. Από το 1905, αυτός ο μοναδικός σχεδιασμός έχει εξελιχθεί περαιτέρω χρησιμοποιώντας σύγχρονα υλικά και τεχνικές κατασκευής. Η λεπίδα είναι κατασκευασμένη από ειδικό γερμανικό ανοξείδωτο χάλυβα XcrMoVMn. Ένα μοναδικό, λεπτότατα διασκορπισμένο εύκαμπτο υλικό με δυναμικά αιχμηρή λεπίδα έχει παραχθεί χρησιμοποιώντας μια απαιτητική τεχνολογία σκλήρυνσης.

Προδιαγραφές:

  • Πρακτικό βασικό μαχαίρι για κάθε κουζίνα
  • Στρογγυλεμένο σχήμα λεπίδας
  • Από τη σειρά του 1905
  • Αντικατάσταση των πριτσινιών από συμπαγείς αρθρώσεις
  • Ειδικός γερμανικός ανοξείδωτος χάλυβας
  • Δυναμική κοφτερή λεπίδα
  • Υλικό: ανοξείδωτος χάλυβας, σκληρυμένο πλαστικό
  • Μέγεθος: 21 cm

Additional parameters

Category: Μαχαίρια Chef
Warranty: 2 years
Weight: 0.47 kg
Χρώμα: Μαύρο
Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι
Μήκος λεπίδας: 21 cm
Τύπος προϊόντος: Κουζινομάχαιρο
Margin: A
Μέγεθος: 21 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: