Άγκιστρα

22 items total
Γάντζος κρεμάστρας LANCA, αναδιπλούμενος, Blomus
42,79 €
BM63262
Γάντζος κρεμάστρας PONTO, σετ 4 τεμαχίων, γκρι, Blomus BM65800
Κρεμαστράκι τσάντας JUMBO, Alessi
Κρεμαστράκι τσάντας JUMBO, Alessi
Online σε απόθεμα (5 pcs)
29,40 €
ALFGO05
Γάντζος πετσέτας MENOTO, ματ ανοξείδωτο ατσάλι, Blomus BM68839
Κρεμάστρα KNOB, πετρόλ, Hübsch
Sticker
13,65 € –15 %
Κρεμάστρα KNOB, πετρόλ, Hübsch
Online σε απόθεμα (2 pcs)
11,60 €
HU991515

Γάντζοι - για καλή εμφάνιση των τοίχων σας και αποτελεσματική αποθήκευση

Οι γάντζοι είναι ευέλικτες και πρακτικές προσθήκες σε κάθε σπίτι, εξυπηρετώντας πολλούς σκοπούς σε διάφορα δωμάτια. Στην κουζίνα, διατηρούν τα σκεύη και τις κατσαρόλες εύκολα προσβάσιμα, απελευθερώνοντας πολύτιμο χώρο στα συρτάρια και στον πάγκο. Στα μπάνια, οι γάντζοι συγκρατούν τακτοποιημένα πετσέτες, μπουρνούζια και ντουζιέρες, προωθώντας την οργάνωση και την αποτελεσματική χρήση του χώρου. Τα υπνοδωμάτια επωφελούνται από τους γάντζους προσφέροντας ένα μέρος για να κρεμάσετε τσάντες, αξεσουάρ και ρούχα, μειώνοντας την ακαταστασία και διατηρώντας την καθαριότητα του δωματίου. Οι είσοδοι και οι χώροι υγιεινής χρησιμοποιούν γάντζους για να συγκεντρώνουν παλτά, καπέλα και κλειδιά, βελτιώνοντας τη μετάβαση μέσα και έξω από το σπίτι. Από την ανάρτηση έργων τέχνης και καθρεπτών έως τη δημιουργία λύσεων αποθήκευσης, οι γάντζοι ενισχύουν τη λειτουργικότητα και την αισθητική των χώρων διαβίωσης, ενώ παράλληλα προάγουν μια τακτική και φιλόξενη ατμόσφαιρα σε όλο το σπίτι.

Ποιο υλικό είναι καλύτερο για την κατασκευή γάντζων

Οι γάντζοι είναι ένα είδος αποθηκευτικού στοιχείου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρεμάσετε αντικείμενα καθώς και για να φτιάξετε κάποιο έργο τέχνης. Αυτοί οι γάντζοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο δωμάτιο για να κρεμάσουν ρούχα και άλλα υφάσματα εκτός από το ότι χρησιμοποιούνται συχνά στην κουζίνα για να κρεμάσουν σκεύη και άλλα είδη ρουχισμού.

Μεταξύ των διαφορετικών γάντζων που προσφέρονται στο Kulina θα βρείτε γάντζους από:

  • Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι μια στιβαρή, μακράς διάρκειας ουσία που είναι ανθεκτική στη διάβρωση. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για άγκιστρα που θα χρησιμοποιηθούν σε υγρούς ή υγρούς χώρους.
  • Το πλαστικό είναι ένα ευπροσάρμοστο, ελαφρύ και προσιτό υλικό. Αποτελεί κατάλληλη επιλογή για άγκιστρα που δεν θα τοποθετηθούν σε πολυσύχναστο σημείο.
  • Το σίδερο είναι ένα εύλογο σε τιμή, ανθεκτικό και μακράς διάρκειας υλικό. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για άγκιστρα που θα τοποθετηθούν σε χώρους με μεγάλη επισκεψιμότητα.

Τι μπορώ να κρεμάσω σε γάντζους τοίχου

Μια μεγάλη ποικιλία πραγμάτων, όπως σακάκια, καπέλα και κασκόλ, μπορούν να κρεμαστούν σε γάντζους τοίχου λόγω της απίστευτης ευελιξίας τους. Πρωταρχικό για τα υφάσματα. Επιπλέον, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν γάντζο στον τοίχο της τουαλέτας όπου μπορείτε να κρεμάσετε τις πετσέτες για να τις κρατάτε στεγνές και τακτοποιημένες. Δεύτερον, οι γάντζοι τοίχου παρέχουν επίσης ένα εξαιρετικό σημείο για να κρεμάσετε τα κλειδιά σας, ώστε να μην τα χάσετε. Όταν επιλέγετε γάντζους τοίχου, είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη το βάρος των αγαθών που θα κρεμάσετε από αυτούς. Πρέπει επίσης να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος και στυλ για τη διακόσμησή σας.

Πώς μπορώ να εγκαταστήσω έναν γάντζο

Για να εγκαταστήσετε απλά έναν γάντζο τοίχου, ξεκινήστε επιλέγοντας μια κατάλληλη θέση στον τοίχο για να κρεμάσετε τον γάντζο. Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι ή ένα μαρκαδόρο για να υποδείξετε τα σημεία όπου θα μπουν οι βίδες ή τα καρφιά. Τοποθετήστε τις βίδες ή τα καρφιά στις καθορισμένες θέσεις αφού ευθυγραμμίσετε τον γάντζο με αυτές.

Μην τα σφίγγετε υπερβολικά, απλώς σφίξτε τα με ασφάλεια. Αν τραβήξετε ελαφρά το γάντζο ή κρεμάσετε ένα ελαφρύ αντικείμενο, θα μπορέσετε να ελέγξετε τη σταθερότητά του. Τη στιγμή που φαίνεται ασφαλές, έχετε τελειώσει!

Για ένα ευρύτερο φάσμα αντικειμένων που χρησιμοποιούνται στην αποθήκευση, μπορείτε να δείτε τη συλλογή Kulina με ράφια περιοδικών, ντουλάπια παπουτσιών και ράφια ρούχων.