ανοιχτήρια μπουκαλιών

11 items total
Ανοιχτήρι για μπουκάλι UTILO, Blomus
25,45 €
BM63145
Ανοιχτήρι για μπουκάλι HAMBURGER HEBER, 5 cm, ασήμι, Philippi PHP273056
Ανοιχτήρι για μπουκάλι JOHNNY CATCH, Höfats
32,49 € –17 %
26,95 €
HO040201

Ανοιχτήρια μπουκαλιών - ανοίξτε τα αγαπημένα σας ποτά με ευκολία

Τι είναι τα ανοιχτήρια μπουκαλιών

Τα ανοιχτήρια μπουκαλιών είναι εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση των πώματων μπουκαλιών (συνήθως καπάκια). Είναι φτιαγμένα για να αποσπούν το καπάκι χωρίς να σπάσουν το μπουκάλι ή να αφήσουν το περιεχόμενο να χυθεί. Τα ανοιχτήρια μπουκαλιών είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά όπως ανοξείδωτο ατσάλι ή ξύλο και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και στυλ.

Τα ανοιχτήρια μπουκαλιών είναι ζωτικής σημασίας εργαλεία για όποιον καταναλώνει εμφιαλωμένα ποτά. Είναι απλά αλλά αποτελεσματικά εργαλεία που μπορούν να ανοίξουν γρήγορα και εύκολα ένα μπουκάλι χωρίς να βλάψουν τον χρήστη, το δοχείο (εκτός από τις σαμπανιέρες) ή να χύσουν το περιεχόμενό του.

Στο Kulina, προσφέρουμε διάφορα είδη ανοιχτήριων μπουκαλιών από διάσημους παραγωγούς όπως Höfats, Philippi, και UBRD.

Ποιοι είναι οι τύποι ανοιχτήριων μπουκαλιών που διατίθενται στο Kulina

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ανοιχτήριων μπουκαλιών που διατίθενται στον ιστότοπό μας, καθένας από τους οποίους έχει σχεδιαστεί για συγκεκριμένο σκοπό ή στυλ. Ακολουθούν μερικά από τα πιο δημοφιλή είδη ανοιχτήριων μπουκαλιών:

  • ανοιχτήρι για καπάκιχειρός: Αυτό το στυλ του ανοιχτήρι για καπάκι, το οποίο είναι και το πιο διαδεδομένο, αποτελείται από ένα απλό εργαλείο με επίπεδη άκρη που χρησιμοποιείται για να αποσπάσει τα καπάκια των μπουκαλιών. Ορισμένα φορητά ανοιχτήρια μπουκαλιών διαθέτουν επίσης ένα δεύτερο άκρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το άνοιγμα κονσερβών ή για το γύρισμα των καπακιών μπουκαλιών.
  • Ανοιχτήρι μπουκαλιών επίτοιχο: Για ευκολία, αυτό το στυλ ανοιχτήρι για καπάκι κρεμιέται γενικά σε τοίχο ή πάγκο. Το καπάκι αφαιρείται χρησιμοποιώντας μια μεταλλική πλάκα με ένα μικρό χείλος ή μοχλό, και συχνά υπάρχει ένα δοχείο για να πιάνει τα καπάκια καθώς πέφτουν.
  • Ανοιχτήρι καπακιού: Τα καπάκια που βρίσκονται συχνά στα μπουκάλια μπύρας, μπορούν να ανοιχτούν με ένα από τα ανοιχτήρια καπακιών που διατίθενται από το Kulina. Αυτά τα ανοιχτήρια μπουκαλιών είναι κατασκευασμένα για να εφαρμόζουν άνετα πάνω στο καπάκι της κορώνας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να το αφαιρέσετε χωρίς να σπάσετε το μπουκάλι ή να διαρρεύσει το περιεχόμενό του.
  • Σαμπρέλα σαμπάνιας: Το Kulina παρέχει μια σαμπρέλα σαμπάνιας για το κομψό άνοιγμα φιαλών σαμπάνιας. Αυτές οι σπάθες προορίζονται να χρησιμοποιηθούν για να κόψουν το χείλος της φιάλης σαμπάνιας, σπάζοντας το λαιμό και απελευθερώνοντας τον φελλό. Για μια ειδική εκδήλωση, οι σπάθες σαμπάνιας είναι ένας κομψός και δραματικός τρόπος για να ανοίξετε μια φιάλη.

Ποια είναι η ιστορία της σαμπρέλας σαμπάνιας και του sabrage

η ιστορία της σπάθης σαμπάνιας, επίσης γνωστή ως sabrage, μπορεί να αναχθεί στην εποχή του Ναπολέοντα Βοναπάρτη στα τέλη του 18ου και στις αρχές του 19ου αιώνα.

Σύμφωνα με τον θρύλο, κατά τη διάρκεια των εκστρατειών του Ναπολέοντα, αυτός και οι αξιωματικοί του γιόρταζαν τις νίκες ανοίγοντας μπουκάλια σαμπάνιας με τα σπαθιά τους. Η παράδοση συνεχίστηκε και μετά το τέλος της ναπολεόντειας εποχής και τελικά έγινε δημοφιλής μεταξύ των Γάλλων αριστοκρατών και αργότερα εξαπλώθηκε και σε άλλες χώρες.

Η πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση sabrage ήταν το 1812, όταν ένας αξιωματικός του ιππικού ονόματι Francois-Antoine Hollande άνοιξε ένα μπουκάλι σαμπάνιας με το σπαθί του μετά τη μάχη του Μποροντίνο. Η πράξη αυτή έγινε γρήγορα δημοφιλής μεταξύ των αξιωματικών και σύντομα υιοθετήθηκε από την αριστοκρατία ως τρόπος εντυπωσιασμού των καλεσμένων σε πάρτι και γιορτές.

Με την πάροδο του χρόνου, η τεχνική του sabrage τελειοποιήθηκε, και η σαμπρέλα σαμπάνιας αναπτύχθηκε ειδικά για το σκοπό αυτό. Η σπάθα σαμπάνιας έχει συνήθως μια μακριά, επίπεδη λεπίδα με θαμπή άκρη, που επιτρέπει ένα καθαρό σπάσιμο κατά μήκος της ραφής του μπουκαλιού. Το σπαθί χρησιμοποιείται με το να περνάει κατά μήκος της ραφής της φιάλης, δημιουργώντας μια μικρή ρωγμή που επιτρέπει στην πίεση στο εσωτερικό της φιάλης να πιέσει τον φελλό και το γυάλινο κολάρο έξω από το πάνω μέρος της φιάλης.

Σήμερα, το sabrage πραγματοποιείται συχνά σε ειδικές εκδηλώσεις και εορτασμούς και έχει γίνει δημοφιλής παράδοση στη βιομηχανία κρασιού και αλκοολούχων ποτών. Αν και μπορεί να φαίνεται επικίνδυνος και ριψοκίνδυνος τρόπος για να ανοίξετε ένα μπουκάλι σαμπάνιας, όταν γίνεται σωστά από έναν εξειδικευμένο επαγγελματία, μπορεί να είναι μια εντυπωσιακή και εντυπωσιακή επίδειξη τεχνικής και επιδεξιότητας.

Σε γενικές γραμμές, το Kulina παρέχει μια ποικιλία από κορυφαία ανοιχτήρια μπουκαλιών για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα αναγκών και προτιμήσεων, από παραδοσιακά ανοιχτήρια χειρός έως πιο εξειδικευμένα σχέδια για το άνοιγμα συγκεκριμένων τύπων μπουκαλιών.

Και αν ψάχνετε για περισσότερα αξεσουάρ μπαρ, φροντίστε να ελέγξετε την επιλογή μας σε άλλα εργαλεία μπάρμαν, ψύκτες μπουκαλιών και ποτήρια, συμπεριλαμβανομένων ποτηριών μπύρας για όλους τους οπαδούς της μπύρας.