Δοχείο τροφίμων Alessi

36 items total
Δοχείο φαγητού FOOD A PORTER, 2 δοχεία, γκρι, Alessi
61,95 €
ALSA02G
Δοχείο φαγητού SNACKMOBILE, 2 τμήματα, κόκκινο, Alessi ALSA06R
Δοχείο φαγητού SNACKMOBILE, 2 τμήματα, μπλε, Alessi
47,25 €
ALSA06LAZ
Δοχείο φαγητού FOOD A PORTER, με 2 θέσεις, κόκκινο, Alessi ALSA02R
Δοχείο φαγητού FOOD A PORTER, 2 θέσεις, μπλε, Alessi
61,95 €
ALSA02LAZ
Δοχείο φαγητού FOOD A PORTER, γκρι, Alessi
57,75 €
ALSA03G
Δοχείο φαγητού FOOD A PORTER, κίτρινο, Alessi
57,75 €
ALSA03Y
Δοχείο φαγητού FOOD A PORTER, κόκκινο, Alessi
57,75 €
ALSA03R
Δοχείο φαγητού FOOD A PORTER, μπλε, Alessi
57,75 €
ALSA03LAZ
Βάζο αποθήκευσης τροφίμων JULIETA, 750 ml, γυαλί, Alessi ALLC08
Βάζο αποθήκευσης κουζίνας CIRCUS, 500 ml, διαφανές, Alessi ALMW3050
Βάζο αποθήκευσης κουζίνας CIRCUS, 1 l, διαφανές, Alessi ALMW30100
Βάζο αποθήκευσης τροφίμων JULIETA, 1 l, γυαλί, Alessi ALLC09
Βάζο αποθήκευσης κουζίνας CIRCUS 750 ml, διαφανές, Alessi ALMW3075
Βάζο αποθήκευσης κουζίνας CIRCUS, 1,5 l, διαφανές, Alessi ALMW30150
Up
More products

Καλωσορίσατε στην εκτενή συλλογή μας από δοχεία τροφίμων Alessi! Αν αναζητάτε υψηλής ποιότητας, κομψές και λειτουργικές λύσεις αποθήκευσης για την κουζίνα σας, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σε αυτήν την κατηγορία προσφέρουμε μια εντυπωσιακή ποικιλία προϊόντων Alessi που σχεδιάστηκαν για να διατηρούν τα τρόφιμά σας φρέσκα και καλά οργανωμένα.

Η Alessi είναι γνωστή για την άψογη τεχνοτροπία και το καινοτόμο design, και η επιλογή μας από δοχεία τροφίμων και κουτιά αντικατοπτρίζει αυτήν την προσήλωση στην αριστεία. Είτε χρειάζεστε δοχεία για υπόλοιπα, κουτιά για το γεύμα σας στο δρόμο είτε λύσεις αποθήκευσης για το παντοπωλείο, η Alessi έχει ό,τι χρειάζεστε.

Τα δοχεία τροφίμων μας δεν είναι μόνο πρακτικά, αλλά και αισθητικά ελκυστικά, προσδίδοντας μια πινελιά κομψότητας στην κουζίνα σας. Η προσοχή της Alessi στη λεπτομέρεια και η χρήση υψηλής ποιότητας υλικών εγγυώνται την αντοχή αυτών των προϊόντων. Μπορείτε να βασίζεστε στην ανθεκτικότητα και τη λειτουργικότητά τους για να ικανοποιήσουν τις καθημερινές ανάγκες σας στην αποθήκευση.

Η ποικιλία των διαστάσεων και των σχημάτων που προσφέρονται στην κατηγορία μας δοχεία τροφίμων Alessi σας επιτρέπει να βρείτε εύκολα την τέλεια λύση για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Από επικαλυπτόμενα δοχεία έως συστήματα με ενότητες, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη λύση αποθήκευσης που βελτιστοποιεί τον χώρο και διατηρεί τα υλικά σας φρέσκα και εύκολα προσβάσιμα.

Πέρα ​​από τη λειτουργικότητα, τα δοχεία τροφίμων Alessi σχεδιάστηκαν με γνώμονα την άνεσή σας. Πολλά από τα προϊόντα μας διαθέτουν καινοτόμους μηχανισμούς σφράγισης, εύκολα ανοιγόμενα καπάκια και είναι κατάλληλα για πλυντήριο πιάτων, καθιστώντας τα εύκολα στη χρήση και στη συντήρηση.

Η επένδυση σε υψηλής ποιότητας δοχεία είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της ποιότητας και της γεύσης των τροφίμων σας. Με την Alessi μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα υλικά σας θα παραμείνουν φρέσκα και προστατευμένα από υγρασία, αέρα και άλλες ακαθαρσίες.

Ανατρέξτε στην εκτενή μας συλλογή από δοχεία τροφίμων Alessi σήμερα και βρείτε την ιδανική λύση αποθήκευσης για την κουζίνα σας. Βελτιώστε την κουλιναρική εμπειρία σας και φέρτε ένα κομμάτι ιταλικού σχεδιασμού με εξαιρετική τεχνοτροπία και λειτουργική κομψότητα της Alessi στο σπίτι σας.