Επιτραπέζιες λάμπες

15 items total
Λάμπα γραφείου STAGE S, LED, taupe, Blomus
240 €
BM66181
Λάμπα γραφείου STAGE S, LED, θερμό γκρι, Blomus
240 €
BM66182
Λάμπα γραφείου STAGE S, LED, λευκό, Blomus
240 €
BM66180
Φορητή επιτραπέζια λάμπα FAROL, 33 cm, LED, λευκό, Blomus BM66124
Φορητή επιτραπέζια λάμπα FAROL, 33 cm, LED, γκρι, Blomus BM66125
Λάμπα γραφείου ACORN 21 cm, LED, γκρι, πλαστικό, Eva Solo
New
ES720001501

Λαμπτήρες γραφείου - φωτίστε το χώρο εργασίας σας

Τι είναι η λάμπα γραφείου

Η λάμπα γραφείου είναι ένα φορητό φωτιστικό εργασίας που τοποθετείται σε ένα γραφείο ή τραπέζι για να παρέχει στοχευμένο φωτισμό για την εκτέλεση εργασιών όπως η εργασία στον υπολογιστή, η ανάγνωση, η συγγραφή, η σύνταξη, η χειροτεχνία, η τήρηση βιβλίων, το ράψιμο, το πλέξιμο και η ζωγραφική. Παρέχουν επίσης ρυθμιζόμενο φωτισμό για να εξασφαλίζουν ορατότητα εργασίας και εργονομική άνεση.

Στο Kulina, διαθέτουμε φωτιστικά γραφείου σε μια σειρά από στυλ, μεγέθη, υλικά και μάρκες, όπως Fritz Hansen, Blomus και Seletti, γεγονός που διευκολύνει την εύρεση του ιδανικού φωτιστικού που θα συμπληρώσει το χώρο σας.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια λάμπα γραφείου

  • Τύπος και ένταση φωτισμού: Αποφασίστε τον τύπο φωτισμού που χρειάζεστε: φωτισμός περιβάλλοντος, φωτισμός εργασίας ή φωτισμός έμφασης. Επιλέξτε μια λάμπα γραφείου με ρυθμιζόμενα επίπεδα φωτεινότητας ή επιλογές εξασθένισης για να ελέγχετε την ένταση του φωτός.

  • Κατεύθυνση και γωνία φωτισμού: Που σας επιτρέπει να κατευθύνετε το φως ακριβώς εκεί που το χρειάζεστε. Σκεφτείτε μια λάμπα με δυνατότητα περιστροφής ή περιστροφής για να αλλάζετε εύκολα τη γωνία του φωτός.

  • Τύπος λαμπτήρα και συμβατότητα: Ελέγξτε τον τύπο λαμπτήρα που χρησιμοποιεί ο λαμπτήρας (LED, CFL, πυρακτώσεως) και βεβαιωθείτε ότι παρέχει την επιθυμητή θερμοκρασία χρώματος και ενεργειακή απόδοση. Βεβαιωθείτε ότι ο τύπος λαμπτήρα του λαμπτήρα είναι άμεσα διαθέσιμος και αντικαταστάσιμος.

  • Θερμοκρασία χρώματος: Εξετάστε τη θερμοκρασία χρώματος του φωτός (μετρούμενη σε Kelvin) για να ταιριάζει στην εργασία σας. Οι θερμότεροι τόνοι (περίπου 2700-3000Κ) είναι άνετοι, ενώ οι ψυχρότεροι τόνοι (περίπου 5000Κ) μοιάζουν περισσότερο με το φως της ημέρας και είναι κατάλληλοι για εργασίες.

  • Μέγεθος και αναλογίες: Επιλέξτε ένα μέγεθος λάμπας που να ταιριάζει στο χώρο του γραφείου σας χωρίς να είναι υπερβολικά μεγάλο ή πολύ μικρό. Βεβαιωθείτε ότι το ύψος και η εμβέλεια του φωτιστικού είναι κατάλληλα για το χώρο εργασίας σας και τις εργασίες που θα εκτελείτε.

  • Ρυθμισιμότητα και ευελιξία: Αναζητήστε μια λάμπα με ρυθμιζόμενα χαρακτηριστικά, όπως εύκαμπτο λαιμό, περιστρεφόμενη κεφαλή ή επεκτεινόμενο βραχίονα για να προσαρμόσετε την κατεύθυνση και την κάλυψη του φωτός.

  • Υλικά και αισθητική: Επιλέξτε ένα φωτιστικό που συμπληρώνει τη διακόσμηση του χώρου εργασίας σας και τις προτιμήσεις του στυλ σας. Εξετάστε τα υλικά κατασκευής και τα φινιρίσματα του φωτιστικού, εξασφαλίζοντας ότι είναι ανθεκτικά και ταιριάζουν με την αισθητική σας.

  • Πηγή ενέργειας: Αποφασίστε αν θέλετε ένα λάμπα γραφείου με καλώδιο ή μια ασύρματη επιλογή που χρησιμοποιεί μπαταρίες ή είναι επαναφορτιζόμενη.

  • Ενεργειακή απόδοση: Επιλέξτε λαμπτήρες γραφείου LED, καθώς είναι ενεργειακά αποδοτικοί και παρέχουν φωτισμό μεγάλης διάρκειας.

Εξετάζοντας προσεκτικά αυτούς τους παράγοντες, μπορείτε να βρείτε μια λάμπα γραφείου που ταιριάζει στις ανάγκες σας για φωτισμό, βελτιώνει το χώρο εργασίας σας και συμβάλλει σε ένα άνετο και παραγωγικό περιβάλλον.

Είναι μια λάμπα γραφείου LED λάμπα γραφείου καλή για τα μάτια

Ναι, είναι ευρέως αποδεκτό ότι οι λαμπτήρες γραφείου LED είναι εξαιρετικοί για τα μάτια. Οι παραδοσιακοί λαμπτήρες είναι γνωστό ότι παράγουν περισσότερη θερμότητα, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση και καταπόνηση των ματιών. Επιπλέον, παρέχουν καλύτερης ποιότητας φως που μοιάζει περισσότερο με το άμεσο ηλιακό φως, το οποίο μπορεί να μειώσει την πιθανότητα πονοκεφάλων και καταπόνησης των ματιών. Οι επιτραπέζιοι λαμπτήρες LED προσφέρουν επιπλέον ρυθμίσεις εξασθένισης και ρυθμιζόμενης φωτεινότητας, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τον φωτισμό στις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας. Συνολικά, αν επιθυμείτε να μειώσετε την καταπόνηση των ματιών σας και να αυξήσετε την άνεση που απολαμβάνετε ενώ εργάζεστε στο γραφείο σας, σας συνιστούμε να αγοράσετε οποιαδήποτε από τις λάμπες γραφείου LED.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει και τα άλλα φωτιστικά μας, συμπεριλαμβανομένων των φωτιστικών οροφής και των φωτιστικών τοίχου.