Εξαρτήματα για καφετιέρες Severin

5 items total
Συσκευή για αφρόγαλα SPUMA 700, Severin
Sticker
133,29 € –23 %
102 €
SEVESM3586
Συσκευή για αφρόγαλα SPUMA 700, Severin
Sticker
162,99 € –28 %
116 €
SEVESM3587
Συσκευή για αφρόγαλα SM 3584, Severin
Sticker
58,29 € –28 %
41,58 €
SEVESM3584
Μύλος καφέ KM 3879, Severin
Sticker
33,29 € –20 %
Μύλος καφέ KM 3879, Severin
Online σε απόθεμα (17 pcs)
26,33 €
SEVEKM3879

Η ηλεκτρική σκούπα με τη Severin αλλάζει τα δεδομένα για τη διατήρηση ενός καθαρού και υγιούς σπιτιού. Οι ηλεκτρικές σκούπες μας είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική απομάκρυνση σκόνης και υπολειμμάτων. Από ασύρματα μοντέλα για γρήγορο καθαρισμό μέχρι ισχυρές ηλεκτρικές σκούπες με κάνιστρο για βαθύ καθαρισμό, διαθέτουμε την ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό.

Το μαγείρεμα Sous vide δεν ήταν ποτέ πιο προσιτό με τη Severin. Τα μηχανήματά μας sous vide προσφέρουν ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας, επιτρέποντάς σας να μαγειρεύετε γεύματα ποιότητας εστιατορίου στην άνεση της κουζίνας σας. Είτε είστε λάτρης της μαγειρικής είτε πολυάσχολος γονιός που αναζητά μια βολική προετοιμασία γευμάτων, οι συσκευές sous vide μας σας καλύπτουν.

Η δέσμευση της Severin για ποιότητα επεκτείνεται σε όλα τα προϊόντα μας, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών ηλεκτρικής σκούπας και των μηχανών sous vide. Δίνουμε προτεραιότητα στην ανθεκτικότητα και την απόδοση, διασφαλίζοντας ότι η επένδυσή σας στις συσκευές μας θα είναι μακροχρόνια.

Η προσαρμογή είναι το κλειδί για την παροχή μιας απρόσκοπτης εμπειρίας χρήστη. Οι ηλεκτρικές σκούπες Severin διαθέτουν διάφορα εξαρτήματα και ρυθμίσεις για να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες καθαρισμού. Από τις τρίχες των κατοικίδιων ζώων μέχρι τις δυσπρόσιτες γωνίες, οι ηλεκτρικές μας σκούπες τα αντιμετωπίζουν όλα.

Όταν πρόκειται για μαγείρεμα sous vide, η ακρίβεια είναι ζωτικής σημασίας. Τα μηχανήματα sous vide της Severin προσφέρουν ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας, επιτρέποντάς σας να επιτύχετε το ακριβές επίπεδο ψησίματος που επιθυμείτε. Πείτε αντίο στα παραμαγειρεμένα ή κακομαγειρεμένα γεύματα.

Ο καθαρισμός και η συντήρηση είναι εύκολη υπόθεση με τις συσκευές Severin. Πολλές από τις ηλεκτρικές σκούπες μας διαθέτουν κάδους απορριμμάτων που αδειάζουν εύκολα και φίλτρα που πλένονται, μειώνοντας την ταλαιπωρία της συντήρησης. Οι μηχανές μας sous vide είναι σχεδιασμένες για εύκολο καθαρισμό, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην απόλαυση των μαγειρικών σας δημιουργιών.

Οι συσκευές ηλεκτρικής σκούπας και sous vide της Severin έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την καθημερινότητά σας. Εξερευνήστε τη σειρά μας σήμερα και ανακαλύψτε πώς τα προϊόντα μας μπορούν να απλοποιήσουν τις ρουτίνες καθαρισμού σας και να απογειώσουν τις μαγειρικές σας περιπέτειες.