Φωτιστικά τοίχου (απλίκες)

19 items total
Επιτοίχιο φωτιστικό HEART, 32 cm, λευκό, Seletti
199 €
SLT09925
Διακόσμηση τοίχου LED JOB-BLOW MOUTH, 47 cm, Seletti
293 €
SLT13100
LED διακοσμητικό τοίχου JOB-BLOW TONGUE, 58 cm, Seletti
305 €
SLT13101
LED διακοσμητικό τοίχου RAINBOW, 51 cm, Seletti
310 €
SLT13018
Επιτοίχιο φωτιστικό HALO 25 cm, κεχριμπαρένιο, Hübsch HU991203
LED διακοσμητικό τοίχου SANTA-SATAN, 52 cm, Seletti
408 €
SLT13006
Επιτοίχιο φωτιστικό EDGE ορείχαλκος, Hübsch
139 €
HU990708
Επιτοίχιο φωτιστικό BIRD LOOKING LEFT, 33 cm, μαύρο, Seletti SLT14737

Φωτιστικά τοίχου - μια κομψή και λειτουργική προσθήκη στο σπίτι σας

Τι είναι οι λαμπτήρες τοίχου

Οι λαμπτήρες τοίχου είναι φωτιστικά που στερεώνονται στους τοίχους για φωτισμό. Συχνά χρησιμεύουν ως φωτισμός έμφασης, γενικός ή διακοσμητικός φωτισμός. Οι επιτοίχιες λάμπες μας διατίθενται σε μια ευρεία γκάμα σχεδίων για να ταιριάζουν με τη διακόσμησή σας και είναι ένας κομψός τρόπος για να δώσετε φως και ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας.

Πού μπορώ να εγκαταστήσω ένα φωτιστικό τοίχου

Οι επίτοιχοι λαμπτήρες μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορες θέσεις για να παρέχουν τόσο αισθητικό όσο και πρακτικό φωτισμό. Λειτουργούν καλά σε χώρους καθιστικού και υπνοδωμάτια, όπου μπορούν να τοποθετηθούν πάνω από γωνιές ανάγνωσης, σε τοίχους δίπλα στο κρεβάτι ή σε κάθε πλευρά καναπέδων για να παρέχουν συγκεντρωμένο φωτισμό εργασίας και να καλλιεργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Επιπλέον, τα φωτιστικά τοίχου είναι επίσης πρακτικές επιλογές για διαδρόμους και εισόδους, όπου προσφέρουν μια πινελιά πολυτέλειας. Μπορούν να τοποθετηθούν στην είσοδο ή κατά μήκος των τοίχων των διαδρόμων για να δημιουργήσουν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα που θα αφήσει στους επισκέπτες μια καλή εντύπωση. Για να αποκτήσετε το στυλ που επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με το πού θα τοποθετήσετε τις λάμπες τοίχου σας.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε ένα φωτιστικό τοίχου

Είναι ζωτικής σημασίας να αποφασίσετε πρώτα γιατί αγοράζετε ένα φωτιστικό τοίχου πριν σκεφτείτε τον τύπο του φωτιστικού τοίχου που προσθέτετε στο καλάθι σας. Αυτό θα εξαρτηθεί κυρίως από τον προσδιορισμό του είδους της λάμπας τοίχου που χρειάζεστε, καθώς και από τις ανάγκες σας, το σχεδιασμό και τους στόχους διακόσμησης. Οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι ένα καλλιτεχνικό μωσαϊκό που μπορεί να μεταμορφώσει έναν χώρο, προκαλώντας συναισθήματα, δημιουργώντας διαθέσεις και ενισχύοντας τη συνολική αισθητική. Η επιλογή των χρωμάτων και των συνδυασμών τους μπορεί να δημιουργήσει αρμονία, αντίθεση ή σημεία εστίασης σε ένα δωμάτιο. Αφού καθορίσετε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσετε το στυλ, το μέγεθος και τον τύπο φωτεινότητας του φωτιστικού τοίχου.

Ποιο φως να επιλέξετε Ζεστό ή δροσερό; 3

Το ζεστό φως δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Τείνει να έχει μια κιτρινωπή απόχρωση όπως το φως των κεριών ή οι παραδοσιακοί λαμπτήρες πυρακτώσεως. Ο ζεστός φωτισμός χρησιμοποιείται συνήθως σε σαλόνια, υπνοδωμάτια και τραπεζαρία, όπου είναι επιθυμητή μια χαλαρωτική και οικεία ατμόσφαιρα.

Από την άλλη πλευρά, το ψυχρό φως εκπέμπει έναν πιο φωτεινό και γαλαζωπό-λευκό τόνο. Αναπαράγει το φυσικό φως της ημέρας και συχνά συνδέεται με ένα πιο ενεργητικό και συγκεντρωμένο περιβάλλον. Ο ψυχρός φωτισμός χρησιμοποιείται συνήθως σε γραφεία, κουζίνες, χώρους με προσανατολισμό στην εργασία ή οπουδήποτε απαιτείται καλή ορατότητα και συγκέντρωση.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει και τα άλλα φωτιστικά μας, συμπεριλαμβανομένων των φωτιστικών οροφής και των επιτραπέζιων φωτιστικών.