καφετιέρα αργής εκχύλισης

6 items total

Αργές καφετιέρες - μια μεγάλη καφετιέρα για τον αργό τρόπο ζωής σας

Τι είναι οι καφετιέρες αργής στάγδην

Οι καφετιέρες αργής στάγδην παρασκευής καφέ, που αναφέρονται επίσης ως καφετιέρες ψυχρής παρασκευής ή πύργοι καφέ στάγδην, είναι συσκευές που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή καφέ μέσω μιας αργής και απαλής τεχνικής στάγδην. Παράγει ένα συμπυκνωμένο εκχύλισμα καφέ που είναι γεμάτο γεύση και χαμηλής οξύτητας, με αργή στάγδην στάγδην έγχυση παγωμένου νερού πάνω σε κατακάθια καφέ για μεγάλο χρονικό διάστημα, συχνά μεταξύ 6 και 24 ωρών.

Οι λάτρεις του καφέ και τα εξειδικευμένα καταστήματα καφέ χρησιμοποιούν συχνά καφετιέρες αργής παρασκευής, επειδή εκτιμούν το ξεχωριστό γευστικό προφίλ του καφέ αργής παρασκευής.

Παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία από καφετιέρες αργής στάγδην από γνωστούς κατασκευαστές όπως Blomus και Stelton. Επίσης, προσφέρουμε μια διαφορετική κατηγορία για τις παραδοσιακές ηλεκτρικές καφετιέρες στάγδην.

Γιατί οι άνθρωποι αγαπούν τις καφετιέρες αργής στάγδην παρασκευής καφέ

Οι άνθρωποι αγαπούν τις καφετιέρες αργής στάγδην, γνωστές και ως καφετιέρες pour-over, για διάφορους λόγους. Πρώτον, οι καφετιέρες βραδείας στάγδην επιτρέπουν μεγαλύτερο έλεγχο της διαδικασίας παρασκευής, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ένα πιο αποχρωματισμένο και γευστικό φλιτζάνι καφέ. Ρίχνοντας με το χέρι ζεστό νερό πάνω από τους κόκκους καφέ, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν την ταχύτητα και την ένταση της ροής του νερού ανάλογα με τις προτιμήσεις τους και να προσαρμόσουν το χρόνο και τη θερμοκρασία παρασκευής.

Δεύτερον, οι καφετιέρες αργής στάγδην παρασκευής καφέ θεωρούνται συχνά μια πιο χειροποίητη και αυθεντική μέθοδος παρασκευής καφέ, η οποία απευθύνεται στους λάτρεις του καφέ που εκτιμούν τη χειροτεχνία και την παράδοση της παρασκευής καφέ.

Τρίτον, η διαδικασία παρασκευής καφέ με μια καφετιέρα αργού φιλτραρίσματος μπορεί να είναι διαλογιστική και ευχάριστη, προσφέροντας μια στιγμή ηρεμίας και συγκέντρωσης σε μια πολυάσχολη μέρα.

Τέλος, οι καφετιέρες βραδείας στάγδην διατίθενται σε διάφορα στυλ και σχέδια, τα οποία μπορούν να προσθέσουν αισθητική σε μια κουζίνα ή τραπεζαρία. Για αυτούς και άλλους λόγους, οι καφετιέρες αργής στάγδην παρασκευής καφέ έχουν κερδίσει δημοτικότητα μεταξύ των λάτρεις του καφέ τα τελευταία χρόνια.

Πώς χρησιμοποιώ μια καφετιέρα αργού φιλτραρίσματος

Οι καφετιέρες αργής στάγδην είναι μηχανές που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή καφέ με αργή και απαλή διαδικασία στάγδην. Αυτές οι καφετιέρες περιλαμβάνουν συνήθως μια κατσαρόλα με στόμιο, ένα φίλτρο και ένα καλάθι για το κατακάθι του καφέ και παρασκευάζουν τον καφέ με τη βοήθεια της βαρύτητας.

Ρίχνετε καυτό νερό πάνω από τους κόκκους καφέ και το αφήνετε να στάξει μέσα από το φίλτρο και να μπει στην κατσαρόλα. Αν και μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος από ό,τι με μια ηλεκτρική καφετιέρα, αυτή η προσέγγιση είναι μια φανταστική επιλογή. Ελέγξτε την επιλογή μας σε μύλους καφέ για να αλέθετε τον καφέ λίγο πριν τον χρησιμοποιήσετε για έναν καφέ με καλύτερη γεύση.

Μπορείτε επίσης να ψωνίσετε από τη συλλογή μας από διάφορες μηχανές καφέ και διαφορετικούς τύπους καφετιέρας, συμπεριλαμβανομένων των καφετιέρες εσπρέσο για τη βάση και των καφετιέρες γαλλικού τύπου.