Καλάθια απλύτων

43 items total
Καλάθι ρούχων, 40 l, αναδιπλούμενο, Brabantia
44,10 €
BRAB118180
Μπολ ρούχων BOTTICHELLI L, 15 l, ήλιος της ερήμου, Koziol KOZ1444121
Καλάθι για ρούχα πλυντηρίου BO, 60 l, σε μαύρο, Brabantia BRAB200526
Καλάθι για ρούχα πλυντηρίου BO, 2 x 45 l, μαύρο, Brabantia BRAB200564
Καλάθι για ρούχα πλυντηρίου BO, 60 l, λευκό, Brabantia BRAB200502
Καλάθι ρούχων BOTTICHELLI L, 15 l, φυσικό γκρι, Koziol
21,53 €
KOZ1444120
Καλάθι ρούχων, 35 l, στοιβαζόμενο, πράσινο, Brabantia BRAB120466
Μπολ ρούχων BOTTICHELLI L, 15 l, λευκό, Koziol
15,86 €
KOZ1444125
Δοχείο ρούχων BOTTICHELLI XL, 28 l, φυσικό γκρι, Koziol
20,90 €
KOZ1447120
Καλάθι για ρούχα πλυντηρίου SELECTOR, 55 l, λευκό, Brabantia BRAB304903
Up
More products

Καλάθια πλυντηρίου - κομψοί βοηθοί στις καθημερινές δουλειές του σπιτιού σας

Τα καλάθια πλυντηρίου είναι απαραίτητα σε κάθε μπάνιο ή δωμάτιο με ρούχα, καθώς συγκρατούν τα βρώμικα ρούχα μέχρι την ημέρα της πλύσης. Αυτές οι τσάντες και τα καλάθια όχι μόνο σας βοηθούν να οργανώσετε τα άπλυτά σας και να διατηρήσετε το χώρο σας καθαρό, αλλά μπορούν επίσης να δώσουν ένα αισθητικό στοιχείο στο δωμάτιό σας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το καλάθι πλυντηρίου είναι ένα μάλλον ζωτικό αντικείμενο για το σπίτι, ειδικά αν έχετε οικογένεια. Ωστόσο, μπορεί να μην φαίνεται το πιο συναρπαστικό στοιχείο. Τα καλάθια πλυντηρίου που διατίθενται στο Kulina φαίνονται καταπληκτικά και μπορούν να γίνουν διακοσμητικό στοιχείο του εσωτερικού σας χώρου.

Πώς πρέπει να ρυθμίσω το πλυντήριό μου

Ένα καλάθι πλυντηρίου που έχει επαρκή χώρο για να φυλάξει όλα τα ρούχα μπορεί να μην είναι αρκετό. Μπορεί να θέλετε να χωρίσετε τα ρούχα σας σε διαφορετικές κατηγορίες για να τα πλένετε ανά χρώμα, να διαχωρίσετε τα αθλητικά ρούχα από τα ρούχα της δουλειάς σας ή να δώσετε προτεραιότητα στο ποια πλύση θα ολοκληρώσετε πρώτα.

Αν αυτό είναι κάτι που θα θέλατε να κάνετε σε τακτική βάση, ίσως να θέλετε να σκεφτείτε να αγοράσετε ένα σετ από δύο ή τρία μικρότερα καλάθια πλυντηρίου σε διαφορετικά χρώματα.

Τι πρέπει να προσέξω όταν αγοράζω ένα καλάθι πλυντηρίου

Δύο από τους σημαντικότερους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας κατά την αγορά ενός καλαθιού πλυντηρίου αναφέρονται παρακάτω. Για τη διευκόλυνσή σας, το Kulina διαθέτει μια φανταστική ποικιλία καλαθιών πλυντηρίου από γνωστούς κατασκευαστές όπως Brabantia και Blomus.

  • Μέγεθος

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι καλαθιών πλυντηρίου, μερικά από τα οποία είναι ψηλά και λεπτά και άλλα που είναι κοντά και φαρδιά. Εξετάστε το μέγεθος του καλαθιού πλυντηρίου σε σχέση με τη θέση αποθήκευσης. Μετρήστε το χώρο για να βεβαιωθείτε ότι θα χωρέσει, είτε πρόκειται για μια ντουλάπα είτε για μια γωνιά της κρεβατοκάμαρας ή του μπάνιου σας.

  • Μέγεθος του ανοίγματος

Ίσως να θέλετε να επιλέξετε έναν κάδο πλυντηρίου με μικρό στρογγυλό άνοιγμα ή ένα ανοιχτό καλάθι, το οποίο διευκολύνει την τοποθέτηση των ρούχων, αλλά επίσης κάνει τα βρώμικα ρούχα σας να είναι συνεχώς ορατά.

  • Υλικό

Για τα καλάθια πλυντηρίου διατίθεται μια σειρά υλικών, όπως βαμβάκι, λινό, ανοξείδωτο ατσάλι ή πλαστικό. Η επιλογή του υλικού για το καλάθι θα εξαρτηθεί κυρίως από τα υλικά που προτιμάτε και από το στυλ του κάδου που ταιριάζει καλύτερα με το εσωτερικό σας.