Ατμομάγειρες – Ένας πιο υγιεινός τρόπος μαγειρέματος γεμάτος γεύση
Το μαγείρεμα στον ατμό είναι μία από τις πιο ήπιες μεθόδους θερμικής επεξεργασίας των τροφίμων. Διατηρεί τη φυσική γεύση, το χρώμα, καθώς και τις περισσότερες θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες – ιδανικό για όσους προσέχουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
Σε τι χρησιμεύουν οι ατμομάγειρες;
- Για απαλό μαγείρεμα λαχανικών χωρίς απώλεια γεύσης και θρεπτικών συστατικών.
- Για μαγείρεμα στον ατμό ψαριών, θαλασσινών και κοτόπουλου.
- Για ζέσταμα φαγητού χωρίς να στεγνώσει ή να καεί.
- Για την παρασκευή ρυζοκεφτέδων, bao buns και dim sum.
- Για το μαγείρεμα πατατών ή ζυμαρικών χωρίς επαφή με το νερό.
Τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς
Αν ψάχνετε για έναν πραγματικά αξιόπιστο ατμομάγειρα, σας συνιστούμε τα προϊόντα των μαρκών WMF, Joseph Joseph και Fissler. Αυτές οι μάρκες προσφέρουν λειτουργικές και καλά μελετημένες λύσεις – από αναδιπλούμενα μοντέλα σιλικόνης έως επαγγελματικά ένθετα από ανοξείδωτο ατσάλι που ταιριάζουν απόλυτα στις κατσαρόλες. Ιδανικό για να εξοπλίσετε την
Ένας ατμομάγειρας θα λειτουργήσει τέλεια στην