βραστήρες

12 items total
Τσαγιέρα για χρήση στην εστία ORBIT, 2 l, WMF
Sticker
69,99 € –25 %
52,02 €
WM0651026040
Βραστήρας εστίας 9093, 2 l, σε ασημί / μαύρο, Alessi AL9093B
Τσαγιέρα για την εστία 9093, ασημί/μωβ, Alessi
200 €
AL9093VA
Βραστήρας εστίας IL CONICO, 2 l, Alessi
231 €
AL90017
Βραστήρας εστίας 9093, 2 l, σε ασημί / λευκό, Alessi AL9093W
Εμαγιέ τσαγιέρα PERKOMAX, σε μαύρο, Petromax
56 € –11 %
49,77 €
PET708002
Τσαγιέρα για την εστία 9093, 2l, μπλε, Alessi
135 €
AL90931LAZ
Τσαγιέρα για την εστία 9093, 2l, σε κίτρινο, Alessi AL90931Y
Τσαγιέρα για χρήση στο μάτι ORBIT, 1,5 l, WMF
Sticker
64,99 € –24 %
49,25 €
WM0651016030

Βραστήρες - προσθέστε λίγη ρετρό εμφάνιση στην κουζίνα σας με έναν βραστήρα κουζίνας

Οι κανονικοί βραστήρες κουζίνας δεν είναι σήμερα τόσο δημοφιλείς όσο στο παρελθόν, αλλά εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται σε πολλά νοικοκυριά. Επιπλέον, οι καλύτεροι σχεδιαστές, όπως ο Michael Graves και ο Aldo Rossi, κατέβαλαν προσπάθειες και σχεδίασαν όμορφους βραστήρες για Alessi μάρκα - οι οποίοι αποτελούν πλέον εικονίδια σχεδιασμού. Επομένως, αν αισθάνεστε ότι ένας παραδοσιακός βραστήρας κουζίνας είναι κάτι για εσάς ή αν σας αρέσει μια ρετρό αίσθηση στην κουζίνα σας, μην διστάσετε και επιλέξτε έναν κομψό βραστήρα στο Kulina.

Είναι οι ηλεκτρικοί βραστήρες καλύτεροι από τους βραστήρες κουζίνας

Είναι δύσκολο να πούμε ποιος τύπος βραστήρα είναι καλύτερος. Οι ηλεκτρικοί βραστήρες επιτρέπουν γρήγορο βρασμό του νερού και είναι εξοπλισμένοι με αυτόματη απενεργοποίηση. Μακροπρόθεσμα, μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα επειδή είναι πιο αποδοτικοί από τους βραστήρες κουζίνας, αλλά πρέπει να θυμάστε να βράζετε μόνο όσο νερό χρειάζεστε.

Η επιλογή μεταξύ ενός βραστήρα εστιών και ενός ηλεκτρικού βραστήρα εξαρτάται βασικά από το προσωπικό σας γούστο και τις απαιτήσεις σας, συμπεριλαμβανομένων των οπτικών προτιμήσεων.

Και αν είστε οπαδός του τσαγιού, θα βρείτε επίσης στο Kulina εξαιρετικές τσαγιέρες που θα σας επιτρέψουν να παρασκευάσετε το καλύτερο τσάι.

Γιατί οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν βραστήρες κουζίνας

Τα περισσότερα σπίτια στις ΗΠΑ λειτουργούν με 100-127 βολτ, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο και πολλές άλλες χώρες χρησιμοποιούν 220-240 βολτ. Έτσι, οι ηλεκτρικοί βραστήρες δεν θα ζεσταίνουν το νερό τόσο γρήγορα όσο στο Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω της χαμηλότερης τάσης στις ΗΠΑ. Ως αποτέλεσμα, οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να βράζουν νερό σε έναν παραδοσιακό βραστήρα.

Γιατί δεν πρέπει να γεμίσω έναν βραστήρα με ζεστό νερό

Δεν συνιστάται να γεμίζετε έναν βραστήρα με ζεστό νερό, καθώς αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο και να προκαλέσει ζημιά στον βραστήρα.

Το θερμικό σοκ, το οποίο μπορεί να σπάσει ή να προκαλέσει ζημιά στα εξαρτήματα του βραστήρα, όπως το γυαλί ή το μέταλλο, μπορεί να συμβεί όταν χύνεται ζεστό νερό σε κρύο βραστήρα.

Το γέμισμα ενός βραστήρα με ζεστό νερό μπορεί επίσης να έχει αντίκτυπο στην ποιότητα του νερού, εκτός από τα θέματα ασφάλειας, καθώς το ζεστό νερό μπορεί να έχει περισσότερα διαλυμένα μέταλλα και μέταλλα από το κρύο νερό, τα οποία μπορούν να αλλοιώσουν τη γεύση και την ποιότητα του νερού.

Ως εκ τούτου, συνήθως συνιστάται να βάζετε κρύο νερό σε έναν βραστήρα και στη συνέχεια να το ζεσταίνετε στην επιθυμητή θερμοκρασία. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την παρασκευή και το σερβίρισμα του τσαγιού, διαβάστε τον οδηγό μας για τους γνώστες του τσαγιού εδώ.