Μαχαίρια τεμαχισμού

21 items total
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο CLASSIC LINE, 10 cm, WMF
28,49 €
WM1874536030
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο, 10 cm, Zwilling
80,75 €
ZW38400101
Μαχαίρι για λεπτό τεμάχισμα, 12 cm, μαύρο, Victorinox VN5200312
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο TWIN GRIP, 10 cm, πράσινο, Zwilling ZW38094101
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο IKON, 9 cm, Wüsthof
162 €
WU498609
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο FOUR STAR, 10 cm, Zwilling
59,44 €
ZW31070101
210976 m764 10 GUDEM76410
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο CLASSIC, 10 cm, Wüsthof
81,53 €
WU406610
Μαχαίρι για λεπτό τεμάχισμα CLASSIC IKON, 9 cm, Wüsthof WU408609
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο CLASSIC, 9 cm, Wüsthof
74,97 €
WU406609
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο TWIN GRIP XS, 9 cm, Zwilling
12,09 €
ZW38601090
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο FOUR STAR, 8 cm, Zwilling
59,44 €
ZW31070081
210904 spikovaci nuz kappa 10 cm stribrna gude solingen GUDE76410
Μαχαίρι για λεπτό τεμάχισμα TWIN GOURMET, 10 cm, Zwilling ZW31620100
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο TWIN GRIP, 10 cm, Zwilling
12,09 €
ZW38720100
210928 6 d764 10 white GUDED76410
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο TWIN CHEF 2, 10 cm, Zwilling
29,72 €
ZW34910101
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο TWIN GRIP, 9 cm, κίτρινο, Zwilling ZW38091081
Μαχαίρι για λεπτό τεμάχισμα PROFESSIONAL "S, 10 cm, Zwilling ZW31020101

Μαχαίρια για το κρέας - κόβετε εύκολα τα κομμάτια του κρέατος

Τι είναι το μαχαίρι λαρδίωσης

Το μαχαίρι που ονομάζεται επίσης "μαχαίρι κοπής" είναι ένα λεπτό, λείο μαχαίρι με εξαιρετική ποιότητα κοπής και αιχμηρή λεπίδα 17 εκατοστών. Αυτό είναι το τέλειο μαχαίρι για:

  • κόβοντας σε φέτες κόκκινο κρέας ή πουλερικά
  • λεπτή κοπή ωμών ή μαγειρεμένων φιλέτων
  • κοπή φέτες με ομοιόμορφο πάχος
  • larding

Στη διεύθυνση Kulina, θα βρείτε επαγγελματικά μαχαίρια για λαρδί από τις εταιρείες Zwilling, Wusthof ή WMF, κατασκευασμένα από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας.

Πώς γίνεται η γαρνιτούρα

Το γαρνίρισμα είναι μια μαγειρική τεχνική που χρησιμοποιείται για την προετοιμασία μεγάλων κομματιών κρέατος. Περιλαμβάνει το πλέξιμο μακρών λωρίδων λίπους στη σάρκα με τη χρήση ενός ειδικού μαχαιριού που ονομάζεταιμαχαίρι για το γαρνίρισμα . Χάρη στην προσγείωση, καθώς το λίπος λιώνει κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, το ψητό ή τα παϊδάκια θα είναι πιο υγρά, μαλακά και γευστικά.

Αφού κόψετε τις λωρίδες λίπους, βάλτε το λαρδί στην κατάψυξη πριν αρχίσετε να βάζετε λαρδί - οι λωρίδες θα είναι πιο εύκολο να εισαχθούν στο κρέας αφού στερεοποιηθούν.

Πώς να φροντίζετε το μαχαίρι σας

Τα μαχαίρια κουζίνας είναι μια μεγάλη επένδυση, οπότε αν θέλετε το μαχαίρι σας να κρατήσει για αιώνες, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτούς τους απλούς κανόνες για τον καθαρισμό και την αποθήκευση των μαχαιριών σας:

  • τα μαχαίρια είναι συχνά κατάλληλα για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων, αλλά σας συνιστούμε να καθαρίζετε το μαχαίρι σας με το χέρι, καθώς τα απορρυπαντικά του πλυντηρίου πιάτων μπορούν να καταστρέψουν την επιφάνεια της ατσάλινης λεπίδας
  • εάν ένα μαχαίρι έχει ξύλινη λαβή, μην το βάζετε στο πλυντήριο πιάτων
  • για να αποφύγετε την ξήρανση των ξύλινων λαβών, λαδώστε τις τακτικά με λινέλαιο ή κερί μέλισσας
  • να αποθηκεύετε τα μαχαίρια σας ξεχωριστά, ώστε να μην αμβλύνονται οι λεπίδες τους. Χρησιμοποιήστε ένα μπλοκ μαχαιριών ή μια θήκη μαχαιριών
  • ακονίζετε τακτικά το μαχαίρι σας χρησιμοποιώντας ένα ακονιστήρι μαχαιριών

Εάν προετοιμάζετε συχνά κρέας στην κουζίνα σας, μπορείτε επίσης να ελέγξετε την επιλογή μας σε μαχαίρια για ξεκοκάλισμα και φιλετοποίηση.