Μαχαίρια τεμαχισμού

21 items total
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο IKON, 9 cm, Wüsthof
162 € –9 %
147 €
WU498609
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο CLASSIC LINE, 10 cm, WMF
27,99 € –9 %
25,20 €
WM1874536030
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο CLASSIC, 10 cm, Wüsthof
81,53 € –9 %
74,03 €
WU406610
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο IKON, 12 cm, Wüsthof
173 € –12 %
152 €
WU498612
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο TWIN GRIP, 10 cm, πράσινο, Zwilling ZW38094101
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο GOURMET, 10 cm, Zwilling
38,33 € –30 %
26,46 €
ZW36110101
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο CLASSIC, 9 cm, Wüsthof
74,97 € –9 %
68,04 €
WU406609
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο ALPHA OAK 13 cm, καφέ, Güde
94 € –17 %
77,39 €
GUDEE76413
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο DELTA GRENADILL 10 cm, καφέ, Güde GUDED76410
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο TWIN CHEF 2, 10 cm, Zwilling
31,08 €
ZW34910101
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο ALPHA POM 13 cm, μαύρο, Güde GUDE176413
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο KAPPA 10 cm, ασημί, Güde
80 € –7 %
74,24 €
GUDE76410
Μαχαίρι για λεπτό τεμάχισμα TWIN GOURMET, 10 cm, Zwilling ZW31620100
Μαχαίρι για λεπτό κόψιμο FOUR STAR, 10 cm, Zwilling
59,44 € –6 %
55,55 €
ZW31070101

Μαχαίρια για το κρέας - κόβετε εύκολα τα κομμάτια του κρέατος

Τι είναι το μαχαίρι λαρδίωσης

Το μαχαίρι που ονομάζεται επίσης "μαχαίρι κοπής" είναι ένα λεπτό, λείο μαχαίρι με εξαιρετική ποιότητα κοπής και αιχμηρή λεπίδα 17 εκατοστών. Αυτό είναι το τέλειο μαχαίρι για:

  • κόβοντας σε φέτες κόκκινο κρέας ή πουλερικά
  • λεπτή κοπή ωμών ή μαγειρεμένων φιλέτων
  • κοπή φέτες με ομοιόμορφο πάχος
  • larding

Στη διεύθυνση Kulina, θα βρείτε επαγγελματικά μαχαίρια για λαρδί από τις εταιρείες Zwilling, Wusthof ή WMF, κατασκευασμένα από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας.

Πώς γίνεται η γαρνιτούρα

Το γαρνίρισμα είναι μια μαγειρική τεχνική που χρησιμοποιείται για την προετοιμασία μεγάλων κομματιών κρέατος. Περιλαμβάνει το πλέξιμο μακρών λωρίδων λίπους στη σάρκα με τη χρήση ενός ειδικού μαχαιριού που ονομάζεταιμαχαίρι για το γαρνίρισμα . Χάρη στην προσγείωση, καθώς το λίπος λιώνει κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, το ψητό ή τα παϊδάκια θα είναι πιο υγρά, μαλακά και γευστικά.

Αφού κόψετε τις λωρίδες λίπους, βάλτε το λαρδί στην κατάψυξη πριν αρχίσετε να βάζετε λαρδί - οι λωρίδες θα είναι πιο εύκολο να εισαχθούν στο κρέας αφού στερεοποιηθούν.

Πώς να φροντίζετε το μαχαίρι σας

Τα μαχαίρια κουζίνας είναι μια μεγάλη επένδυση, οπότε αν θέλετε το μαχαίρι σας να κρατήσει για αιώνες, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτούς τους απλούς κανόνες για τον καθαρισμό και την αποθήκευση των μαχαιριών σας:

  • τα μαχαίρια είναι συχνά κατάλληλα για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων, αλλά σας συνιστούμε να καθαρίζετε το μαχαίρι σας με το χέρι, καθώς τα απορρυπαντικά του πλυντηρίου πιάτων μπορούν να καταστρέψουν την επιφάνεια της ατσάλινης λεπίδας
  • εάν ένα μαχαίρι έχει ξύλινη λαβή, μην το βάζετε στο πλυντήριο πιάτων
  • για να αποφύγετε την ξήρανση των ξύλινων λαβών, λαδώστε τις τακτικά με λινέλαιο ή κερί μέλισσας
  • να αποθηκεύετε τα μαχαίρια σας ξεχωριστά, ώστε να μην αμβλύνονται οι λεπίδες τους. Χρησιμοποιήστε ένα μπλοκ μαχαιριών ή μια θήκη μαχαιριών
  • ακονίζετε τακτικά το μαχαίρι σας χρησιμοποιώντας ένα ακονιστήρι μαχαιριών

Εάν προετοιμάζετε συχνά κρέας στην κουζίνα σας, μπορείτε επίσης να ελέγξετε την επιλογή μας σε μαχαίρια για ξεκοκάλισμα και φιλετοποίηση.