Κόφτης spiraliser

7 items total
Ηλεκτρικός κόπτης σπιράλ CULT X, WMF
103 €
WM0416480011
Κόπτης σπιράλ SPIROGO 20133, Joseph Joseph
14,70 €
JS20133
Κόπτης σπιράλ GOOD GRIPS 13 cm, σε πράσινο, από πλαστικό, OXO OXO11194200
Κόπτης σπιράλ SPIRO 20183, πράσινο, Joseph Joseph
27,30 €
JS20183
Κόπτης σπιράλ SPIRO 20158, μπλε, Joseph Joseph
30,98 €
JS20158
Κόπτης σπιράλ SPIRO, Joseph Joseph
Κόπτης σπιράλ SPIRO, Joseph Joseph
Online σε απόθεμα (2 pcs)
28,25 €
JS20105

Spiralizers - μετατρέψτε τα λαχανικά και τα φρούτα σας σε ζυμαρικά

Τι κάνει ένας σπιραλοποιητής λαχανικών

Οι σπειροειδείς κόφτες λαχανικών είναι μαγειρικά εργαλεία για τη δημιουργία λωρίδων λαχανικών που μοιάζουν με λωρίδες γλώσσας, όπως κολοκυθάκια, πατάτες, αγγούρια, καρότα, μήλα, παστινάκια και παντζάρια.

Ορισμένοι επεξεργαστές τροφίμων ή μίξερ βάσης διαθέτουν επίσης εξαρτήματα ή αξεσουάρ για σπειροειδή.

Ποια λαχανικά μπορείτε να κάνετε σπιράλ

Τα περισσότερα λαχανικά που διατηρούν το σχήμα τους όταν κόβονται σε φέτες μπορούν να γίνουν σπιράλ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σπιράλ με καρότα και κολοκυθάκια, αλλά και άλλα λαχανικά με ρίζες, πιπεριές, κρεμμυδάκια, κρεμμύδια, παντζάρια, γογγύλια και πατάτες.

Πριν χρησιμοποιήσετε το σπιραλοποιητή, μπορείτε να αφαιρέσετε τη φλούδα από τα λαχανικά με έναν αποφλοιωτή λαχανικών, αλλά σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι απαραίτητο.

Αξίζει τον κόπο οι σπιραλοποιητές λαχανικών

Απολύτως. Οι σπιραλοποιητές λαχανικών έχουν πολλά πλεονεκτήματα που τους κάνουν να αξίζουν την επένδυση. Οι ακόλουθοι λόγοι είναι μερικοί από αυτούς:

  • Μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τα κανονικά ζυμαρικά - ο σπειροειδής επεξεργαστής σάς επιτρέπει να μετατρέψετε σχεδόν οποιοδήποτε λαχανικό ή φρούτο σε ζυμαρικά, οπότε είναι ιδανικός αν θέλετε να μειώσετε τους υδατάνθρακες. Μπορείτε να φάτε αυτές τις "χυλοπίτες" φρέσκες ή τηγανητές. Τα πιο δημοφιλή υποκατάστατα ζυμαρικών είναι τα καρότα, η κίτρινη κολοκύθα και τα κολοκυθάκια.
  • Ωραίος τρόπος για να αυξήσετε την πρόσληψη λαχανικών - Χρειάζεστε λίγη ενθάρρυνση για να τρώτε περισσότερα λαχανικά Αυτό θα μπορούσε να είναι πιο διασκεδαστικό με ένα σπιράλ. Σίγουρα θα βρείτε πιο ευχάριστο το μάσημα των κορδελών από παντζάρια, λάχανο, πιπεριές, γλυκοπατάτες και άλλα λαχανικά
  • Εξαιρετικό για παιδιά - Οι σπειροειδείς επεξεργαστές λαχανικών είναι εξαιρετικοί αν θέλετε να ενθαρρύνετε τα παιδιά να βοηθήσουν στην κουζίνα και να τρώνε περισσότερα λαχανικά. Η χρήση ενός σπιράλ είναι ασφαλής και τα λαχανικά που έχουν προετοιμαστεί με αυτόν τον τρόπο, εξαφανίζονται από τα πιάτα πολύ πιο γρήγορα!

Ποιες συνταγές μπορείτε να ετοιμάσετε με ένα σπιράλ λαχανικών

Τα κολοκυθάκια είναι ένα από τα λαχανικά που οι άνθρωποι συνηθίζουν να κάνουν σπιράλ, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμη πιάτα που μπορείτε να ετοιμάσετε με το σπιράλ σας.Μερικά από αυτά επισημαίνονται παρακάτω:

  • Ζεστά ζυμαρικά γλυκοπατάτας, λάχανο και φακές
  • Κολοκυθάκια Alfredo
  • Φρυγμένα λαχανικά με βότανα
  • Ζυμαρικά λαχανικών με πέστο
  • Καπρέζε με ζυμαρικά κολοκυθιού
  • Φωλιές αυγών από γλυκοπατάτα σε σπιράλ
  • Coleslaw

και πολλά άλλα!

Μπορεί επίσης να θέλετε να δείτε τη συλλογή μας από τρίφτες κουζίνας και φέτες μαντολίνας και αν πρέπει να διαχειριστείτε μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού, μπορείτε επίσης να ελέγξετε την προσφορά μας από ηλεκτρικούς τεμαχιστές και τεμαχιστές φαγητού.