Μαχαίρια ξεκοκαλίσματος

12 items total
Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος CLASSIC IKON CREME, 14 cm, Wüsthof WU46160
Μαχαίρι ξεφλουδίσματος 1905, 9 cm, F.Dick
60,59 €
FDCK8194709
Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος GERMAN PAKKA WOOD 14 cm, καφέ, Dellinger DNGRXZB26B
Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος ZEN 15 cm, μαύρο, Yaxell
New
160 €
YAX35506
Ιαπωνικό μαχαίρι ξεκοκαλίσματος EYES, 14,5 cm, Dellinger DNGRSXLKHAUS65
Μαχαίρι αποφλοίωσης RED SPIRIT, 9 cm, F.Dick
52,50 €
FDCK8174709
Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος CLASSIC, 18 cm, Wüsthof
116 €
WU1030103818
Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος, 15 cm, Victorinox
23,10 €
VN5666315
Μαχαίρι ξεκοκαλίσματος CARBON FRAGMENT 15 cm, μαύρο, Dellinger DNGRH140B
Μαχαίρι ξεκοκκαλίσματος MO-V, 15 cm, Samura
52,50 €
SMRSNMVVN
Μαχαίρι ξεφλουδίσματος PINK SPIRIT, 9 cm, ροζ, F.DICK
53,55 €
FDCK817470979
Μαχαίρι ξεκοκκαλίσματος GOURMET, 14 cm, Wüsthof
49,35 €
WU1035046114

Μαχαίρια χωρίς κόκαλα - αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να ξεκοκαλίσετε το κρέας σας

Τι είναι το μαχαίρι αποστεώσεως

Το μαχαίρι χωρίς κόκαλα είναι ένας τύπος μαχαιριού κουζίνας με μακριά, λεπτή, εύκαμπτη λεπίδα με αιχμηρή αιχμή. Χρησιμοποιείται για το ξεκοκάλισμα κομματιών κρέατος, ψαριών και πουλερικών, καθώς και για την αφαίρεση του δέρματος από το κρέας και τα ψάρια. Τα μαχαίρια κοπής πρέπει να είναι εξαιρετικά κοφτερά και όσο περισσότερο παραμένουν κοφτερά, τόσο πιο ανθεκτικά είναι.

Πώς φροντίζω το μαχαίρι μου για το αφαίρεση των οστών

Παρά το γεγονός ότι η πλειονότητα των μαχαιριών αφαίρεσης οστών είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο είναι αρκετά ανθεκτικό στη σκουριά, το νερό μπορεί να αλληλεπιδράσει με τη λεπίδα ή τις ξύλινες λαβές. Επομένως, συνιστάται να καθαρίζετε και να στεγνώνετε τα μαχαίρια αφαίρεσης οστών με το χέρι αμέσως μετά τη χρήση, όπως πρέπει να κάνετε με τα περισσότερα μαχαίρια της κουζίνας σας. Θα πρέπει επίσης να αποθηκεύετε το μαχαίρι σας σωστά μετά τον καθαρισμό, τοποθετώντας το σε ένα μπλοκ μαχαιριών ή σε μια μαγνητική σχάρα.

Πώς μπορώ να διατηρήσω ένα μαχαίρι χωρίς κόκαλα κοφτερό

Για να διατηρήσετε την αιχμηρότητα της λεπίδας του μαχαιριού σας χωρίς κόκαλα πρέπει να θυμάστε δύο πράγματα.

  • χρήση φιλικών προς τα μαχαίρια σανίδα κοπής που δεν θα αμβλύνει το μαχαίρι σας. Μια ξύλινη σανίδα κοπής ή μια σανίδα κοπής από μπαμπού ή μια σανίδα κοπής από πλαστικό υψηλής ποιότητας είναι η καλύτερη επιλογή και θα τις βρείτε σε Kulina
  • να ακονίζετε τακτικά το μαχαίρι σας χωρίς κόκαλα. Μπορείτε να ακονίσετε τη μη οδοντωτή λεπίδα του χρησιμοποιώντας ένα ακονιστήρι μαχαιριών που διατίθεται στο Kulina
  • ποτέ μην τοποθετείτε ένα μαχαίρι χωρίς κόκαλα στο πλυντήριο πιάτων. Ξεπλύνετε τη λεπίδα με ζεστό σαπουνόνερο, περάστε την άκρη της με ένα μαλακό πανί και στεγνώστε την αμέσως

Τι διακρίνει ένα μαχαίρι φιλέτου από ένα μαχαίρι αποστεώματος

Τα μαχαίρια φιλεταρίσματος φημίζονται για την ευκαμψία και τις κοφτερές λεπίδες τους και είναι σχεδιασμένα για την κοπή ψαριών και την αφαίρεση των οστών. Τα μαχαίρια χωρίς κόκαλα είναι καλύτερη επιλογή για πιο σκληρά κρέατα όπως το χοιρινό, το μοσχάρι ή το κοτόπουλο.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να προμηθευτείτε κορυφαία μαχαίρια αφαίρεσης οστών από κατασκευαστές όπως το F. DIKCK, Wusthof και Dellinger. Εάν προετοιμάζετε πολύ κρέας στην κουζίνα σας, θα πρέπει να εξετάσετε μερικές από τις πιο ανθεκτικές λεπίδες μας, συμπεριλαμβανομένων των μαχαιριών χασάπη και του μπαλτά και να διαβάσετε τον οδηγό αγορών μας για τα μαχαίρια κουζίνας εδώ.