odpocet
1 ημέρα
15 ώρες
17 λεπτά
55 δευτερόλεπτα
Εμφάνιση φίλτρων
Εμφάνιση φίλτρων
Ταξινόμηση κατά
6 προϊόντα
Ανοξείδωτο ατσάλι Καθαρισμός φίλτρων
Ματσέτα URBAN FARMER, 18 cm, Wüsthof
Ματσέτα URBAN FARMER, 18 cm, Wüsthof
Online σε απόθεμα 2 pcs
108 €
WU1025247918
170720 2 sekacek na maso classic 16 cm wusthof
Μπαλτάς CLASSIC, 16 cm, Wüsthof
Online σε απόθεμα 2 pcs
227 €
WU1040102816
Κινέζικος μπαλτάς PRO, Zwilling
Κινέζικος μπαλτάς PRO, Zwilling
Online σε απόθεμα 1 pcs
96 €
ZW38415121
210967 sekacek na maso alpha oak 18 cm hneda gude solingen
Μπαλτάς ALPHA OAK 18 cm, καφέ, Güde
Online σε απόθεμα 2 pcs
204 €
GUDEE74018
211018 sekacek na maso alpha pom 18 cm cerna gude solingen
157 €
GUDE174018
Μπαλτάς GOURMET, σετ 2 τεμαχίων, Zwilling
154 €
ZW36130000

Μπαλτάδες κρέατος: Ανθεκτικά εργαλεία για απαιτητικές εργασίες κουζίνας

Οι μπαλτάδες κρέατος είναι στιβαρά μαχαίρια με φαρδιά λεπίδα, σχεδιασμένα για την αποτελεσματική κοπή μεγάλων κομματιών κρέατος, συμπεριλαμβανομένων των οστών και των χόνδρων. Η ανθεκτική τους κατασκευή επιτρέπει την εύκολη επεξεργασία ακόμη και των πιο σκληρών υλικών.

Χαρακτηριστικά των μπαλτάδων κρέατος

  • Φαρδιά και βαριά λεπίδα – επιτρέπει την εύκολη κοπή οστών και σκληρού κρέατος.
  • Στιβαρή κατασκευή – εγγυάται αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής του εργαλείου.
  • Εργονομική λαβή – εξασφαλίζει ασφαλές και άνετο κράτημα κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Κορυφαίες μάρκες μπαλτάδων κρέατος

Για να εξασφαλίσετε ποιότητα και αξιοπιστία, συνιστούμε μπαλτάδες από καταξιωμένους κατασκευαστές:

  • Zwilling – μια γερμανική μάρκα με μακρά παράδοση, γνωστή για την ακριβή κατασκευή και τη χρήση χάλυβα υψηλής ποιότητας.
  • WÜSTHOF – ένας ακόμη γερμανός κατασκευαστής, του οποίου οι μπαλτάδες διακρίνονται για την αντοχή και τον εργονομικό σχεδιασμό τους.
  • Güde Solingen – μια μάρκα από το Solingen της Γερμανίας, μια πόλη διάσημη για την παραγωγή μαχαιριών, προσφέρει μπαλτάδες με παραδοσιακό σχεδιασμό και υψηλή λειτουργικότητα.

Συμβουλές για την επιλογή μπαλτά κρέατος

  • Σκοπός χρήσης – σκεφτείτε ποιον τύπο κρέατος και οστών θα επεξεργάζεστε συχνότερα, για να επιλέξετε το σωστό μέγεθος και βάρος για τον μπαλτά σας.
  • Υλικό λεπίδας – το ποιοτικό ανοξείδωτο ατσάλι εξασφαλίζει αντοχή στη διάβρωση και μεγάλη διάρκεια ζωής της κοπής.
  • Λαβή – το εργονομικό σχήμα και το αντιολισθητικό υλικό της λαβής αυξάνουν την ασφάλεια και την άνεση κατά τη χρήση.

Η επένδυση σε έναν ποιοτικό μπαλτά κρέατος από μια καθιερωμένη μάρκα θα σας διευκολύνει στις απαιτητικές εργασίες της κουζίνας και θα εξασφαλίσει ακριβή αποτελέσματα. Είτε είστε επαγγελματίας σεφ είτε ενθουσιώδης ερασιτέχνης, το σωστό εργαλείο είναι το θεμέλιο της επιτυχίας στην κουζίνα.