μαχαιροπίρουνα για μπριζόλες

10 items total
Μαχαιροπίρουνα για μπριζόλα RANCH, WMF
213 €
WM1280636046
Σετ μαχαιριών για μπριζόλα AJAX, 4 τμχ, F.DICK
86,25 € –7 %
79,80 €
FDCK8158400
Πιρούνι μπριζόλας AJAX, σετ 4 τεμαχίων, F.DICK
86,10 €
FDCK9158600
Μαχαιροπίρουνα για μπριζόλα, σετ 4 τεμαχίων, Rösle ROS25146

Μαχαιροπήρουνα για μπριζόλες - μαχαίρια και πιρούνια για τις τέλεια ψημένες μπριζόλες σας

Τι είναι τα μαχαιροπήρουνα για μπριζόλες

Τα μαχαιροπήρουνα για μπριζόλες είναι ένας ειδικός τύπος μαχαιροπήρουνου που έχει σχεδιαστεί για την άνετη και αποτελεσματική κοπή μπριζόλας και άλλων κομματιών κρέατος. Τα μαχαίρια και τα πιρούνια για μπριζόλες είναι φτιαγμένα για να κόβουν μπριζόλες γρήγορα και με ακρίβεια.

Το πιρούνι για μπριζόλες έχει συνήθως τρία πολύ μακριά, μυτερά δόντια, τα οποία είναι ιδανικά για να πιάνετε ένα κομμάτι κρέας και να το κρατάτε ενώ το κόβετε.

Τα μαχαίρια μπριζόλας είναι καλά ισορροπημένα και έχουν οδοντωτές ή μη οδοντωτές πολύ κοφτερές λεπίδες. Οι οδοντωτές λεπίδες με μια σειρά από αιχμηρά δόντια, που χωρίζονται από αυλακώσεις, μπορούν να κόψουν εύκολα σκληρά στρώματα κρέατος, επειδή τα αιχμηρά δόντια δημιουργούν πολλά μικρά σχισίματα για να μειώσουν την τριβή. Έτσι μπορείτε να κόβετε το κρέας χωρίς να το πιέζετε πολύ δυνατά. Οι μη οδοντωτές λεπίδες είναι καλύτερες για μαλακά κομμάτια κρέατος και θαμπώνουν γρηγορότερα, αν και ακονίζονται ευκολότερα.

Τι κάνει τα καλά μαχαιροπήρουνα για μπριζόλες

Τα αιχμηρά μαχαίρια για μπριζόλες, είτε είναι πριονωτά είτε όχι, όπως και τα πιρούνια για μπριζόλες πρέπει να αισθάνονται καλά στο χέρι, να είναι γερά και να έχουν καλή ισορροπία. Δεν θέλετε να σπάσετε μια ακριβή, τέλεια ψημένη μπριζόλα με ένα αδύναμο μαχαίρι.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την απόκτηση κατάλληλων μαχαιροπήρουνων για μπριζόλες:

  • Άνεση: Γι' αυτό επιλέξτε μοντέλα με μαλακές, καμπυλωτές λαβές από ανοξείδωτο ατσάλι ή ξύλο που είναι εργονομικά σχεδιασμένες για να αυξάνουν την άνεση του φαγητού.
  • Αποθήκευση και συντήρηση: Για να παραμείνουν τα μαχαίρια σας για μπριζόλες κοφτερά και αποτελεσματικά, πρέπει να τα αποθηκεύετε με ασφάλεια. Ορισμένοι κατασκευαστές προσφέρουν σετ μαχαιροπήρουνων για μπριζόλες σε ωραίες και κομψές θήκες αποθήκευσης, οι οποίες θα ήταν επίσης εξαιρετικές αν θέλετε να προσφέρετε μαχαιροπήρουνα για μπριζόλες ως δώρο σε κάποιον λάτρη του κρέατος.
  • Ορισμένα μαχαιροπήρουνα μπριζόλας μπορούν να πλυθούν στο χέρι ή να καθαριστούν στο πλυντήριο πιάτων, αλλά συνιστούμε πάντα το πλύσιμο στο χέρι όλων των πολύτιμων αντικειμένων σας στην κουζίνα και τα κατάλληλα, ποιοτικά μαχαιροπήρουνα μπριζόλας είναι σίγουρα ένας από τους θησαυρούς της κουζίνας.
  • Φήμη και εμπειρία μάρκας: Στην αγορά των μαχαιροπήρουνων υπάρχουν γνωστές μάρκες με μεγάλη εμπειρία. Τα μαχαίρια και τα πιρούνια μπριζόλας είναι μόνο ένα από τα πράγματα που παρέχουν, τα οποία είναι υψηλού επιπέδου, είναι μακράς διαρκείας, απλά στη χρήση και αποτελεσματικά. Ορισμένες από αυτές τις αξιόπιστες μάρκες είναι WMF, Laguiole ή F.DICK . Μπορείτε να ψωνίσετε αυτά τα προϊόντα στο κατάστημά μας .