Μύλοι του καφέ

9 items total
Μύλος καφέ 5KCG8433EDG, γκρι ματ, KitchenAid
Sticker
249 €
KA5KCG8433EDG
Μύλος καφέ 5KCG8433EOB, σε μαύρο, KitchenAid
Sticker
249 €
KA5KCG8433EOB
Μύλος καφέ 5KCG8433EAC, απόχρωση αμύγδαλου, KitchenAid
Sticker
KA5KCG8433EAC
Μύλος καφέ ARTISAN 5KCG8433EMS, σε ασημί-γκρι, KitchenAid
Sticker
KA5KCG8433EMS
Μύλος καφέ KM 3879, Severin
Sticker
Μύλος καφέ KM 3879, Severin
Online σε απόθεμα (15 pcs)
33,29 €
SEVEKM3879
Μύλος καφέ COLLAR, σε ασημί, Stelton
Sticker
99,95 € –15 %
Μύλος καφέ COLLAR, σε ασημί, Stelton
Online σε απόθεμα (1 pcs)
84,10 €
SN4231

Μύλοι καφέ - ένας πολύ καλός τρόπος για να ετοιμάσετε ένα τέλειο φλιτζάνι καφέ

Τι είναι ο μύλος καφέ και ποιος είναι ο σκοπός του

Αν είστε πραγματικός λάτρης του καφέ, γνωρίζετε ότι οι κακοαλεσμένοι κόκκοι έχουν ως αποτέλεσμα ένα κακό φλιτζάνι καφέ. Και μπορείτε να φτιάξετε τον καλύτερο καφέ - επίσης στο σπίτι εξοικονομώντας χρήματα! - αν οι κόκκοι είναι φρεσκοαλεσμένοι. Γι' αυτό χρειάζεστε έναν μύλο καφέ (εκτός αν έχετε αυτόματη καφετιέρα που αλέθει τους κόκκους καφέ για εσάς).

Ο μύλος καφέ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για το άλεσμα των κόκκων καφέ. Το μέγεθος του αλέσματος θα πρέπει να εξαρτάται από τον τύπο της καφετιέρας που χρησιμοποιείτε και από την τεχνική παρασκευής.

Τι πρέπει να προσέχω όταν αγοράζω έναν μύλο καφέ

Μερικά από τα πιο σημαντικά στοιχεία του καταλόγου ελέγχου όταν προσπαθείτε να αγοράσετε έναν νέο μύλο καφέ περιλαμβάνουν:

  • Μέγεθος του αλέσματος

Οι ρυθμίσεις του μύλου καφέ σας παρέχουν την ευελιξία να προσαρμόσετε το μέγεθος του αλέσματος στην τεχνική παρασκευής που προτιμάτε και, ως εκ τούτου, να αναδείξετε την πλήρη γεύση των κόκκων καφέ σας.

Κάθε διαδικασία παρασκευής χρησιμοποιεί μια μοναδική διαδικασία εκχύλισης και μπορεί να απαιτεί διαφορετικούς χρόνους και πιέσεις υπό τις οποίες οι χώροι εκτίθενται στο νερό. Το μέγεθος άλεσης πρέπει να είναι συμβατό με την τεχνική παρασκευής.

Για παράδειγμα, οι πιο χοντροκομμένοι κόκκοι πρέπει να εκτίθενται στο νερό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα προκειμένου να αποκτήσουν αρκετή γεύση, καθώς έχουν μικρότερη εκτεθειμένη επιφάνεια. Η ημιαυτόματη καφετιέρα σας μπορεί να παρέχει μια γρήγορη διαδικασία παρασκευής καφέ υψηλής πίεσης, για την οποία οι λεπτότεροι κόκκοι είναι καλύτεροι.

Ποιοι είναι οι τύποι μύλων καφέ

  • Μύλοι καφέ με λεπίδα - το άλεσμα των κόκκων με ηλεκτρικό μύλο με λεπίδα είναι ιδανικό για την παρασκευή καφέ με τρόπους που δεν χρειάζονται λεπτούς κόκκους, όπως ο γαλλικός τύπος ή ο στάγδην.
  • Οι μύλοι καφέ με γρέζι - που αποτελούνται από δύο περιστρεφόμενες γρέζες ανάμεσα στις οποίες αλέθεται ο καφές - βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα του καφέ σας. Καθώς οι γρέζες αλέθουν με πίεση και όχι με τεμαχισμό των κόκκων, οδηγούν σε λεπτότερο άλεσμα από ό,τι ένας μύλος με λεπίδα.

Φροντίσαμε να έχουμε τους καλύτερους μύλους καφέ για εσάς (όπως πάντα) από κορυφαίους κατασκευαστές όπως KitchenAid και Smeg. Αναζητήστε έναν μύλο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, στον τύπο της καφετιέρας που χρησιμοποιείτε και στο στυλ της κουζίνας σας.