Πιάτα για βούτυρο

10 items total
Δοχείο για βούτυρο DRESSED, 12 cm, λευκό, Alessi
73,50 €
ALMW16
Δοχείο για βούτυρο LEGIO NOVA, Eva Solo
29,95 € –20 %
23,84 €
ES886263
Δοχείο για βούτυρο SHIP SHAPE, μαύρο, Alessi
29,40 €
ALASG13B
Δοχείο για βούτυρο, BASIC M, Blomus
Δοχείο για βούτυρο, BASIC M, Blomus
Online σε απόθεμα (2 pcs)
64,21 €
BM63638
Δοχείο για βούτυρο, 9,5 x 7 cm, κεραμικό, Continenta
16,80 €
CONT3925
Δοχείο για βούτυρο RIO, 17,5 cm, κοράλλι, Koziol
16,07 €
KOZ7619704

Σκεύη βουτύρου - διατηρώντας το βούτυρό σας φρέσκο

Τι είναι τα πιάτα βουτύρου

Τα επιτραπέζια σκεύη που είναι γνωστά ως "πιάτα βουτύρου" χρησιμοποιούνται για το σερβίρισμα και την αποθήκευση του βουτύρου. Γενικά έχουν χωρητικότητα αποθήκευσης ενός μπαστουνιού ή ενός μπλοκ βουτύρου και διατίθενται σε διάφορα υλικά και σχέδια για την αποθήκευση διαφόρων ειδών βουτύρου.

Συνήθως, ένα δοχείο για βούτυρο αποτελείται από δύο μέρη: μια βάση και ένα κάλυμμα/κάλυμμα. Για να διατηρείται το βούτυρο φρέσκο και να προστατεύεται από τον αέρα και άλλους ρύπους, το βούτυρο τοποθετείται στη βάση και από πάνω τοποθετείται το καπάκι.

Στο Kulina, τα σκεύη βουτύρου επιλέγονται προσεκτικά από γνωστούς κατασκευαστές όπως Koziol, WMF, και Continenta.

Πού μπορώ να βάλω ένα δοχείο για βούτυρο

Το δοχείο για βούτυρο μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορες θέσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις και τη θέση σας. Αυτές είναι μερικές τυπικές επιλογές:

  • Πάγκος εργασίας κουζίνας: Εάν χρησιμοποιείτε τακτικά βούτυρο και θέλετε να το έχετε κοντά στο χέρι σας, κρατήστε εκεί το δοχείο για βούτυρο . Πρόκειται για μια πρακτική επιλογή που σας επιτρέπει να παίρνετε γρήγορα ένα κομμάτι βούτυρο όποτε το χρειάζεστε.
  • Επιτραπέζιο: Εάν σερβίρετε δείπνο και θέλετε οι καλεσμένοι σας να έχουν πρόσβαση σε βούτυρο, μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε το δοχείο για βούτυρο στο τραπέζι. Όλοι μπορούν τώρα να πάρουν εύκολα το βούτυρο και να το απολαύσουν.
  • Ψυγείο: Μπορείτε να βάλετε το βούτυρό σας στο δοχείο για βούτυρο στο ψυγείο, αν θέλετε να το διατηρήσετε δροσερό ή αν θέλετε να το αποτρέψετε από το να λιώσει σε ζεστό καιρό. Εάν ζείτε σε θερμή περιοχή ή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Γιατί τα μικρά πιάτα/αξεσουάρ, όπως τα πιάτα βουτύρου, είναι σημαντικά στο κομψό στρώσιμο του τραπεζιού

Μια ελκυστική διαρρύθμιση του τραπεζιού είναι ζωτικής σημασίας, διότι δίνει στην παρουσίαση μια αίσθηση φινέτσας και εκλέπτυνσης. Τα μικρά πιάτα και αξεσουάρ, όπως τα πιάτα βουτύρου, τα βάζα μελιού, τα βάζα μαρμελάδας, παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό.

Αυτές οι μικρές πινελιές μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία του φαγητού για τους επισκέπτες και να τους δώσουν την αίσθηση της σημασίας και της φροντίδας. Η ύπαρξη ειδικών πιάτων για καρυκεύματα όπως το μέλι βοηθά επίσης στη διατήρηση της τάξης και της καθαριότητας του τραπεζιού.

Επιπλέον, η χρήση ελκυστικών και καλοσχεδιασμένων πιάτων ή αξεσουάρ βουτύρου μπορεί επίσης να συμβάλει στη συνολική αισθητική του τραπεζιού, βελτιώνοντας την οπτική ελκυστικότητα του σκηνικού.

Αν ψάχνετε έναν τρόπο να βελτιώσετε την εμφάνιση του τραπεζιού σας, προσφέρουμε επίσης διάφορα μικρά αξεσουάρ σερβιρίσματος, όπως βάσεις για αυγά, καλάθια ψωμιού, ζαχαροπλαστεία ή κανάτες γάλακτος.