πιάτα γλυκού

56 items total
Πιάτο γλυκού COLOMBINA, 24 cm, Alessi
Πιάτο γλυκού COLOMBINA, 24 cm, Alessi
Online σε απόθεμα (2 pcs)
26,25 €
ALFM105
Πιάτο γλυκού PILAR 20, cm, γκρι, Blomus
13,39 €
BM63715
Πιάτο γλυκού PILAR ⌀ 14 cm, σκούρο γκρι, κεραμικό, Blomus BM63983
Πιάτο γλυκού SABLO, 21 cm, ανοιχτό γκρι, Blomus
16,01 €
BM64101
Πιάτο γλυκού PILA,R 20 cm, χακί, Blomus
13,39 €
BM63704
Πιάτο γλυκού PILAR ⌀ 14 cm, χακί, κεραμικό, Blomus
10,17 €
BM63981
Πιάτο γλυκού PILAR 20 cm, κρέμα, Blomus
13,39 €
BM63693
Up
More products

Πιάτα κέικ - σχεδιασμένα για να ικανοποιούν όλα τα γλυκά σας όνειρα

Τι είναι οι πλάκες κέικ

Τα πιάτα κέικ είναι πιάτα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το σερβίρισμα κέικ και επιδόρπια. Συχνά έχουν μια επίπεδη επιφάνεια στην οποία μπορεί να τοποθετηθεί το κέικ και είναι μικρότερα από τα κανονικά πιάτα δείπνου. Τα πιάτα για κέικ μπορεί να είναι από γυαλί, κεραμικό, πήλινο ή πλαστικό.

Για ποιο λόγο χρησιμοποιούνται οι πλάκες κέικ

Τα πιάτα για κέικ χρησιμοποιούνται για να σερβίρουν κέικ και άλλα ψημένα αντικείμενα ή γλυκά, όπως γλυκά, μπισκότα ή cupcakes. Χρησιμοποιούνται επίσης συχνά για πρωινό, σάντουιτς, γεύματα και ειδικές εκδηλώσεις όπως γενέθλια, γάμους και γιορτές, λόγω της κομψής εμφάνισης και του εύχρηστου μεγέθους τους που είναι ιδανικό για όλα τα είδη finger food.

Πώς σερβίρετε ένα επιδόρπιο σαν σεφ

Είτε είστε οικιακός σεφ είτε σεφ με αστέρι Michelin, θα πρέπει να δίνετε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και να σερβίρετε τα επιδόρπιά σας με κομψό τρόπο. Αυτές είναι μερικές γενικές οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να σερβίρετε ένα επιδόρπιο σαν επαγγελματίας:

  • Επιλέξτε το κατάλληλο πιάτο γλυκού: Ξεκινήστε με ένα καθαρό πιάτο που συμπληρώνει τα χρώματα και τις υφές του γλυκού σας (δείτε την προσφορά μας στο MIJ για μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και γλάσων)
  • Αξιολογήστε το συνολικό σχεδιασμό του γλυκού σας, ενώ αποφασίζετε πού θα τοποθετήσετε τα διάφορα συστατικά. Φτιάξτε ένα σκίτσο του σχεδίου σας στο χαρτί για να βοηθήσετε στην οπτικοποίησή του.
  • Βάλτε λίγη σάλτσα στο πιάτο πριν τοποθετήσετε το γλυκό. Δημιουργήστε ένα μοτίβο ή ένα σχέδιο με ένα κουτάλι ή ένα μπουκάλι. Το επιδόρπιό σας θα έχει καλύτερη γεύση και εμφάνιση στο πιάτο αν χρησιμοποιήσετε σάλτσα.
  • Προσθέστε τραγανή γεύση: Είναι υπέροχο αν το επιδόρπιό σας έχει διαφορετικές υφές. Για να προσθέσετε τραγανή γεύση στο επιδόρπιό σας, χρησιμοποιήστε μια τραγανή επικάλυψη, όπως αμύγδαλα ή ψίχουλα μπισκότων.Διανείμετε ομοιόμορφα την επικάλυψη πάνω στο επιδόρπιο.
  • Χρησιμοποιήστε αντίθετα χρώματα: Χρησιμοποιήστε αντίθετα χρώματα για να κάνετε το επιδόρπιό σας οπτικά ελκυστικό. Χρησιμοποιήστε μια φωτεινή σάλτσα ή γαρνιτούρα, για παράδειγμα, αν το επιδόρπιό σας είναι λευκό, για να προσθέσετε οπτική ελκυστικότητα.
  • Δώστε προσοχή στο μέγεθος της μερίδας: Το μέγεθος της μερίδας είναι σημαντικό για το σερβίρισμα γλυκών. Για να κάνετε το ίδιο μέγεθος μερίδας, χρησιμοποιήστε ένα φλιτζάνι ή μια μεζούρα.
  • Βάλτε λίγη γαρνιτούρα στο πιάτο του κέικ σας για να το ολοκληρώσετε και να βελτιώσετε τη συνολική παρουσίαση. Αυτό μπορεί να είναι ένα κομμάτι φρούτου, ένα πασπάλισμα κακάο ή ένα φύλλο μέντας.

Τα πιάτα κέικ μας είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας από αξιόπιστους κατασκευαστές όπως Blomus και Revol. Προσφέρουμε επίσης μεγάλες βάσεις για κέικ και κομψούς σερβιτόρους για κέικ. Μπορεί επίσης να θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε σετ πιρουνιών για επιδόρπια και μαχαίρια ζαχαροπλαστικής.