ποδιές

8 items total
Ποδιά ψησίματος 95 cm, σε μαύρο, από δέρμα, F.DICK FDCK9166800XL01
Ποδιά κουζίνας ORGANIC, 70 X 180 cm, γκρι, BITZ
23,10 €
BITZ12312
Ποδιά για μπάρμπεκιου, σε λινό, Höfats
50,40 €
HO030201
Ποδιά κουζίνας SODAHL, απόχρωση ελιάς, Bitz
24,15 €
BITZ12314
Ποδιά κουζίνας SODAHL, απόχρωση κρέμας, Bitz
20,90 €
BITZ12315
Ποδιά κουζίνας JUNGLE, Zwilling
Ποδιά κουζίνας JUNGLE, Zwilling
Online σε απόθεμα (2 pcs)
23,10 €
ZW13304000

ποδιά κουζίνας κουζίνας - η καλύτερη στολή της κουζίνας σας

Μια ποδιά κουζίνας κουζίνας που φοριέται πάνω από τα ρούχα προστατεύει από τη βρωμιά και τους λεκέδες που μπορεί να προκληθούν κατά το μαγείρεμα, το ψήσιμο, το ψήσιμο στη σχάρα, το τηγάνισμα ή άλλες μαγειρικές δραστηριότητες. Διατίθενται διάφορα σχέδια, υλικά και μεγέθη για ποδιές που ταιριάζουν σε διάφορες ανάγκες και γούστα.

Στο Kulina, έχουμε επιλέξει προσεκτικά εξαιρετικές ποδιές από γνωστές μάρκες όπως Bitz, Eva Solo, και Nicolas Vahé. Ενώ ορισμένες ποδιές περιλαμβάνουν ρυθμιζόμενους ιμάντες για το λαιμό, άλλες δένουν στο πίσω μέρος της μέσης, άλλες έχουν τσέπες για να διατηρούν τα απαραίτητα ξύλινες κουτάλες μαγειρικής ή άλλα αντικείμενα πρόχειρα και μερικές διαθέτουν ακόμη και θηλιά για πετσέτα κουζίνας.

Αν ψάχνετε για περισσότερα κομψά υφάσματα κουζίνας, ελέγξτε επίσης την επιλογή μας σε γάντια φούρνου, πετσέτες τσαγιού και υφάσματα τραπεζιού.

Γιατί είναι απαραίτητη η χρήση ποδιά κουζίνας στην κουζίνα

Για πολλούς λόγους, η χρήση ποδιά κουζίνας στην κουζίνα είναι απαραίτητη για λόγους όπως:

 • Προστασία ενδυμάτων: Ένας από τους κύριους σκοπούς μιας ποδιά κουζίναςείναι να παρέχει προστασία στα ρούχα από διαρροές, λεκέδες και άλλα μπερδέματα που μπορεί να συμβούν κατά το μαγείρεμα και την προετοιμασία τροφίμων. Μπορείτε να βοηθήσετε να διατηρήσετε τα ρούχα σας καθαρά και απαλλαγμένα από λεκέδες από τρόφιμα και άλλα προβλήματα φορώντας μια ποδιά κουζίνας.
 • Υγιεινή: Η ποδιά κουζίνας μπορεί επίσης να βοηθήσει στη διατήρηση της υγιεινής στην κουζίνα, κρατώντας τα σωματίδια τροφίμων, τα λίπη και άλλους μολυσματικούς παράγοντες μακριά από τα ρούχα σας. Εάν χειρίζεστε συχνά τρόφιμα ή εργάζεστε σε επαγγελματική κουζίνα, αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό.
 • Ασφάλεια: Εκτός από την προστασία των ρούχων και τη διατήρηση της καθαριότητας, μια ποδιά κουζίνας μπορεί να προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας από καυτά υγρά και άλλους πιθανούς κινδύνους στην κουζίνα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν εργάζεστε με καυτό λάδι, βραστό νερό ή άλλες δυνητικά επικίνδυνες ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν εγκαύματα ή άλλες ζημιές.
 • Άνεση: Τέλος, το να φοράτε ποδιά κουζίνας ενώ εργάζεστε στην κουζίνα μπορεί να αυξήσει την άνεσή σας, καθώς σας κρατά στεγνούς και δροσερούς. Πολλές ποδιές αποτελούνται από αναπνεύσιμα, ελαφριά υφάσματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε δροσεροί και άνετοι ακόμη και όταν εργάζεστε στην κουζίνα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Στυλ: Ειδικά αν ετοιμάζετε φαγητό εν κινήσει την ώρα του δείπνου.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας καλής Ποδιά για μπάρμπεκιου

Αν ψάχνετε για ένα τέλειο ποδιά κουζίνας την οποία μπορείτε να φορέσετε κατά τη διάρκεια των πάρτι μπάρμπεκιου ή να την κάνετε δώρο σε κάποιον αρχηγό ψησίματος από την οικογένειά σας ή σε κάποιον φίλο σας, βεβαιωθείτε ότι η ποδιά κουζίνας που θα επιλέξετε έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Προστασία: Μια καλή Ποδιά για μπάρμπεκιου πρέπει να παρέχει επαρκή προστασία στον χρήστη από τη θερμότητα, τις φλόγες και τις πιτσιλιές. Θα πρέπει να είναι κατασκευασμένο από πυρίμαχο υλικό που αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες και αποτρέπει τα εγκαύματα.

 • Ανθεκτικότητα: Μια καλή Ποδιά για μπάρμπεκιου θα πρέπει να είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό που αντέχει στην τακτική χρήση και το πλύσιμο. Αναζητήστε ποδιές από βαμβάκι, καμβά ή δέρμα βαρέως τύπου.

 • Άνεση: Μια καλή Ποδιά για μπάρμπεκιου πρέπει να είναι άνετη για να τη φοράτε για παρατεταμένες χρονικές περιόδους. Αναζητήστε μια ποδιά κουζίνας που να είναι ρυθμιζόμενη και να διαθέτει άνετο λουρί για το λαιμό και δέσιμο στη μέση.

 • Τσέπες: Μια καλή Ποδιά για μπάρμπεκιου πρέπει να έχει τσέπες για να αποθηκεύετε εργαλεία ψησίματος ή άλλα αντικείμενα που μπορεί να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Αναζητήστε μια ποδιά κουζίνας με πολλές τσέπες διαφορετικών μεγεθών.

 • Στυλ: Μια καλή Ποδιά για μπάρμπεκιου πρέπει να είναι κομψή και να αντανακλά το προσωπικό σας γούστο. Αναζητήστε μια ποδιά κουζίνας που να ταιριάζει με το στυλ και την προσωπικότητά σας, είτε πρόκειται για μια κλασική, παραδοσιακή εμφάνιση είτε για κάτι πιο μοντέρνο και μοντέρνο.

 • Εύκολο στο καθάρισμα: Μια καλή Ποδιά για μπάρμπεκιου πρέπει να καθαρίζεται εύκολα μετά τη χρήση. Αναζητήστε μια ποδιά κουζίνας που μπορεί να πλυθεί και να στεγνώσει στο πλυντήριο ή να καθαριστεί με ένα υγρό πανί.