ποτήρια σωλήνες ποτού

27 items total
Μακρόστενο ποτήρι ποτού MAMI, σετ 4 τεμαχίων, 500 ml, Alessi ALSG1193S4
Ποτήρια NOBLESSE, σετ 18 τεμαχίων, διαφανή, Nachtmann NM101764
Ποτήρια BOSSA NOVA, σετ 12 τεμαχίων, διαφανή, Nachtmann NM102710
Ποτήρι για τζιν, 760 ml, σετ 4 τεμαχίων, Riedel
45 € –21 %
35,18 €
RD541467
Μακρόστενο ποτήρι ποτού FIRE, 375 ml, Riedel
25,20 €
RD051504S1
Up
More products

Μακριά ποτήρια ποτών - ένα ποτήρι που σας επιτρέπει να ρουφάτε το ποτό σας με στυλ

Τι είναι το μακρόστενο ποτήρι ποτού

Τα μακρόστενα ποτήρια ποτών, τα οποία μερικές φορές αναφέρονται ως ποτήρια highball, είναι ψηλά ποτήρια - συνήθως με χωρητικότητα 300 ml - με συνήθως ευθείες πλευρές και επίπεδη βάση ή ποδαρικό. Τα μακρόστενα ποτήρια ποτών χρησιμοποιούνται συχνά για να σερβίρονται μικτά κοκτέιλ που περιλαμβάνουν υψηλότερο ποσοστό μη αλκοολούχων αναμεικτών όπως σόδα, τονωτικό νερό ή χυμό και χαμηλότερο ποσοστό αλκοολούχων ποτών όπως τζιν, βότκα ή ουίσκι.

Πήραν το όνομά τους από το δημοφιλές φινλανδικό long drink - lonkero, το οποίο είναι ένα ποτό που παραδοσιακά παρασκευάζεται από τζιν και χυμό γκρέιπφρουτ.

Ποια ποτά μπορείτε να σερβίρετε σε μακρόστενα ποτήρια

Μια ποικιλία ανάμεικτων κοκτέιλ σερβίρεται σε μακρόστενα ποτήρια. Vodka Tonic, Gin and Tonic, Whiskey Tonic και Tequila Tonic, The Screwdriver, Whiskey Ginger, Tequila Sunrise, Bloody Mary, Rum and Coke είναι μερικά μόνο από τα γνωστά παραδείγματα.

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τα μακρόστενα ποτήρια ποτών ως ποτήρια νερού και τα χρησιμοποιούν για το σερβίρισμα νερού, χυμού ή smoothies.

Στη διεύθυνση Kulina, μπορείτε να αγοράσετε μακρόστενα ποτήρια ποτών που είναι εξαιρετικά κατασκευασμένα και σμιλεμένα. Επιλέγουμε τους καλύτερους κατασκευαστές για τη συλλογή μας, όπως Eva Solo. Ελέγξτε μας!

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός ποτήρι για κοκτέιλ και ενός μακρόστενο ποτήρι ποτού

Εκτός από το σχήμα, η κύρια διαφορά μεταξύ ενός ποτήρι για κοκτέιλ και ενός μακρόστενο ποτήρι ποτού είναι ο όγκος. Δεδομένου ότι το long drink είναι ένα δροσιστικό ποτό με σχετικά χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ που παρασκευάζεται με την προσθήκη μεγάλης ποσότητας πάγου, χυμού φρούτων ή άλλων ποτών (κόλα, τόνικ, σόδα), έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα.