Πρέσες σκόρδου

9 items total
Πρέσα σκόρδου PROFI PLUS, WMF
Πρέσα σκόρδου PROFI PLUS, WMF
Online σε απόθεμα (74 pcs)
53,45 €
WM1872916030
Πρέσα σκόρδου INGENIO K2072614, σε μαύρο, Tefal
22,05 €
TEFK2072614
Πρέσα σκόρδου ROCKER, σε πράσινο, Joseph Joseph
17,85 €
JS20062
Πρέσα σκόρδου HELIX, σε πράσινο, Joseph Joseph
19,95 €
JS20102
Πρέσα σκόρδου PRO, Zwilling
Πρέσα σκόρδου PRO, Zwilling
Online σε απόθεμα (8 pcs)
40,95 €
ZW37160019
Πρέσα σκόρδου PROFI PLUS L, 17,5 cm, WMF
Πρέσα σκόρδου PROFI PLUS L, 17,5 cm, WMF
Online σε απόθεμα (14 pcs)
52,50 €
WM1871636030

Πρέσες σκόρδου - η προετοιμασία σκόρδου γίνεται ευκολότερη

Τι είναι η πρέσα σκόρδου

Η πρέσα σκόρδου χρησιμοποιείται για να πιέσετε το ωμό σκόρδο μέσα από μικροσκοπικούς πόρους για να δημιουργήσετε κιμά σκόρδου. Χρησιμοποιώντας μια πρέσα σκόρδου μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο αντί να πρέπει να ψιλοκόβετε προσεκτικά κάθε σκελίδα σκόρδου με ένα μαχαίρι.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία από υψηλής ποιότητας πρέσες σκόρδου που διατίθενται στην ιστοσελίδα μας από αξιόπιστους κατασκευαστές όπως WMF ή Joseph Joseph.

Ποιο είναι το καλύτερο υλικό για μια πρέσα σκόρδου

Το ιδανικό υλικό για τις πρέσες σκόρδου εξαρτάται γενικά από την προσωπική σας επιλογή και από το τι αναζητάτε σε μια πρέσα σκόρδου. Ακολουθεί κατάλογος τυπικών υλικών για πρέσες σκόρδου, καθώς και ορισμένα από τα πλεονεκτήματά τους:

Ανοξείδωτο ατσάλι: Ανοξείδωτο ατσάλι: Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι το προτιμώμενο υλικό για τις πρέσες σκόρδου λόγω της αντοχής του, της απλότητας του καθαρισμού του και της έλλειψης αντιδράσεων από τα τρόφιμα. Είναι επίσης ανθεκτικό στη σκουριά και κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων.

Αλουμίνιο: Αλουμίνιο: Το αλουμίνιο δεν αντιδρά με τα τρόφιμα, είναι ελαφρύ και ανθεκτικό στη σκουριά. Μπορεί να ανοδιωθεί για μεγαλύτερη αντοχή και είναι συχνά λιγότερο δαπανηρή από τον ανοξείδωτο χάλυβα.

Πλαστικό: Πλαστικά πιεστήρια σκόρδου είναι ελαφριά και συνήθως φθηνότερα από άλλα υλικά. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και καθαρίζονται πολύ εύκολα.

Οι πρέσες σκόρδου λειτουργούν πραγματικά

Ναι, η πρέσα σκόρδου κάνει όλη τη δουλειά για εσάς. Πιέζει το ακατέργαστο σκόρδο μέσα από μικροσκοπικούς πόρους για να παράγει κιμά σκόρδου. Οι σκελίδες σκόρδου δεν χρειάζεται καν να ξεφλουδιστούν πριν συνθλιβούν σε μια πρέσα σκόρδου.

Είναι καλύτερα να ψιλοκόβετε το σκόρδο ή να χρησιμοποιείτε πρέσα σκόρδου

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση εξαρτάται από τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας και το πιάτο που ετοιμάζετε.

Όταν ψιλοκόβετε ή κόβετε σε φέτες το σκόρδο με ένα μαχαίρι, όπως το μαχαίρι του σεφ ή το μαχαίρι Santoku, μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος των κομματιών και να προσθέσετε υφή στο πιάτο σας, γεγονός που αποτελεί πλεονέκτημα. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο μαχαίρι ψιλοκόβοντας το σκόρδο με το χέρι.

Από την άλλη πλευρά, η χρήση πρέσας σκόρδου είναι ταχύτερη και ευκολότερη (ειδικά αν χρησιμοποιείτε πολύ σκόρδο), και αποδίδει λεπτότερο κιμά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιο ομοιόμορφα σε όλη τη συνταγή. Εάν ετοιμάζετε μια σάλτσα ή ένα άλειμμα ή αναζητάτε μια πιο υποτονική γεύση σκόρδου, αυτό μπορεί να σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο.

Και αν δεν σας αρέσει η μυρωδιά του σκόρδου στα χέρια σας, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη συλλογή μας από σαπούνια από ανοξείδωτο ατσάλι για την αφαίρεση της μυρωδιάς των χεριών.