Ράφια εξωτερικού χώρου για καυσόξυλα

9 items total

Ράφια για καυσόξυλα εξωτερικού χώρου - οργανώστε τα ξύλα σας με στυλ

Γιατί χρειάζομαι ένα ράφι για καυσόξυλα εξωτερικού χώρου

Ένα ράφι για καυσόξυλα για εξωτερική χρήση διατηρεί τα ξύλα σας καλά οργανωμένα και μακριά από το έδαφος. Για να καίγονται αποτελεσματικά τα καυσόξυλα - είτε πρόκειται για το τζάκι σας είτε για ένα εστία φωτιάς μπολ εξωτερικού χώρου και να παρέχουν θερμότητα, πρέπει να είναι "ωριμασμένα" ή αποξηραμένα και μπορείτε να το κάνετε αυτό στοιβάζοντας σωστά τα ξύλα σε μια σχάρα καυσόξυλων. Επίσης, το κρατάει αεριζόμενο, προστατεύοντάς το από την υγρασία και μειώνοντας την πιθανότητα προσέλκυσης παρασίτων.

Στο Kulina, διαθέτουμε μια εκτεταμένη γκάμα από ράφια καυσόξυλων εξωτερικού χώρου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της γνωστής εταιρείας Remundi μάρκα σε διάφορα μεγέθη, φινιρίσματα και κατασκευές.

Γιατί τα ράφια κορμών είναι ανοιχτά στο μπροστινό μέρος

Τα περισσότερα ράφια κορμοτεμαχίων έχουν ανοιχτή πρόσοψη, η οποία διευκολύνει τη φόρτωση και εκφόρτωση των καυσόξυλων και παρέχει βέλτιστη ροή αέρα και εξαερισμό, γεγονός που βοηθά τα κορμοτεμάχια να στεγνώνουν ταχύτερα. Αποτρέπει επίσης τη συσσώρευση υγρασίας και την πιθανότητα μούχλας, αποσύνθεσης και προσβολής από έντομα. Η ανοιχτή πρόσοψη επιτρέπει την εύκολη οπτική επιθεώρηση των καυσόξυλων και ενισχύει τη συνολική αισθητική του εξωτερικού χώρου.

Ωστόσο, όταν ο καιρός είναι εναντίον σας, είναι σημαντικό να προμηθευτείτε μουσαμά για να καλύψετε την πρόσοψη της αποθήκης κορμών και να διατηρήσετε τα ξύλα στεγνά. Γιατί; Ανεξάρτητα από τον τρόπο αποθήκευσης, τα καυσόξυλα πρέπει πάντα να διατηρούνται στεγνά, καθώς καίγονται πιο γρήγορα και ανάβουν ευκολότερα.

Πού μπορώ να τοποθετήσω ένα ράφι για καυσόξυλα εξωτερικού χώρου

Είναι ζωτικής σημασίας να βρείτε ένα σημείο για τη σχάρα καυσόξυλων που χρησιμοποιείτε συχνά για να αποθηκεύετε τα πράγματά σας έξω από το σπίτι ή όπου σας αρέσει να χαλαρώνετε μετά τη δουλειά. Τοποθεσίες όπως:

  • Εξωτερικό γκαράζ ή υπόστεγο αποθήκευσης: Οι κατασκευές αυτές βοηθούν να διατηρείται το ξύλο στεγνό και προστατευμένο από τις καιρικές συνθήκες.
  • Μπορείτε επίσης να τα τοποθετήσετε σε μια βεράντα ή ένα κατάστρωμα για να έχετε εύκολη πρόσβαση στα καυσόξυλά σας.
  • Τέλος, μπορείτε να τοποθετήσετε τη σχάρα δίπλα στο εστία φωτιάς μπολ εξωτερικού χώρου σας ή στη γωνία της αυλής σας, αν αυτή είναι αρκετά μεγάλη.

Η απαίτηση χώρου, η προσβασιμότητα και η προστασία από τις καιρικές συνθήκες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη όταν αποφασίζετε πού θα τοποθετήσετε το ράφι καυσόξυλων εξωτερικού χώρου.