σετ για μπάρμαν

5 items total
Σέικερ για κοκτέιλ σε σετ MATRYOSHKA, WMF
Sticker
72,66 € –15 %
61,76 €
WM0636836030
Φλασκιά MANHATTAN, σετ 6 τεμαχίων, WMF
Sticker
48,99 € –27 %
35,39 €
WM603529990
Σετ δώρου ANNA, σετ 4 τεμαχίων, Alessi
135 €
ALGAM01SET

Σετ μπάρμαν - αξεσουάρ που θα σας επιτρέψουν να ετοιμάσετε τα κοκτέιλ σας σαν επαγγελματίας μπάρμαν

Τι είναι τα σετ μπάρμαν

Τα σετ μπάρμαν είναι συλλογές εργαλείων και αξεσουάρ που χρησιμοποιούνται από μπάρμαν και λάτρεις των κοκτέιλ για τη δημιουργία και το σερβίρισμα διαφόρων αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών και κοκτέιλ. Τα σετ μπάρμαν διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και στυλ και μπορεί να είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά, αλλά συνήθως είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι.

Τα σετ αξεσουάρ μπαρ συνήθως περιλαμβάνουν εργαλεία μπαρ που απαιτούνται για την προετοιμασία και το σερβίρισμα κοκτέιλ, όπως ένα σέικερ, ένα ποτήρι, ξύλινη κουτάλα, κόσκινο μπαρ και muddler. Ορισμένα σετ μπορεί επίσης να συνοδεύονται από άλλο εξοπλισμό, όπως ένα ξύσμα εσπεριδοειδών ή έναν αποφλοιωτή. Τα αξεσουάρ που περιλαμβάνονται ποικίλλουν επίσης ανάλογα με το συγκεκριμένο σετ και τη μάρκα. Μερικές φορές ένα κομψό σταντ είναι επίσης μέρος ενός σετ.

Τα σετ μπάρμαν που διατίθενται στο Kulina προέρχονται από κορυφαίες μάρκες όπως Alessi και WMF.

Για ποιο λόγο χρησιμοποιούνται τα σετ μπάρμαν

Τα σετ μπάρμαν περιλαμβάνουν συνήθως μια ποικιλία εργαλείων και αξεσουάρ που χρησιμοποιούνται για την ανάμειξη και το σερβίρισμα κοκτέιλ και άλλων ποτών. Τα επιμέρους στοιχεία του σετ χρησιμοποιούνται για συγκεκριμένες δραστηριότητες, για παράδειγμα:

  • χρησιμοποιείται ένα σφυρί για την ακριβή μέτρηση των υγρών συστατικών,
  • ένα αναδευτήρα χρησιμοποιείται για την ανάμειξη συστατικών ανακινώντας τα με πάγο
  • ένα muddler χρησιμοποιείται για να συνθλίψει βότανα, φρούτα και άλλα συστατικά για να απελευθερώσει τις γεύσεις τους
  • ένα σουρωτήρι χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση του πάγου και άλλων σωματιδίων από το ρόφημα.
  • τα ποτά ανακατεύονται με αναδευτήρας κοκτέιλ

Σετ μπάρμαν - μια εξαιρετική ιδέα δώρου

Σίγουρα, ένα σετ μπάρμαν μπορεί να αποτελέσει ένα υπέροχο δώρο για κάθε άνδρα ή για κάποιον που του αρέσει να αναμειγνύει κοκτέιλ ή σκέφτεται να γίνει μπάρμαν. Ένα σετ μπάρμαν είναι επίσης μια πρακτική προσθήκη σε κάθε οικιακό μπαρ και ένα εργαλείο που θα σας είναι χρήσιμο για πολλά χρόνια για να δοκιμάζετε διάφορες ιδέες για ποτά και να εντυπωσιάζετε τους καλεσμένους σας.

Και αν είστε οπαδός των φανταχτερών κοκτέιλ ή αν ψάχνετε για ένα κομψό δώρο, θα πρέπει επίσης να περιηγηθείτε στις συλλογές μας από εργαλεία μπάρμαν, ποτήρια κοκτέιλ και ποτήρια μακράς διάρκειας για περισσότερα χρήσιμα αξεσουάρ για να απολαμβάνετε τα ποτά σας.