Θήκες μαχαιριών

20 items total
Θήκη για μαχαίρια, μαύρη, δερμάτινη, F.DICK
174 €
FDCK810680101
Τσάντα μαχαιριού, για 7 μαχαίρια, Zwilling
98,79 € –19 %
79,80 €
ZW35001008
Προστατευτική θήκη λεπίδας, 3,2 x 20 cm, Zwilling
11,55 €
ZW30499502
Προστατευτική θήκη λεπίδας μαχαιριού, 2,2 x 13 cm, Zwilling ZW30499501
Προστατευτική θήκη λεπίδας, 2,2 x 8 cm, Zwilling
10,21 € –17 %
8,40 €
ZW30499500
Προστατευτική θήκη λεπίδας, 5 x 26,5 cm, Zwilling
14,70 €
ZW30499504

Θήκες μαχαιριών - προστατευτικά μαχαιριών και μανίκια μαχαιριών για τους θησαυρούς της κουζίνας σας

Οι θήκες μαχαιριών είναι μια από τις καλύτερες λύσεις αν θέλετε να προστατεύσετε τα μαχαίρια σας και καθώς τα μαχαίρια είναι πολύ συχνά μια επένδυση, είναι καλό να βεβαιωθείτε ότι θα παραμείνουν σε καλή κατάσταση για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Οι θήκες μαχαιριών δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο στα συρτάρια της κουζίνας σας, δεν καταλαμβάνουν χώρο στους πάγκους εργασίας της κουζίνας σας, οπότε αποτελούν μια ωραία εναλλακτική λύση για ένα μπλοκ μαχαιριών. Υπάρχουν επίσης διαφορετικοί τύποι θήκης μαχαιριών:

- ενιαίες προστατευτικές θήκες μαχαιριών που συχνά αποκαλούνται προστατευτικά μαχαιριών, θήκες προστασίας μαχαιριών ή μανίκια μαχαιριών, κατασκευασμένες από δέρμα, τσόχα, έναν ειδικό τύπο βισκόζης ή κάποιο άλλο υλικό φιλικό προς τα μαχαίρια

- θήκες μαχαιριών που χωράνε ακόμη και 24 μαχαίρια (είναι κατασκευασμένες από ξύλο ή μέταλλο και μπορεί να είναι αρκετά μεγάλες)

- υφασμάτινα προστατευτικά μαχαιριών που συγκρατούν πολλά μαχαίρια και χάρη στη λαβή τους διευκολύνουν τη μεταφορά τους

Γιατί χρειάζεστε θήκη μαχαιριού

Τα μαχαίρια κουζίνας πρέπει να αποθηκεύονται χωριστά. Διαφορετικά, οι λεπίδες τους θα αμβλυνθούν γρηγορότερα ή μπορεί να σπάσουν. Οι θήκες μαχαιριών δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο στα συρτάρια σας και είναι ένας καλός τρόπος να αποθηκεύετε μαχαίρια που δεν χρησιμοποιείτε συχνά. Η καλύτερη λύση είναι να έχετε μια ασορτί θήκη μαχαιριού για κάθε μαχαίρι ειδικής χρήσης στην κουζίνα σας, καθώς και για το μαχαίρι του σεφ που είναι ο καλύτερος φίλος κάθε μάγειρα!

Ποιες είναι οι καλύτερες μέθοδοι για να αποθηκεύετε τα μαχαίρια της κουζίνας σας

Εκτός από τις θήκες μαχαιριών υπάρχουν και άλλες μέθοδοι για τη σωστή αποθήκευση των μαχαιριών της κουζίνας σας και στο Kulina, θα βρείτε όλες τις επιλογές. Εάν έχετε λίγο ελεύθερο χώρο στον πάγκο εργασίας της κουζίνας σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα κομψό μπλοκ μαχαιριών ή μια μαγνητική βάση μαχαιριών που μπορείτε να τοποθετήσετε στον τοίχο σας, η οποία είναι μια επιλογή εξοικονόμησης χώρου.