Τηγάνι wok MINERAL B ELEMENT, 24 cm, de Buyer

Code: DB561824
Brand: de Buyer
56,99 € –21 %
Τηγάνι wok MINERAL B ELEMENT, 24 cm, de Buyer
56,99 € –21 % 44,63 €
Online σε απόθεμα (17 pcs)

Το Mineral B Element είναι μια σειρά από ατσάλινα τηγάνια από μια γαλλική εταιρεία με φινίρισμα από κερί μέλισσας de Buyer. Η εταιρεία de Buyer είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη ειδικά στον επαγγελματικό τομέα, όπου τα ατσάλινα τηγάνια είναι πολύ δημοφιλή για τις αναντικατάστατες ιδιότητές τους κατά το ψήσιμο κρέατος ή λαχανικών.

Detailed information

Product detailed description

Το Mineral B Element είναι μια σειρά από ατσάλινα τηγάνια από μια γαλλική εταιρεία με φινίρισμα από κερί μέλισσας de Buyer. Η εταιρεία de Buyer είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη ειδικά στον επαγγελματικό τομέα, όπου τα ατσάλινα τηγάνια είναι πολύ δημοφιλή για τις αναντικατάστατες ιδιότητές τους κατά το ψήσιμο κρέατος ή λαχανικών.

Τα τηγάνια Mineral B Element δεν περιέχουν τεχνητές ουσίες όπως PFOA ή PTFE ή οποιαδήποτε χημικά. Η παραγωγή αυτών των τηγανιών είναι φιλική προς το περιβάλλον. Τα τηγάνια είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα. Τα μόρια σιδήρου από το τηγάνι είναι υγιεινά και τα τηγάνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, στις οποίες το φαγητό που ετοιμάζεται θα ζεσταθεί γρήγορα και δεν θα χαθούν βιταμίνες ή θρεπτικά συστατικά.

Τα τηγάνια του στοιχείου Mineral B εν συντομία:

  • Ο χάλυβας είναι ένα 100% φυσικό υλικό με φινίρισμα με βάση το κερί μέλισσας.
  • Τα τηγάνια Mineral B Element δεν έχουν τεχνητή αντικολλητική επιφάνεια, δεν περιέχουν PFOA ή PTFE.
  • Μια ειδική επιφάνεια με βάση το κερί μέλισσας εξασφαλίζει φυσικές αντικολλητικές ιδιότητες που βελτιώνονται περαιτέρω με τη χρήση (δεν πρόκειται για αντικολλητικό τηγάνι).
  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους εστιών, συμπεριλαμβανομένων των επαγωγικών.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο φούρνο για 10 λεπτά / 200 °C.
  • Εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.
  • Χωρίς προσθήκη χημικών ουσιών - παραγωγή φιλική προς το περιβάλλον.
  • Φιλικό προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμο.
  • Τα μόρια σιδήρου από τη λεκάνη είναι ευεργετικά για την υγεία.
  • Τα τηγάνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, στις οποίες το παρασκευασμένο φαγητό θα αποσυρθεί γρήγορα και δεν θα χαθούν βιταμίνες ή θρεπτικά συστατικά.
  • Όσο περισσότερο χρησιμοποιείται το τηγάνι, τόσο βελτιώνονται οι αντικολλητικές του ιδιότητες.
  • Στιβαρή σχεδίαση, πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.

Αντίδραση Maillard:

Όταν το τηγάνι θερμαίνεται σε θερμοκρασία άνω των 140°C, το παρασκευασμένο φαγητό θα καραμελώσει γρήγορα λόγω της καραμελοποίησης των φυσικών χυμών. Δημιουργείται μια κρούστα για να αποτρέψει το στέγνωμα του φαγητού στο εσωτερικό. Το αποτέλεσμα είναι ένα καβουρδισμένο και τραγανό πιάτο με μαλακό και υγρό κέντρο. Ιδανική για ψήσιμο κρέατος, τραγανές τηγανίτες ή νόστιμες ομελέτες.

Πώς να χρησιμοποιείτε σωστά τα τηγάνια Mineral B Element:

Πριν από την πρώτη χρήση: ξεπλύνετε το τηγάνι με βραστό νερό και στεγνώστε το καλά. Ρίξτε το λάδι στο τηγάνι σε ύψος περίπου 1 mm και ζεστάνετε για περίπου 5 λεπτά. Αδειάστε το λάδι και σκουπίστε το ταψί με μια χάρτινη πετσέτα κουζίνας. Όσο πιο συχνά χρησιμοποιείτε το τηγάνι, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα του μαγειρέματος. Όσο πιο μαύρη είναι η εσωτερική επιφάνεια, τόσο καλύτερες είναι οι αντικολλητικές ιδιότητες. Μην πλένετε το τηγάνι στο πλυντήριο πιάτων, καθώς θα χάσει τις αντικολλητικές του ιδιότητες και θα διαβρωθεί.

Διαδικασία μαγειρέματος: ζεσταίνετε ένα τηγάνι με λίγο λάδι. Όταν η φωτιά είναι αρκετά ζεστή, τηγανίστε το πιάτο και από τις δύο πλευρές. Χαμηλώστε τη φωτιά και ολοκληρώστε το ψήσιμο όπως χρειάζεται.

Φροντίδα μετά τη χρήση: αφαιρέστε τα υπολείμματα φαγητού και ξεπλύνετε το τηγάνι με βραστό νερό. Στη συνέχεια, σκουπίστε αμέσως με ένα πανί για να διατηρήσετε τις ιδιότητες του ταψιού και να αποφύγετε τη σκουριά.

Καθαρισμός και συντήρηση: χρησιμοποιήστε χοντρό θαλασσινό αλάτι (χωρίς νερό), το οποίο βάζετε σε ένα τηγάνι και το ζεσταίνετε σε υψηλή θερμοκρασία για 1:30 λεπτά. Στη συνέχεια σκουπίστε με μια χάρτινη πετσέτα κουζίνας. Το χοντρό θαλασσινό αλάτι απομακρύνει τα καμένα υπολείμματα και τις ανεπιθύμητες οσμές. Στη συνέχεια βουρτσίστε με λάδι και αποθηκεύστε σε ξηρό μέρος.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην αφήνετε ποτέ το ταψί να βραχεί. Όταν το φαγητό καεί, τρίψτε το τηγάνι με ένα χοντρό σφουγγάρι. Μην πλένετε στο πλυντήριο πιάτων!

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: