Μπλοκ & βάσεις μαχαιριών

46 items total
Μαγνητική βάση μαχαιριών, WMF
Μαγνητική βάση μαχαιριών, WMF
Online σε απόθεμα (3 pcs)
174 €
WM1880524500
Μπλοκ μαχαιριών GRAND CLASS, σετ 6 τεμαχίων, WMF
399,99 € –8 %
368 €
WM1882149992
Μαγνητικό σταντ μαχαιριών, λευκό, F.DICK
196 €
FDCK880400105
Μαγνητικό σταντ μαχαιριών, 28 x 18 cm, από δρυ, UBRD UBRD69DU
Μπλοκ μαχαιριών FLEXTEMP, από ανοξείδωτο ατσάλι, WMF WM1893844500
Εργαλειοθήκη κήπου URBAN FARMER , Wüsthof
246 €
WU2095275301
Μπλοκ μαχαιριών ASIA SPITZENKLASSE PLUS, σετ 6 τεμαχίων, WMF WM1882169992
Μπλοκ μαχαιριών LEXICON, μαύρο, Eva Solo
102 € –20 %
81,60 €
ES515298
Μπλοκ μαχαιριού Amici Wüsthof
Μπλοκ μαχαιριού Amici Wüsthof
Online σε απόθεμα (3 pcs)
464 €
WU2091370601
Μπλοκ μαχαιριών SWISS CLASSIC, σετ 5 τεμαχίων, Victorinox VN671276L14
Μπλοκ μαχαιριών GRAND GOURMET, σετ 6 τεμαχίων, WMF
519 €
WM1882119992
Up
More products

Μπλοκ μαχαιριών και ράφια μαχαιριών - η καλύτερη προστασία για τους θησαυρούς της κουζίνας σας

Τα μπλοκ μαχαιριών και οι μαγνητικές σχάρες μαχαιριών είναι οι καλύτερες λύσεις αν θέλετε να προστατεύσετε τα μαχαίρια σας και καθώς τα μαχαίρια είναι πολύ συχνά μια τεράστια επένδυση, είναι καλό να βεβαιωθείτε ότι θα παραμείνουν σε καλή κατάσταση για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μπλοκ μαχαιριών - γιατί είναι καλά για τα μαχαίρια σας

Τα μαχαίρια κουζίνας πρέπει να αποθηκεύονται χωριστά. Διαφορετικά, οι λεπίδες τους θα αμβλυνθούν γρηγορότερα ή μπορεί να σπάσουν. Τα μπλοκ μαχαιριών σας προσφέρουν μια ασφαλή επιλογή αποθήκευσης με ξεχωριστές υποδοχές για κάθε μαχαίρι. Όταν αγοράζετε ένα μπλοκ μαχαιριών θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη τον αριθμό των μαχαιριών που έχετε και χρησιμοποιείτε συνήθως, το μέγεθος των διαθέσιμων υποδοχών, το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το μπλοκ και το πώς ταιριάζει με το σχεδιασμό της κουζίνας σας.

Φροντίστε να καθαρίζετε τακτικά το μπλοκ μαχαιριών σας, ειδικά αν είναι κατασκευασμένο από ξύλο που τείνει να διατηρεί την υγρασία.

Είναι οι μαγνητικές λωρίδες μαχαιριών ασφαλείς για τα μαχαίρια σας

Οι μαγνητικές σχάρες μαχαιριών είναι πολύ βολικές και σχετικά ασφαλείς για τα μαχαίρια σας. Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε μια ποιοτική λωρίδα μαχαιριού και ότι ο μαγνήτης δεν είναι ούτε πολύ αδύναμος ούτε πολύ ισχυρός. Ένας αδύναμος μαγνήτης μπορεί να ρίξει τα μαχαίρια σας και ένας πολύ δυνατός μπορεί να αφήσει σημάδια στις λεπίδες τους.

Στο Kulina σας προσφέρουμε ποιοτικές λωρίδες μαχαιριών και κομψά μπλοκ μαχαιριών που συχνά συνοδεύονται από ένα αντίστοιχο σετ μαχαιριών. Και ένα μπλοκ μαχαιριών με μαχαίρια αποτελεί ένα από τα καλύτερα γαμήλια δώρα, οπότε είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα που πρέπει να σκεφτείτε αν θέλετε να προσφέρετε στους νεόνυμφους κάτι ξεχωριστό. Και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα μπλοκ μαχαιριών μας με τις καλύτερες πωλήσεις πριν αποφασίσετε!

Πού τοποθετείτε ένα μπλοκ μαχαιριών

Τοποθετήστε ένα μπλοκ μαχαιριών δίπλα στο σημείο όπου συνήθως χρησιμοποιείτε σανίδα κοπής για να κόβετε τα τρόφιμα. Βάλτε το στα δεξιά αν είστε δεξιόχειρας και στα αριστερά αν κόβετε με το αριστερό σας χέρι.

Ποια μέθοδο αποθήκευσης μαχαιριών να επιλέξετε

Τα μπλοκ μαχαιριών είναι σίγουρα πολύ κομψά και πρακτικά, αλλά πρέπει να έχετε πολύ χώρο στον πάγκο εργασίας της κουζίνας σας. Τα μαγνητικά ράφια μαχαιριών που τοποθετούνται στον τοίχο είναι επίσης εξαιρετικά άνετα, αλλά πρέπει να μπορείτε να τα στερεώσετε με ασφάλεια στον τοίχο της κουζίνας σας.

Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας δεν σκαρφαλώνουν στους πάγκους εργασίας της κουζίνας σας, καθώς τα μαχαίρια σε μπλοκ μαχαιριών ή σε μαγνητική σχάρα είναι εύκολα προσβάσιμα από αυτά. Εάν έχετε μικρά παιδιά, είναι προτιμότερο να αποθηκεύετε τα μαχαίρια σας στα συρτάρια της κουζίνας σας και να χρησιμοποιείτε μια θήκη μαχαιριών ή ένα μπλοκ μαχαιριών που χωράει στο συρτάρι της κουζίνας σας. Θα σας παρέχει ξεχωριστές υποδοχές για κάθε μαχαίρι και θα είναι μια ασφαλής λύση εξοικονόμησης χώρου.