Παιδικά υφάσματα

6 items total

Παιδικά λευκά είδη – για ένα πιο άνετο παιδικό δωμάτιο

Θέλετε να κάνετε το παιδί σας να νιώσει ξεχωριστό; Θέλετε να κάνετε το δωμάτιό του/της εξαιρετικά άνετο και φιλόξενο; Χρησιμοποιήστε παιδικά λευκά είδη και κάντε τον χώρο του παιδιού σας ασφαλή, ζεστό και φιλόξενο.

Τι είδους λευκά είδη μπορώ να χρησιμοποιήσω στο παιδικό δωμάτιο;

Τα παιδιά λατρεύουν να τα φροντίζετε, χρειάζονται σωματική επαφή και λαχταρούν αγκαλιές και φιλιά. Χρειάζονται άνεση και ένα ασφαλές μέρος όπου μπορούν να χαλαρώσουν αν νιώθουν φόβο ή νευρικότητα. Παιδικά λευκά είδη, όπως μαξιλάρια ή κουβέρτες, καθώς και μαλακά παιχνίδια, βοηθούν στη δημιουργία ενός ασφαλούς, άνετου και φιλικού εσωτερικού χώρου, γι' αυτό φροντίστε να υπάρχουν πολλά από αυτά στο δωμάτιο του παιδιού σας. Για να επιτύχετε αυτήν την αίσθηση ασφάλειας και άνεσης, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των παρακάτω τύπων παιδικών λευκών ειδών:

  • διακοσμητικά μαξιλάρια (μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο πάτωμα για να κάθονται
  • κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα
  • χαλιά και πατάκια (Ένα όμορφο χαλί είναι κεντρικό στοιχείο κάθε παιδικού δωματίου - όχι μόνο προστατεύει τα μικρά πόδια από το κρύο δάπεδο, αλλά παρέχει επίσης ένα άνετο μέρος για να κάθεστε, να χαλαρώνετε ή να διαβάζετε και αποτελεί ένα από τα κύρια είδη διακόσμησης δωματίου)
  • χαλιά τοίχου (αποτελούν μια υπέροχη διακόσμηση για το παιδικό δωμάτιο, δίνουν διάσταση και μια αίσθηση ζεστασιάς)

Τι χρώματα υφασμάτων να επιλέξω για το παιδικό δωμάτιο;

Εάν οργανώνετε το παιδικό δωμάτιο του παιδιού σας, χρησιμοποιήστε απαλά, ήρεμα χρώματα - χρώματα που θα ηρεμήσουν το παιδί σας αντί να το διεγείρουν. Οι καλύτερες επιλογές είναι τα παστέλ χρώματα – παστέλ ροζ, μπλε, πράσινο, ανοιχτό γκρι και όλα τα είδη γήινων και φυσικών χρωμάτων. Εάν προτιμάτε τους λευκούς τοίχους, επιλέξτε μια ζεστή απόχρωση του λευκού και όχι ψυχρή, όπως το λευκό του χιονιού.