Χειροκίνητοι στίφτες εσπεριδοειδών

12 items total
Ηλεκτρικός αποχυμωτής εσπεριδοειδών STELIO, WMF
81,90 €
WM416030012
Στίφτης χειρός εσπεριδοειδών, Eva Solo
28,80 €
ES567613
Πρέσα εσπεριδοειδών YELLOW CATCHER, Joseph Joseph
16,80 €
JS20028
Πρέσα εσπεριδοειδών TOP TOOLS, WMF
Πρέσα εσπεριδοειδών TOP TOOLS, WMF
Online σε απόθεμα (2 pcs)
45,70 €
WM0646906210
Στίφτης χειρός λεμονιού GOOD GRIPS 75 ml, πλαστικό, OXO
New
OXO11155800
Αποχυμωτής εσπεριδοειδών DUO, Joseph Joseph
13 €
JS80007
Στίφτης εσπεριδοειδών GRAND CRU, 250 ml, μαύρο, Rosendahl RSD16084
Στίφτης χειρός εσπεριδοειδών CALLISTA, Blomus
56,05 €
BM63480

Χειροκίνητες στύφτες εσπεριδοειδών - ένα εύχρηστο εργαλείο για να αποχυμώσεις τα φρούτα σου

Τι είναι ο χειροκίνητος συμπιεστής χυμού εσπεριδοειδών

Ο χειροκίνητος αποχυμωτής εσπεριδοειδών είναι ένα αξεσουάρ κουζίνας που χρησιμοποιείται για την αποτελεσματική έκθλιψη λεμονιών, πορτοκαλιών ή λάιμ χωρίς να χύνεται χυμός στα χέρια σας και στον πάγκο ή χωρίς να χρειάζεται να ξεχωρίζετε τους σπόρους των εσπεριδοειδών. Με ένα πιεστήριο εσπεριδοειδών μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα και απλά τον χυμό που θέλετε για τις αγαπημένες σας συνταγές ή για ένα θρεπτικό και δυναμωτικό ρόφημα.

Χάνω θρεπτικά συστατικά όταν χρησιμοποιώ αποχυμωτή

Ναι, ορισμένα από τα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται σε ολόκληρα φρούτα μπορεί να χαθούν όταν χυμώνετε φρούτα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο πολτός, ο οποίος περιέχει πολλές φυτικές ίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά, συχνά αφαιρείται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας χυμοποίησης.

Η χυμοποίηση μπορεί να προσφέρει μια συμπυκνωμένη ποσότητα αντιοξειδωτικών, βιταμινών και ανόργανων συστατικών, αλλά σας κάνει επίσης να χάνετε τις πολύτιμες φυτικές ίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά του πολτού.

Τι μπορείτε να χυμοποιήσετε σε μια πρέσα εσπεριδοειδών

Πολλά εσπεριδοειδή, συμπεριλαμβανομένων των λεμονιών, των λάιμ, των πορτοκαλιών, των γκρέιπφρουτ και των μανταρινιών, μπορούν να χυμοποιηθούν με τη χρήση πρέσας εσπεριδοειδών. Η χειροκίνητη πρέσα εσπεριδοειδών λειτουργεί ασκώντας πίεση στα εσπεριδοειδή και διαχωρίζοντας το χυμό από τον πολτό και τη φλούδα. Αν πρέπει να στύψετε πολλά φρούτα ή αν θέλετε να πίνετε φρέσκο χυμό κάθε πρωί, μπορείτε επίσης να ελέγξετε την προσφορά μας σε ηλεκτρικούς αποχυμωτές που είναι πιο απλοί στη λειτουργία από τους χειροκίνητους αποχυμωτές.

Είναι καλύτερος ο αποχυμωτής ή ο αποχυμωτής

Η επιλογή ανάμεσα σε έναν αποχυμωτή και έναν αποχυμωτή εξαρτάται από το είδος του χυμού που επιθυμείτε. Ενώ ο αποχυμωτής λειτουργεί καλά για εσπεριδοειδή όπως τα λεμόνια και τα λάιμ, ο αποχυμωτής είναι εξαιρετικός για την εξαγωγή χυμού από φρούτα και λαχανικά που έχουν πολύ πολτό.

Στο Kulina θα βρείτε πολλούς υψηλής ποιότητας χειροκίνητους συμπιεστές εσπεριδοειδών από γνωστούς κατασκευαστές όπως WMF, Joseph Joseph ή Eva Solo είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας. Αυτοί οι στύφτες εσπεριδοειδών διατίθενται σε διάφορα στυλ κατασκευασμένα από πλαστικό, γυαλί ή αλουμίνιο, ώστε να ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας απαιτήσεις και προτιμήσεις.