Zwilling Fresh & Save

Εικόνα
ZWILLING FRESH & SAVE
Έως και 5 φορές
περισσότερη φρεσκάδα
λιγότερα απορρίμματα, περισσότερη γεύση
Κατάστημα
Το γνωρίζατε αυτό;
ikona
Το 1/3
του συνόλου των τροφίμων που παράγονται στον κόσμο πετιούνται.
ikona
Παράγεται σπατάλη τροφίμων 37,4 κιλών
ετησίως από 1 κάτοικο μιας μέσης πολυκατοικίας**
Πώς να μην σπαταλάτε;
Τα ακριβά φρούτα και λαχανικά δεν χρειάζεται πλέον να καταλήγουν στον κάδο απορριμμάτων. Απλά αποθηκεύστε τα καλά. Μην τα πετάτε - σκουπίστε τα με ηλεκτρική σκούπα.
Σύστημα κενού αέρος
Zwilling FRESH & SAVE
Εικόνα
Εικόνα
Περισσότερη φρεσκάδα
Διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα έως και 5 φορές περισσότερο. Για παράδειγμα, ένα μισοκομμένο αβοκάντο θα μαυρίσει σε μόλις 20 λεπτά, αλλά σε κενό αέρος θα διατηρηθεί για 2 ημέρες.
Εικόνα
Περισσότερη γεύση
Το φαγητό δεν είναι μόνο φρέσκο και δροσερό. Το κενό διατηρεί επίσης καλύτερα τη γεύση, το άρωμα, τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες.
Εικόνα
Έξυπνη επισκόπηση
Σαρώστε τον κωδικό QR και η εφαρμογή για κινητά παρακολουθεί την ημερομηνία λήξης για εσάς.
Εικόνα
Μαγείρεμα Sous-vide
Το κρέας ή τα λαχανικά που συσκευάζονται σε κενό αέρος μαγειρεύονται σε υδατόλουτρο σε σταθερή χαμηλή θερμοκρασία. Είναι τότε τρυφερά και διατηρούν καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά τους.
Ρίξτε μια ματιά
Πώς να χρησιμοποιήσετε το Zwilling FRESH & SAVE
Η μείωση της σπατάλης τροφίμων είναι τόσο εύκολη.

Πηγή: *Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (FAO), **Πανεπιστήμιο Μέντελ, Μπρνο, Τσεχική Δημοκρατία

8 items total
Σετ για αεροστεγές κλείσιμο FRESH & SAVE, 7 τεμάχια, Zwilling ZW368070070

Η εταιρεία Zwilling Fresh & Save αλλάζει το παιχνίδι όσον αφορά τις λύσεις αποθήκευσης τροφίμων. Αυτή η καινοτόμος συλλογή συνδυάζει τεχνολογία αιχμής με κομψό σχεδιασμό για να διατηρείτε τα τρόφιμά σας πιο φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Στην καρδιά του Zwilling Fresh & Save βρίσκεται το σύστημα σφράγισης υπό κενό. Με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να αφαιρέσετε τον αέρα από τα ειδικά σχεδιασμένα δοχεία και τις σακούλες, διατηρώντας τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων σας. Πείτε αντίο στη σπατάλη τροφίμων και γεια στη φρεσκάδα που διαρκεί περισσότερο.

Η συλλογή Fresh & Save προσφέρει μια ποικιλία μεγεθών δοχείων για να ταιριάζει στις ανάγκες σας, από μικρές μερίδες μέχρι γεύματα οικογενειακού μεγέθους. Η ευελιξία αυτού του συστήματος σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τα πάντα, από την αποθήκευση των περισσευμάτων μέχρι το μαρινάρισμα κρεάτων. Είναι ένα εργαλείο κουζίνας που προσαρμόζεται πραγματικά στον τρόπο ζωής σας.

Η αεροστεγής σφράγιση που δημιουργείται από το σύστημα κενού όχι μόνο παρατείνει τη διάρκεια ζωής των τροφίμων σας, αλλά και αποτρέπει το κάψιμο στην κατάψυξη. Τα κατεψυγμένα προϊόντα σας θα έχουν την ίδια γεύση με την ημέρα που τα σφραγίσατε, προσθέτοντας ευκολία στον προγραμματισμό των γευμάτων σας.

Η εφαρμογή Fresh & Save είναι μια χρήσιμη προσθήκη σε αυτή τη συλλογή. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη φρεσκάδα των αποθηκευμένων προϊόντων σας και να σχεδιάζετε τα γεύματά σας ανάλογα. Είναι ένας ψηφιακός βοηθός που θα απλοποιήσει τη ρουτίνα σας στην κουζίνα.

Η ποιότητα έρχεται πρώτη στη συλλογή Zwilling Fresh & Save. Τα δοχεία και οι σακούλες είναι κατασκευασμένα από υλικά χωρίς BPA, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των τροφίμων σας. Ο κομψός σχεδιασμός τα καθιστά επίσης μια κομψή προσθήκη στην κουζίνα σας.

Εν κατακλείδι, το Zwilling Fresh & Save είναι μια επαναστατική λύση αποθήκευσης τροφίμων που συνδυάζει τεχνολογία και σχεδιασμό για να σας βοηθήσει να μειώσετε τη σπατάλη τροφίμων και να απολαμβάνετε πιο φρέσκα τρόφιμα. Πρόκειται για ένα ευέλικτο, υψηλής ποιότητας σύστημα που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύετε και διατηρείτε τα τρόφιμά σας. Αναβαθμίστε το παιχνίδι της κουζίνας σας με το σύστημα Zwilling Fresh & Save σήμερα.