
Λεπτομερής περιγραφή προϊόντος
Τα μαχαίρια Samura είναι κατασκευασμένα από τον καλύτερο ιαπωνικό και σουηδικό χάλυβα, σκληρυμένο σε 58 - 61 HRC. Οι λεπίδες έχουν ιαπωνικό σχήμα και μια απαλή κλίση από την άκρη, που τους προσδίδει φανταστική απόδοση κοπής. Τα μαχαίρια Samura ακονίζονται υπό γωνία 17 μοιρών. Αυτό είναι περισσότερο από τα ιαπωνικά μαχαίρια, αλλά λιγότερο από τα ευρωπαϊκά μαχαίρια. Για τις λαβές χρησιμοποιούνται τα καλύτερα σύγχρονα υλικά: Micarta, G10, σταθεροποιημένο ξύλο, πλαστικό με λεπτό φινίρισμα, Kraton και σύνθετα υλικά.
Χάρη στη μακριά, σχετικά φαρδιά και οδοντωτή λεπίδα του, το μαχαίρι ψωμιού και ζαχαροπλαστικής Samura Damascus SD-055 είναι ιδανικό για τον τεμαχισμό τροφίμων με σκληρή κρούστα ή φλούδα και μαλακό εσωτερικό - ψωμί, εσπεριδοειδή, ανανά, πεπόνι κ.λπ. Το μαχαίρι κόβει τα τρόφιμα χωρίς να "σπάει" το ευαίσθητο εσωτερικό τους. Αυτό το μαχαίρι είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό ατσάλι damascus με σκληρότητα 61 HRC, ενώ η λαβή είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό στη θερμότητα πλαστικό G-10.
Τα κύρια πλεονεκτήματα των μαχαιριών Samura:
- κατασκευασμένο από τον καλύτερο ιαπωνικό και σουηδικό χάλυβα, σκληρυμένο σε 58 - 61 HRC
- φανταστική απόδοση κοπής χάρη στο ιαπωνικό σχήμα της λεπίδας και τη λεπτή κλίση από την άκρη της
- γωνία ακονίσματος 17 μοιρών (δηλαδή μεγαλύτερη από τα ιαπωνικά μαχαίρια, αλλά μικρότερη από τα ευρωπαϊκά μαχαίρια)
- λαβές από τα καλύτερα σύγχρονα υλικά: micarta, G10, σταθεροποιημένο ξύλο, πλαστικό με λεπτό φινίρισμα, Kraton και σύνθετα υλικά
Προδιαγραφές:
- Συνολικό μήκος: 36,5 cm
- Μήκος λεπίδας: 20 cm
- Βάρος: 223 g
- Υλικό λεπίδας: ατσάλι νταμασκού
- Υλικό λαβής: G-10
- Συνιστάται το πλύσιμο των χεριών
Επιπλέον παράμετροι
Μάρκα: | SAMURA |
---|---|
Κατηγορία: | Μαχαίρια Ψωμιού |
Warranty: | 2 years |
Βάρος: | 1 kg |
Χρώμα: | Μαύρο |
Υλικό: | Δαμασκηνό ατσάλι |
Μήκος λεπίδας: | 20 cm |
Τμχ ανά σετ: | 1 ks |
Τύπος προϊόντος: | Μαχαίρι ψωμιού |
Μέγεθος: | 20 cm |
Κατασκευαστής: | SAMURA |
Κωδικός προϊόντος: | SMRSNDNCH |
EAN: | 4751029320230 |

Be the first who will post an article to this item!