Σχάρα ψησίματος 570, από μαντέμι, Outdoorchef

Code: ODCH1821269
106 €
Online σε απόθεμα (7 pcs)

Κανένας οπαδός του μπάρμπεκιου δεν πρέπει να παραλείψει την ψησταριά από χυτοσίδηρο Outdoorchef. Χάρη σε αυτό το εξάρτημα, μπορείτε να ετοιμάσετε νόστιμο κρέας στη σχάρα, το οποίο μπορείτε να ψήσετε και να διατηρήσετε το ζουμερό του. Η σχάρα από χυτοσίδηρο είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για το ψήσιμο μοσχαρίσιων μπριζόλων, χοιρινών μπριζόλων ή κολάρων. Φυσικά, από το κρέας δεν θα λείπει το χαρακτηριστικό αποτύπωμα του πλέγματος, το οποίο θα ενισχύσει την ακαταμάχητη εντύπωση του πιάτου. Ταιριάζει σε όλες τις ψησταριές μεγέθους 570. Κρατήστε αυτή την απαραίτητη σχάρα σχάρας Outdoorchef Diamond 570 πρόχειρη για το επόμενο μπάρμπεκιου σας, ώστε να απολαύσετε ένα υπέροχο κομμάτι κρέας.

Detailed information

Product detailed description

Κανένας οπαδός του μπάρμπεκιου δεν πρέπει να παραλείψει την ψησταριά από χυτοσίδηρο Outdoorchef. Χάρη σε αυτό το εξάρτημα, μπορείτε να ετοιμάσετε νόστιμο κρέας στη σχάρα, το οποίο μπορείτε να ψήσετε και να διατηρήσετε το ζουμερό του. Η σχάρα από χυτοσίδηρο είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για το ψήσιμο μοσχαρίσιων μπριζόλων, χοιρινών μπριζόλων ή κολάρων. Φυσικά, από το κρέας δεν θα λείπει το χαρακτηριστικό αποτύπωμα του πλέγματος, το οποίο θα ενισχύσει την ακαταμάχητη εντύπωση του πιάτου. Ταιριάζει σε όλες τις ψησταριές μεγέθους 570. Κρατήστε αυτή την απαραίτητη σχάρα σχάρας Outdoorchef Diamond 570 πρόχειρη για το επόμενο μπάρμπεκιου σας, ώστε να απολαύσετε ένα υπέροχο κομμάτι κρέας.

Κύρια πλεονεκτήματα:

  • Υλικό υψηλής ποιότητας
  • Ιδανικό για ψήσιμο από το μηδέν
  • Το κρέας διατηρεί τη ζουμερότητά του
  • Αφήνει ένα χαρακτηριστικό αποτύπωμα πλέγματος στο κρέας

Προδιαγραφές:

  • Υλικό: χυτοσίδηρος
  • Χρώμα: μαύρο
  • Διαστάσεις
  • Ø: 54 cm
  • κατάλληλο για μέγεθος σχάρας 570

Additional parameters

Category: Σχάρες μπάρμπεκιου
Warranty: 2 years
Weight: 4 kg
Χρώμα: Μαύρο
Υλικό: Μαντέμι
Τύπος προϊόντος: Εξαρτήματα για ψηστιέρες
Margin: E
Μέγεθος: 54 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: