Υφάσματα εξωτερικού χώρου

1 items total
Κήπος διακοσμητικό μαξιλάρι STAY, 70 x 30 cm, γκρι, Blomus BM62012

Λευκά είδη εξωτερικού χώρου – για άνεση και χαλάρωση

Η βεράντα, το μπαλκόνι ή ο κήπος σας μπορεί να είναι μέρος του σπιτιού σας και να τα θεωρείτε ως επέκταση του χώρου διαβίωσής σας, ειδικά τις ζεστές, καλοκαιρινές μέρες. Τα μόνα πράγματα που χρειάζεστε για να το πετύχετε αυτό είναι έπιπλα εξωτερικού χώρου και τα κατάλληλα λευκά είδη.

Τι είναι τα λευκά είδη εξωτερικού χώρου;

Τα λευκά είδη εξωτερικού χώρου είναι μαξιλάρια, μαξιλάρια για καρέκλες εξωτερικού χώρου, μαξιλάρια βεράντας και καλύμματα μαξιλαριών, καθώς και χαλιά εξωτερικού χώρου ή κουβέρτες για πικνίκ – συνεπώς πρόκειται για όλα τα λευκά είδη που χρησιμοποιείτε έξω από το σπίτι, στο αίθριο, στο μπαλκόνι ή στον κήπο για τα έπιπλα εξωτερικού χώρου ή τις ξαπλώστρες σας.

Πώς να επιλέξετε λευκά είδη εξωτερικού χώρου;

Όταν επιλέγετε λευκά είδη εξωτερικού χώρου, φροντίστε να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα χαρακτηριστικά, για να βεβαιωθείτε ότι αυτά θα σας εξυπηρετήσουν περισσότερο από μία μόνο σεζόν.

  • αντοχή στις καιρικές συνθήκες, τους μύκητες και τη μούχλα- ελέγχετε πάντα εάν το ύφασμα είναι ανθεκτικό στις έντονες καιρικές συνθήκες, όπως στη βροχή ή το κρύο.
  • αδιαβροχοποίηση υφάσματα που αντιστέκονται στη διείσδυση υγρασίας
  • αντίσταση στο ξεθώριασμα και την υπεριώδη ακτινοβολία – κάνει το ύφασμα να διαρκεί περισσότερο από ότι ένα "τυπικό" ύφασμα και να είναι πιο ανθεκτικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Η πιο κοινή μέτρηση για την αντίσταση στην ηλιακή ακτινοβολία είναι ο “χρόνος ξεθωριάσματος.” Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέτρηση, τα υφάσματα ελέγχονται εργαστηριακά με χρήση ειδικών ακτίνων UV.
  • αντίσταση στου λεκέδες – επιλέξτε υλικά που είναι ανθεκτικά στους λεκέδες και που μπορούν να πλυθούν (πλύσιμο στο πλυντήριο ή στο χέρι)
  • αναπνέοντα υφάσματα Τα υφάσματα στεγνώνουν πιο γρήγορα και επομένως η μυρωδιά και η αίσθησή τους είναι πολύ καλύτερη από εκείνα με υψηλότερο επίπεδο απορρόφησης

 

Ποια είναι τα καλύτερα υφάσματα εξωτερικού χώρου;

Τα καλύτερα υφάσματα εξωτερικού χώρου είναι από πολυπροπυλένιο, πολυεστέρα και ακρυλικό. Το πολυπροπυλένιο έχει μεγαλύτερη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία σε σύγκριση με άλλες ίνες και είναι η καλύτερη επιλογή για μαξιλάρια εξωτερικού χώρου, καθώς στεγνώνει γρήγορα. Ένα από τα καλύτερα υφάσματα εξωτερικού χώρου είναι και ο πολυεστέρας που είναι ευπροσάρμοστος και ανθεκτικός και λειτουργεί καλά σε εξωτερικούς χώρους επειδή είναι ελαφρύς και ανθεκτικός στο τέντωμα, την τριβή, τη μούχλα, τους μύκητες και την αποσύνθεση. Το Πολυουρεθάνιο Laminate είναι ένα εντελώς αδιάβροχο ύφασμα, που αναπνέει και είναι εύκαμπτο.