Μαχαίρι Σεφ BAMBOO, 20 cm, Samura
Code: SMRSNBSNProduct detailed description
Τα μαχαίρια Samura είναι κατασκευασμένα από τον καλύτερο ιαπωνικό και σουηδικό χάλυβα, σκληρυμένο σε 58 - 61 HRC. Οι λεπίδες έχουν ιαπωνικό σχήμα και μια απαλή κλίση από την άκρη, που τους προσδίδει φανταστική απόδοση κοπής. Τα μαχαίρια Samura ακονίζονται υπό γωνία 17 μοιρών. Αυτό είναι περισσότερο από τα ιαπωνικά μαχαίρια, αλλά λιγότερο από τα ευρωπαϊκά μαχαίρια. Για τις λαβές χρησιμοποιούνται τα καλύτερα σύγχρονα υλικά: Micarta, G10, σταθεροποιημένο ξύλο, πλαστικό με λεπτό φινίρισμα, Kraton και σύνθετα υλικά.
Το επαγγελματικό μαχαίρι σεφ με μήκος 20 cm είναι πολυχρηστικό και μπορεί να αναλάβει πολλές εργασίες στην κουζίνα. Δεν είναι τυχαίο ότι ανήκει στην απαραίτητη τριάδα των μαχαιριών κουζίνας κάθε σεφ. Χάρη στη φαρδιά και ογκώδη λεπίδα του που στενεύει στην άκρη, αυτό το μαχαίρι είναι ιδανικό για χειρισμό. Είναι εξαιρετικά αποδοτικό στον τεμαχισμό και την κοπή σε φέτες. Η λεπίδα είναι κατασκευασμένη από χάλυβα μονής στρώσης 59 HRC, ο οποίος είναι χημικά ουδέτερος και ανθεκτικός στη διάβρωση.
Τα κύρια πλεονεκτήματα των μαχαιριών Samura:
- κατασκευασμένο από τον καλύτερο ιαπωνικό και σουηδικό χάλυβα, σκληρυμένο σε 58 - 61 HRC
- φανταστική απόδοση κοπής χάρη στο ιαπωνικό σχήμα της λεπίδας και τη λεπτή κλίση από την άκρη της
- γωνία ακονίσματος 17 μοιρών (δηλαδή μεγαλύτερη από τα ιαπωνικά μαχαίρια, αλλά μικρότερη από τα ευρωπαϊκά μαχαίρια)
- λαβές από τα καλύτερα σύγχρονα υλικά: micarta, G10, σταθεροποιημένο ξύλο, πλαστικό με λεπτό φινίρισμα, Kraton και σύνθετα υλικά
Προδιαγραφές:
- Συνολικό μήκος: 32 cm
- Μήκος λεπίδας: 20 cm
- Βάρος: 113 g
- Υλικό λεπίδας: ανοξείδωτο ατσάλι
- Υλικό λαβής: ανοξείδωτο ατσάλι
- Συνιστάται το πλύσιμο των χεριών
Additional parameters
Category: | Μαχαίρια Chef |
---|---|
Warranty: | 2 years |
Weight: | 1 kg |
Χρώμα: | Ασημί |
Υλικό: | Ανοξείδωτο ατσάλι |
Μήκος λεπίδας: | 20 cm |
Τύπος προϊόντος: | Κουζινομάχαιρο |
Margin: | E |
Μέγεθος: | 20 cm |
K překladu: | CZ AUTO-PRO-title |
The item has been sold out… |
Be the first who will post an article to this item!