Τηγάνι για τηγανίτες MINERAL B ELEMENT 27 cm, από ατσάλι, de Buyer

Code: DB561216
Brand: de Buyer
60 € –22 %
Τηγάνι για τηγανίτες MINERAL B ELEMENT 27 cm, από ατσάλι, de Buyer
60 € –22 % 46,52 €
Online σε απόθεμα (4 pcs)

Το τηγάνι Mineral B Element Poffertjes είναι σχεδιασμένο για τους λάτρεις των μικρών τηγανίτες ή της ολλανδικής σπεσιαλιτέ Poffertjes (μίνι τηγανίτες), οι οποίες σερβίρονται φρέσκες, πασπαλισμένες με ζάχαρη ή καλυμμένες με βούτυρο. Το τηγάνι σας επιτρέπει να τηγανίσετε 16 ομοιόμορφες τηγανίτες ταυτόχρονα. Η διάμετρος του καθενός από αυτά είναι 4 cm.

Detailed information

Product detailed description

Το τηγάνι Mineral B Element Poffertjes είναι σχεδιασμένο για τους λάτρεις των μικρών τηγανίτες ή της ολλανδικής σπεσιαλιτέ Poffertjes (μίνι τηγανίτες), οι οποίες σερβίρονται φρέσκες, πασπαλισμένες με ζάχαρη ή καλυμμένες με βούτυρο. Το τηγάνι σας επιτρέπει να τηγανίσετε 16 ομοιόμορφες τηγανίτες ταυτόχρονα. Η διάμετρος του καθενός από αυτά είναι 4 cm.

Το Mineral B Element είναι μια σειρά χαλύβδινων τηγανιών από τη γαλλική εταιρεία de Buyer. Εταιρεία de Buyer έχει παράδοση που χρονολογείται από το 1830 και είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα, όπου τα ατσάλινα τηγάνια είναι πολύ δημοφιλή για τις αναντικατάστατες ιδιότητές τους όταν ψήνονται κρέατα ή λαχανικά. Η σειρά τηγανιών Mineral B Element είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας χάλυβα βαρέως τύπου με φινίρισμα με βάση το κερί μέλισσας. Αυτό τα προστατεύει από την οξείδωση και αυξάνει τις φυσικές αντικολλητικές ιδιότητες των τηγανιών, οι οποίες επίσης βελτιώνονται με κάθε χρήση. Τα τηγάνια έχουν σχεδιαστεί για όλους τους τύπους πηγών μαγειρέματος, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγής. Τα χαλύβδινα τηγάνια Mineral B Element είναι 100% φυσικά, οικολογικά και ανακυκλώσιμα.

Τα ταψιά Mineral B Element μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο φούρνο μόνο για σύντομο χρόνο ψησίματος, έως 10 λεπτά το πολύ σε θερμοκρασία 180°C. Εάν το ταψί παραμείνει στο φούρνο για μεγάλο χρονικό διάστημα, η λακαρισμένη λαβή μπορεί να καταστραφεί. Αν προτιμάτε ένα τηγάνι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο φούρνο για απεριόριστο χρονικό διάστημα, επιλέξτε ένα τηγάνι από τη σειρά Mineral B Element PRO ή τη γαλλική συλλογή B Element.

Τα τηγάνια του στοιχείου Mineral B εν συντομία:

 • Τα τηγάνια είναι ιδανικά για το ψήσιμο κρέατος ή λαχανικών και το ψήσιμο στη σχάρα. Για τραγανές τηγανίτες και τέλειες ομελέτες.
 • Ο χάλυβας είναι ένα 100% φυσικό υλικό με φινίρισμα με βάση το κερί μέλισσας.
 • Τα τηγάνια Mineral B Element δεν έχουν τεχνητή αντικολλητική επιφάνεια, δεν περιέχουν PFOA ή PTFE.
 • Χωρίς προσθήκη χημικών ουσιών - παραγωγή φιλική προς το περιβάλλον.
 • Φιλικό προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμο.
 • Τα μόρια σιδήρου από το τηγάνι είναι ευεργετικά για την υγεία.
 • Τα τηγάνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, στις οποίες το παρασκευασμένο φαγητό θα αποσυρθεί γρήγορα και δεν θα χαθούν βιταμίνες ή θρεπτικά συστατικά.
 • Όσο περισσότερο χρησιμοποιείται το τηγάνι, τόσο βελτιώνονται οι αντικολλητικές του ιδιότητες.
 • Εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα.
 • Στιβαρή σχεδίαση, πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.

Πώς να φροντίζετε τα τηγάνια MINERAL B:

 1. Τα χαλύβδινα τηγάνια de Buyer είναι τηγάνια για μια ζωή και συνοδεύονται επίσης από εγγύηση εφ' όρου ζωής. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για αξιώσεις που προκαλούνται από κακή χρήση. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά.
 2. Το ατσάλι είναι ένα φυσικό υλικό και τα τηγάνια είναι χειροποίητα. Συνεπώς, μπορεί να έχουν μικρές φυσικές αισθητικές ατέλειες.
 3. Πριν χρησιμοποιήσετε το τηγάνι για πρώτη φορά, αποσυσκευάστε το από την αρχική συσκευασία και πλύντε το με ένα σφουγγάρι κάτω από ζεστό τρεχούμενο νερό. Αφαιρέστε το κερί από το εξωτερικό του ταψιού για να αποφύγετε τη μόλυνση των εστιών και, στη συνέχεια, στεγνώστε το ταψί.
 4. Κάψτε το τηγάνι, μπορείτε να δείτε τη διαδικασία στο βίντεο στα δεξιά. Ανάψτε τις εστίες στη μέγιστη ισχύ και τοποθετήστε το τηγάνι πάνω τους. Ρίξτε περίπου 1-2 χιλιοστά λάδι στο τηγάνι και αφήστε το να ζεσταθεί μέχρι το λάδι να αρχίσει να καπνίζει = το κάψιμο έχει τελειώσει (κατά τη διάρκεια του καψίματος, γυρίστε το τηγάνι για να πάει το λάδι στις εσωτερικές πλευρές, το τηγάνι θα αρχίσει να σκουραίνει κατά τόπους στον πυθμένα).
 5. Αφήστε το τηγάνι να κρυώσει και σκουπίστε το υπόλοιπο λάδι με μια χαρτοπετσέτα ή ένα πανί, μην το πλύνετε για να διατηρηθεί η προστατευτική μεμβράνη και να αποφευχθεί η σκουριά, το τηγάνι είναι έτοιμο για χρήση.
 6. Απλά σκουπίστε το ταψί με μια χαρτοπετσέτα μετά τη χρήση, η λαδωμένη επιφάνεια προστατεύει το ταψί. Φυλάσσεται σε ξηρό μέρος.
 7. Χρησιμοποιήστε απορρυπαντικά μόνο κατ' εξαίρεση και NEVER βάλτε το τηγάνι στο πλυντήριο πιάτων ή αφήστε το να μουλιάσει!!!
  Το σταδιακό σκούρο χρώμα του τηγανιού είναι φυσικό, εξασφαλίζοντας μια καλύτερη αντικολλητική επιφάνεια. Οποιαδήποτε σκουριά που μπορεί να έχει σχηματιστεί μπορεί να αφαιρεθεί με την τραχιά πλευρά ενός σφουγγαριού και στη συνέχεια να λαδωθεί, δεν είναι λόγος να παραπονεθείτε για το τηγάνι.

Χαλύβδινο τηγάνι και επαγωγή:

Ο χάλυβας (σίδηρος) είναι ένας πολύ αντιδραστικός αγωγός της θερμότητας και, επομένως, η ικανότητα επαγωγικής θέρμανσης είναι εξαιρετική. Επομένως, τηρείτε τις ακόλουθες οδηγίες σχετικά με την επαγωγική κουζίνα:

 • μην χρησιμοποιείτε τη μέγιστη ισχύ. Ακόμη και η χαμηλότερη ισχύς στην επαγωγή είναι αρκετή για ένα εξαιρετικό ψήσιμο.
 • μην χρησιμοποιείτε τη λειτουργία booster (γρήγορη εκκίνηση της θέρμανσης)
 • μην υπερθερμαίνετε το τηγάνι αν είναι άδειο

Additional parameters

Category: Τηγάνια Pancake
Warranty: 2 years
Weight: 1.1 kg
Υλικό: Ατσάλι
Πληροφορίες προϊόντος: Ασφαλές για επαγωγικές κουζίνες
Τύπος προϊόντος: Κρεπιέρα
Συλλογή: de Buyer Mineral B Element
Margin: B
K překladu: CZ AUTO

How to season a carbon steel pan?

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: